Ben de atıyorummYok bazen abartma Merve atma herşeyi diyorum kimse paylaşmayınca
Ben almicam müslin atarız üstüne ya gereksiz benceBen puset örtüsü de almadım yaa
Sağoll kzuucummmyaa ne güzel.. güzel günlerde kullan cnm..
Nasılll yaakızlar hastayım giremedim bugün fazla mustela set 287 alsammı acaba güvenilrmi satıcı bide pişik kreminin tarihi 5.ayda bitiyomuş açıklamada skt leri yazıyorda bilemedim
Ne bilim yaaBen almicam müslin atarız üstüne ya gereksiz bence
Ben iki tane aldım ani bir kararla fiyatı düşmüşkenNe bilim yaa
Nerden almıştın canımBen iki tane aldım ani bir kararla fiyatı düşmüşken
Trenyoldan aldım canım 65 falandı heralde 57 ye düşmüştü 10 tl de gel al kupon indirimim vardı 105 e geldi bunlar birde sanki çift kata benziyor bugün e bebek ve civildekiler tek katlıydıNerden almıştın canım
Zahmet olmazsa Bi linkini atarmısın inceleyimTrenyoldan aldım canım 65 falandı heralde 57 ye düşmüştü 10 tl de gel al kupon indirimim vardı 105 e geldi bunlar birde sanki çift kata benziyor bugün e bebek ve civildekiler tek katlıydı
Zahmet olur mu hiçZahmet olmazsa Bi linkini atarmısın inceleyim
Bayiliği olan eczaneyi nereden öğrendin canım kendi sitesinde mi yazıyorKızlar mustelanin sayfasına baktım 100 tl üzerine 20 tl indirim uyguluyormus, bu indirimi bazı eczanelerde geçerliymiş bende yaşadığım şehirde bulunan bayiliğini alan bi eczaneyi aradım fiyat bilgisi aldım
Şampuan 130 tl
Pisik kremi 70 tl
Yağ 70 tl
Toplamda 270 tl tuttu bundan 40 tl mustela indirimi bi 10 tl de eczacı indirim yaptı
220 tl ye aldım.
Bunlarida hediye olarak vermiş ☺
Benimkiler üç hafta önce 30 a 33 müşEki Görüntüle 2932800
Kızlar ben bebegın boyunu sormayı unutmustum usg den FL bölümüne baktım 5.42 yazıyordu
Dr uma emın olmak ıcın sordum 7.ıle mı 7.5 ıle mı? Carpıyorduuk dıe 7.5 dedı
Buda bızım kızın boyuaklınızda olsun dr undan boy orantısını sormayı unutanlar kendılerınde hesaplaya bilirler
Mustelanin sitesinde indirim kodu oluştururken bayiliğini alan eczane isimleri çıkıyorBayiliği olan eczaneyi nereden öğrendin canım kendi sitesinde mi yazıyor
Teşekkür ederimMustelanin sitesinde indirim kodu oluştururken bayiliğini alan eczane isimleri çıkıyor
Ne aldın kızzzzKızlar Bim patlattım3-6-9 aylık aldım ya bir sürü para baydık. Ürünler harika tonla para verdiğim takımlardan kaliteli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?