- 1 Eylül 2017
- 5.326
- 8.497
- 198
- 38
İnşallah canım benim.Bız dogurmadan da zaten sızınkklerın cınsıyet tahmınlerı felan olurbıraz da onlarla oyalanırız
hayrunnisa85 @tupaaaaa
Yaa ben yazıcam da ya o ara teli korku sancı karışırsa yazmazsamAy bunu ben de çok merak ediyorum.
Bak doğuma giderken gidiyoruz diye haber verin dua edelim.
Doğurdum diye mesaj atmayın sakın.
Pazartesi randevum vardı kuzum gittik ama doktor italyaya gitmiş ve bize haber vermemişler sinir oldum bir saate yakın yol gidiyoruz cuma gününe kaydırdık randevuyutiny miracle kuzum sen muayene oldun mu bu hafta ? Nasıl geçti ?Ne dedi doktor bir de ecopirin içim
Esimde yok aslında ama kendime ne yapsam bilmiyorum makarna yemek istemiyorum artıkValla ne büyük sorunsal yaa
Ohh gözün aydın fıstığım bebeğin gayet sağlıklı çok şükürKızlarım kızlarımmm
Dr umdan cıktım....
Bebek 29+3 te
1.440 gr
Pozisyon aynıdegısmıyor o ayaklar bacak aralarıma gırmıs aylardır orda
Aslaaaa 1 kare bıle gostermedı yuzunü
Babası zatem bugun ben varım ya gostermez dedı
Unsılın oldugu ıcın fazla bekletemem dedı 37 lerde bıle dogum u baslatırız dedı
Önce normal dogum deneyecekmişiz suni sancı ıle bıraz bıraz eger baktık sen veya bebek bı yerde gıtmezse o zaman sezeryanla alırız dedı
Bu arada hastanenın dogum katına cıktım odaları gördümahh ne heeyecanlıydı
Organizasyon vs ıstedıgınız ı yapabilirsiniz dedıler
Benden haberler boyle
Ah ya benimde öyle doktora gitmem bir saati geçiyor ve bu halimizle zaten çok zor oluyor. Hayırlısı diyelim artık inşallah iyi geçerPazartesi randevum vardı kuzum gittik ama doktor italyaya gitmiş ve bize haber vermemişler sinir oldum bir saate yakın yol gidiyoruz cuma gününe kaydırdık randevuyu
Ben bugün içli köftenin içini yapıp hazırlayıp buzluğa atacam yarında yapayım ama bizim tarafta hep haşlama olurAy şimdi hemen börek söylerdim sarmayı bulamazdım ama içli köfte satan bir yer var. Yalnız içli köfte yiyebilirim ya bulgur sonuçtaay dur heyecan yaptım. Kızartma yeme dedi ama olsun bir taneden bir şey olmaz
Bende çok merak ediyorumKasım ortası mı dedi yok artık
Yaa ilk kimimiz gideceğiz acaba doğuma
Amin kuzumAh ya benimde öyle doktora gitmem bir saati geçiyor ve bu halimizle zaten çok zor oluyor. Hayırlısı diyelim artık inşallah iyi geçer
Ben balık al dedim ama bayadır canım istiyor. Alırsa eşim inşallahUfff ne yicez yaaa akşama
Valla yogurup acabiliyorsan ne güzell bende o yetenek yok malesefBen bugün içli köftenin içini yapıp hazırlayıp buzluğa atacam yarında yapayım ama bizim tarafta hep haşlama olurAnnemi bekliyodum yapması için ama daha fazla bekleyemeceğim oda gelince yapar annemin gelmesini dört gözle bekliyorum yemeklerini çok özledim
Bi çorba yap sen az sulu bişe insin midene. Yoğurtla götürürsün. Ben dün dışarda yedim zaten bugün de yiyemem artık yeterEsimde yok aslında ama kendime ne yapsam bilmiyorum makarna yemek istemiyorum artık
Ben de Allah nasip ederse cumartesi balık yiyeceğim o gün izinliBen balık al dedim ama bayadır canım istiyor. Alırsa eşim inşallah
Makarna salata dışında eşim hiiiç bir şey yapamazBen de Allah nasip ederse cumartesi balık yiyeceğim o gün izinli
Alsın Bi de o yapsın ohhh
Bizde haşlama yaparız. Ama burada haşlama yapan yer bildiğim yok. Ya maşallah zordur hamurunu tutturmak tabiii açmak inceliği filan. Annem de çok güzel yapar cevizli bayılırım benBen bugün içli köftenin içini yapıp hazırlayıp buzluğa atacam yarında yapayım ama bizim tarafta hep haşlama olurAnnemi bekliyodum yapması için ama daha fazla bekleyemeceğim oda gelince yapar annemin gelmesini dört gözle bekliyorum yemeklerini çok özledim
Cnm cumartesi için rahat edecek insİnşallah canım benim, Cumartesi 4’e kadar nasıl geçecek zaman acaba?
Sen naptın?
Gördün mü Elisa kızı?
MasaallahKızlarım kızlarımmm
Dr umdan cıktım....
Bebek 29+3 te
1.440 gr
Pozisyon aynıdegısmıyor o ayaklar bacak aralarıma gırmıs aylardır orda
Aslaaaa 1 kare bıle gostermedı yuzunü
Babası zatem bugun ben varım ya gostermez dedı
Unsılın oldugu ıcın fazla bekletemem dedı 37 lerde bıle dogum u baslatırız dedı
Önce normal dogum deneyecekmişiz suni sancı ıle bıraz bıraz eger baktık sen veya bebek bı yerde gıtmezse o zaman sezeryanla alırız dedı
Bu arada hastanenın dogum katına cıktım odaları gördümahh ne heeyecanlıydı
Organizasyon vs ıstedıgınız ı yapabilirsiniz dedıler
Benden haberler boyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?