Ohh gözün aydın fıstığım bebeğin gayet sağlıklı çok şükür az kaldıı Allahın izniyle

Pazartesi randevum vardı kuzum gittik ama doktor italyaya gitmiş ve bize haber vermemişler sinir oldum bir saate yakın yol gidiyoruz cuma gününe kaydırdık randevuyu
Ah ya benimde öyle doktora gitmem bir saati geçiyor ve bu halimizle zaten çok zor oluyor. Hayırlısı diyelim artık inşallah iyi geçer

Ben bugün içli köftenin içini yapıp hazırlayıp buzluğa atacam yarında yapayım ama bizim tarafta hep haşlama olur Annemi bekliyodum yapması için ama daha fazla bekleyemeceğim oda gelince yapar annemin gelmesini dört gözle bekliyorum yemeklerini çok özledim

Valla yogurup acabiliyorsan ne güzell bende o yetenek yok malesef

Bizde haşlama yaparız. Ama burada haşlama yapan yer bildiğim yok. Ya maşallah zordur hamurunu tutturmak tabiii açmak inceliği filan. Annem de çok güzel yapar cevizli bayılırım ben bugünlere annem gelebilir benim ama yiyeceğim maks. Bir iki tane olacağı için kıyamam yaptırmaya artık.

Masaallah Cnm çok şükür sonunda sende doğumla ilgili haftaları öğrendin ya senin elisa ile benim elif anlaşmış galiba bende hiç görmedim yüzünü yaa neyse bizde artık doğunca görürüz ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…