Ohh ohh ya ne güzel eşleriniz yardımcı oluyor..şanslısınız

Bazen nefsimizide köreltmemiz lazım canım hem o kadarcıktan bir şey olmaz vicdan yapma Allah’ın izniyle bir sıkıntı olmaz afiyet olsunn

Bazen nefsimizide köreltmemiz lazım canım hem o kadarcıktan bir şey olmaz vicdan yapma Allah’ın izniyle bir sıkıntı olmaz afiyet olsunn
Sağ ol kuzum inşallah tartıya çıktım bir kilo almışım psikolojik olarak kilo mu aldım ne yaptım yahu daha yeni yemiştim oysaki mideme yeni indi

At at biz bakarız benim kargoda gelcek tek sey sampuan felan atacak biseyim yok
Vermedin mi başka bişey. Ya bugün son gün de benim de vereceğim Bi kaç şey var da aslında belki veririm bu akşam bilemiyorum. Gecelikler de gelmedi daha onu da kapıda ödeme yapmıştım 300küsür Bi okşayarak beni bugün de 300 harcadım hiç bişe almadım az bişe aldım desem de birsürü para çıkıyo yaa

Valla yok bisey diye diye gidiyor 400 liralik siparis vermisim elle tutulur bana göre hicbisey yok lierac sampuan felan bi su organizeri merak ediyorum atmistim ya fotosunu insallah ise yarar biseydir he bide ates ölcer yarın 101 den neye yetisirsem artık ordan alırım biseyler

Bak işte ufak ufak tutuyor hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…