Ohh maşallahYaaavalla sonrasında 2 kat yorulcaksam kalsın
Benimki çoook seyrek girer girdiğinde benden derli toplu çalışır valla hiç orasını inkar edemem şimdi
Adamı evd e bulursamOhh maşallahsen sürekli balık yaptır ona can olsun kan olsun
Ohh ohh ya ne güzel eşleriniz yardımcı oluyor..şanslısınızYapsınlarda nasıl yaparlarsa yapsınlarhiç birşey yerli yerinde değil mutfakta görmen lazım herşey bir yerde eşim diyorki annenler gelmeden herşeyi yerli yerine bırakırım zaten sonrasında artık anne yapar yemekleri en azından şimdi kullanacaklarım elimin altında olsun
Bazen nefsimizide köreltmemiz lazım canımAy bizde de içi dışı etlidir ama ben dışı etliyi ağır buluyorumannemden dışı sade isterim hep. Yedim gitti şimdi hemde sonra çikolata da yedim şekerim yükselecek diye acayip vicdan ediyorum şu an yerken hiç bitmesin istedim
Sağ ol kuzum inşallah tartıya çıktım bir kilo almışımBazen nefsimizide köreltmemiz lazım canımhem o kadarcıktan bir şey olmaz vicdan yapma Allah’ın izniyle bir sıkıntı olmaz afiyet olsunn
Kaça düşmüş ben dün aldım trendyoldan 328 e geldi kuponlaKız gerçekmiii ama sanki diyordun ya ondan seni de etiketledim hemenLabellaaa sen de alacaktın sanırım yaaa aldın mı
Tamam ay Bi dhaa öylr düşermi bilmem ama çok hoş Bi düşüştüUnutma bak almadım ben de
Ahh sessiz sessiz neler yapanlar vaaarEvetttt bayanlar kimlerin neyi eksik kaldı azcik anlatın isini cok sessiz halledenler var olmuyor böyle
Ay arttı tekrar kapan almıştır 277ye düşmüştü kuşumKaça düşmüş ben dün aldım trendyoldan 328 e geldi kuponla
Biz ne yapsak valla foto koyuyoruz hemenAhh sessiz sessiz neler yapanlar vaaar
Yok bazen abartma Merve atma herşeyi diyorum kimse paylaşmayıncaBiz ne yapsak valla foto koyuyoruz hemen
At at biz bakarız benim kargoda gelcek tek sey sampuan felan atacak biseyim yokYok bazen abartma Merve atma herşeyi diyorum kimse paylaşmayınca
Vermedin mi başka bişey. Ya bugün son gün de benim de vereceğim Bi kaç şey var da aslında belki veririm bu akşam bilemiyorum. Gecelikler de gelmedi daha onu da kapıda ödeme yapmıştım 300küsür Bi okşayarak beni bugün de 300 harcadım hiç bişe almadım az bişe aldım desem de birsürü para çıkıyo yaaAt at biz bakarız benim kargoda gelcek tek sey sampuan felan atacak biseyim yok
Valla yok bisey diye diye gidiyor 400 liralik siparis vermisim elle tutulur bana göre hicbisey yok lierac sampuan felan bi su organizeri merak ediyorum atmistim ya fotosunu insallah ise yarar biseydir he bide ates ölcer yarın 101 den neye yetisirsem artık ordan alırım biseylerVermedin mi başka bişey. Ya bugün son gün de benim de vereceğim Bi kaç şey var da aslında belki veririm bu akşam bilemiyorum. Gecelikler de gelmedi daha onu da kapıda ödeme yapmıştım 300küsür Bi okşayarak beni bugün de 300 harcadım hiç bişe almadım az bişe aldım desem de birsürü para çıkıyo yaa
Neyse kısmet artıkTamam ay Bi dhaa öylr düşermi bilmem ama çok hoş Bi düşüştü
Bak işte ufak ufak tutuyor hepValla yok bisey diye diye gidiyor 400 liralik siparis vermisim elle tutulur bana göre hicbisey yok lierac sampuan felan bi su organizeri merak ediyorum atmistim ya fotosunu insallah ise yarar biseydir he bide ates ölcer yarın 101 den neye yetisirsem artık ordan alırım biseyler
Öyle valla bu devirde neye güc yetiyor ki galiba artık küvetten baska bi eksik kalmadı diye düsünüyormBak işte ufak ufak tutuyor hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?