Ben de Allah nasip ederse cumartesi balık yiyeceğim o gün izinli
Alsın Bi de o yapsın ohhh
Ohh ne güzel
acaba yaptırır mıyım onao kadar pasaklı ki,bir kez balığı o pişirdi,tavayı ocağın üzerinde çevirdi.gerisini siz düşünün
sonra o mutfağı kim temizleyecek.balık pişirmenin iki katı iş çıkar

Yaaa valla sonrasında 2 kat yorulcaksam kalsın
Benimki çoook seyrek girer girdiğinde benden derli toplu çalışır valla hiç orasını inkar edemem şimdi

Bi çorba yap sen az sulu bişe insin midene. Yoğurtla götürürsün. Ben dün dışarda yedim zaten bugün de yiyemem artık yeter
Patates baharatlam attm fırına artk
ZEYNEPP5555 koş çabuk kap hemen. Ve alacak başka arkadaş varmıydı hatırlayamadım ben olsam asla kaçırmazdım Mustela Merhaba Bebek Çantası Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Yaa ben bübchen aldm krem sampuan nemlendirici yağ pisik kremide bepanthol

Tariflerimiz aynı o zaman bide biz içini dışını etli yaparız yalancı olanı sevmiyorum. Annelerin elinin değdiği herşey güzel oluyor Allah başımızdan eksik etmesin büyüklerimizi

Kız gerçekmiii ama sanki diyordun ya ondan seni de etiketledim hemen Labellaaa sen de alacaktın sanırım yaaa aldın mı
Evett aslında mustela pesindeydim 2 gün önceye kadar ama abimler yurt dısında biz hep bübchen kullandık cok memnunuz felan dedi hepsi buradada fena indirim yakaladm aldm gitti insallah pisman olmam

Yapsınlarda nasıl yaparlarsa yapsınlar hiç birşey yerli yerinde değil mutfakta görmen lazım herşey bir yerde eşim diyorki annenler gelmeden herşeyi yerli yerine bırakırım zaten sonrasında artık anne yapar yemekleri en azından şimdi kullanacaklarım elimin altında olsun

Tariflerimiz aynı o zaman bide biz içini dışını etli yaparız yalancı olanı sevmiyorum. Annelerin elinin değdiği herşey güzel oluyor Allah başımızdan eksik etmesin büyüklerimizi
Ay bizde de içi dışı etlidir ama ben dışı etliyi ağır buluyorum annemden dışı sade isterim hep. Yedim gitti şimdi hemde sonra çikolata da yedim şekerim yükselecek diye acayip vicdan ediyorum şu an yerken hiç bitmesin istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…