- 19 Ocak 2021
- 2.023
- 3.362
- 83
- 35
UffKızlarım kızlarımmm
Dr umdan cıktım....
Bebek 29+3 te
1.440 gr
Pozisyon aynıdegısmıyor o ayaklar bacak aralarıma gırmıs aylardır orda
Aslaaaa 1 kare bıle gostermedı yuzunü
Babası zatem bugun ben varım ya gostermez dedı
Unsılın oldugu ıcın fazla bekletemem dedı 37 lerde bıle dogum u baslatırız dedı
Önce normal dogum deneyecekmişiz suni sancı ıle bıraz bıraz eger baktık sen veya bebek bı yerde gıtmezse o zaman sezeryanla alırız dedı
Bu arada hastanenın dogum katına cıktım odaları gördümahh ne heeyecanlıydı
Organizasyon vs ıstedıgınız ı yapabilirsiniz dedıler
Benden haberler boyle
Amin kuzum inşallah, hadi peşimizden siz de gelinkontrollerin de artması seni biraz tedirgin etti sanırım cnm. doğum da yaklaşıyor artık sizde tedirginlikler doğum düşüncesi olmaya başladı ama allahın izniyle herşey güzel olacak
Ben 2 kere yedimAy şimdi hemen börek söylerdim sarmayı bulamazdım ama içli köfte satan bir yer var. Yalnız içli köfte yiyebilirim ya bulgur sonuçtaay dur heyecan yaptım. Kızartma yeme dedi ama olsun bir taneden bir şey olmaz
Bi güzel sos yapıp yağlı kağıda sarıp fırına at kuzum, aşırı güzel oluyorOhh ne güzel
acaba yaptırır mıyım onao kadar pasaklı ki,bir kez balığı o pişirdi,tavayı ocağın üzerinde çevirdi.gerisini siz düşünün
sonra o mutfağı kim temizleyecek.balık pişirmenin iki katı iş çıkar
Fıstığım sen benim yolumdan geliyorsun 2 idi biri gittiAyyyyy inşallah canım benim, inşallah.
İnşallahh yarar yaa o düzenleyici kaça verdin sen o siparişi. Ben de şunu düşündüm nasıl sence yanıbaşıma koyarım yatak odasına konsol üstüneValla yok bisey diye diye gidiyor 400 liralik siparis vermisim elle tutulur bana göre hicbisey yok lierac sampuan felan bi su organizeri merak ediyorum atmistim ya fotosunu insallah ise yarar biseydir he bide ates ölcer yarın 101 den neye yetisirsem artık ordan alırım biseyler
Ben puset örtüsü de almadım yaaÖyle valla bu devirde neye güc yetiyor ki galiba artık küvetten baska bi eksik kalmadı diye düsünüyorm
Bemım kadar bagıra bagıra çerçici gibi ürünlerini anlatanlar gösterenler yok zatemEvetttt bayanlar kimlerin neyi eksik kaldı azcik anlatın isini cok sessiz halledenler var olmuyor böyle
Emzirme yastığı almış mıydın senÖyle valla bu devirde neye güc yetiyor ki galiba artık küvetten baska bi eksik kalmadı diye düsünüyorm
Ay artırmış mıydı. Yedim gitti derdine düştümUffaynı şeyleri duymuşuz kuzum sağlıkla inşallah,
Amin kuzum inşallah, hadi peşimizden siz de gelin
Ben 2 kere yedim
Bi güzel sos yapıp yağlı kağıda sarıp fırına at kuzum, aşırı güzel oluyor
Fıstığım sen benim yolumdan geliyorsun 2 idi biri gittinasip kısmet
Az once baktım ben de listeme az bişi kalmış benimEvetttt bayanlar kimlerin neyi eksik kaldı azcik anlatın isini cok sessiz halledenler var olmuyor böyle
Yok yok o öğün yediğin ağır bi şeyler olmazsa sorun çıkmıyorAy artırmış mıydı. Yedim gitti derdine düştüm
Ay bak bende almadım bulursanız link atınBen puset örtüsü de almadım yaa
Ben sadece hastane çantası kadar varım kuzum valla, Kasım sonuna anca toparlarım kendimiEvetttt bayanlar kimlerin neyi eksik kaldı azcik anlatın isini cok sessiz halledenler var olmuyor böyle
Ay arttı tekrar kapan almıştır 277ye düşmüştü kuşum
Ben bugün e bebekle civile baktım ama tek katlılardı o yüzden almadım trendyoldan sanırsam bundan alacam Bebek Atölyesi Bebekatölyesi Puset Örtüsü Gri Yıldız Desenli Pudra Kombin Fiyatı, Yorumları - TRENDYOLAy bak bende almadım bulursanız link atın
Ama aşkım var daa eksik ki sayabiliyozYok yok o öğün yediğin ağır bi şeyler olmazsa sorun çıkmıyor
nurselek kız sus allasen söyledikçe aaa o da eksik bu da eksik deyip duruyorum
Yaa ben şu örgü olanlar var ya içi desenli dışı örgü gibi onlardan istiyorum ama pahalı yaaAy bak bende almadım bulursanız link atın
Losuonsuz yani. Bi de ml lerine bak tabi ürünlerin. Güzel fiyatmışBen dün eczaneden fiyat aldım şampuanı yağı pişik kremi 265 gayet uygun sanki bunu tanımadığım eczaneden aldım birde önümüzdeki günlerde sürekli ilaçlarımı aldığım yerden fiyat alacam o birşeyler yaparım demişti ama bakalım
21 tl ye düsmüstü buda cok güzelmis ama buda kullanışlı benceİnşallahh yarar yaa o düzenleyici kaça verdin sen o siparişi. Ben de şunu düşündüm nasıl sence yanıbaşıma koyarım yatak odasına konsol üstüne
Ay ben onu aldm biranda karsıma cıkmıstıBen puset örtüsü de almadım yaa
He bide o var yarın 101 dekine bakim iyise onuda alırımEmzirme yastığı almış mıydın sen
Aynen losyonu sormadık şampuan 500 ml pişik kremi 100 ml ama yağını bilmiyorum kaç ml idiLosuonsuz yani. Bi de ml lerine bak tabi ürünlerin. Güzel fiyatmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?