Ben de Allah nasip ederse cumartesi balık yiyeceğim o gün izinliBen balık al dedim ama bayadır canım istiyor. Alırsa eşim inşallah
Ohh ne güzelBen de Allah nasip ederse cumartesi balık yiyeceğim o gün izinli
Alsın Bi de o yapsın ohhh
kuzum cok sagol senin de hayirli olsun bu sefer insallah saglikla kucagina alirsincnm geçmiş olsun..sağlıkla kuacağına alırsın inşallah..
YaaaOhh ne güzel
acaba yaptırır mıyım onao kadar pasaklı ki,bir kez balığı o pişirdi,tavayı ocağın üzerinde çevirdi.gerisini siz düşünün
sonra o mutfağı kim temizleyecek.balık pişirmenin iki katı iş çıkar
Patates baharatlam attm fırına artkBi çorba yap sen az sulu bişe insin midene. Yoğurtla götürürsün. Ben dün dışarda yedim zaten bugün de yiyemem artık yeter
Yaa ben bübchen aldm krem sampuan nemlendirici yağ pisik kremide bepantholZEYNEPP5555 koş çabuk kap hemen. Ve alacak başka arkadaş varmıydı hatırlayamadım ben olsam asla kaçırmazdım Mustela Merhaba Bebek Çantası Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Kız gerçekmiii ama sanki diyordun ya ondan seni de etiketledim hemenPatates baharatlam attm fırına artk
Yaa ben bübchen aldm krem sampuan nemlendirici yağ pisik kremide bepanthol
Tariflerimiz aynı o zamanBizde haşlama yaparız. Ama burada haşlama yapan yer bildiğim yok. Ya maşallah zordur hamurunu tutturmak tabiii açmak inceliği filan. Annem de çok güzel yapar cevizli bayılırım benbugünlere annem gelebilir benim ama yiyeceğim maks. Bir iki tane olacağı için kıyamam yaptırmaya artık.
Evett aslında mustela pesindeydim 2 gün önceye kadar ama abimler yurt dısında biz hep bübchen kullandık cok memnunuz felan dedi hepsi buradada fena indirim yakaladm aldm gitti insallah pisman olmamKız gerçekmiii ama sanki diyordun ya ondan seni de etiketledim hemenLabellaaa sen de alacaktın sanırım yaaa aldın mı
Yapsınlarda nasıl yaparlarsa yapsınlarOhh ne güzel
acaba yaptırır mıyım onao kadar pasaklı ki,bir kez balığı o pişirdi,tavayı ocağın üzerinde çevirdi.gerisini siz düşünün
sonra o mutfağı kim temizleyecek.balık pişirmenin iki katı iş çıkar
Olsun iyi hadi hayırlı uğurlu olsunEvett aslında mustela pesindeydim 2 gün önceye kadar ama abimler yurt dısında biz hep bübchen kullandık cok memnunuz felan dedi hepsi buradada fena indirim yakaladm aldm gitti insallah pisman olmam
Kaç para ki pahalı görüyorum benZEYNEPP5555 koş çabuk kap hemen. Ve alacak başka arkadaş varmıydı hatırlayamadım ben olsam asla kaçırmazdım Mustela Merhaba Bebek Çantası Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Ayyyyy inşallah canım benim, inşallah.Cnm cumartesi için rahat edecek ins
Ne pahalısı kız 287.sen kaça görmüştün deKaç para ki pahalı görüyorum ben
Ohaaa yok artık hemen artırdılar. Kız aktif olun şurda yolcam siziKaç para ki pahalı görüyorum ben
Ay bizde de içi dışı etlidir ama ben dışı etliyi ağır buluyorumTariflerimiz aynı o zamanbide biz içini dışını etli yaparız yalancı olanı sevmiyorum. Annelerin elinin değdiği herşey güzel oluyor Allah başımızdan eksik etmesin büyüklerimizi
Baksana 300 küsür uçmuş ya geç kaldıkNe pahalısı kız 287.sen kaça görmüştün de
Beni etiketlememişsinOhaaa yok artık hemen artırdılar. Kız aktif olun şurda yolcam sizi
Amin cnm inşallahkuzum cok sagol senin de hayirli olsun bu sefer insallah saglikla kucagina alirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?