7 ile carpiyoruz cnm maşallah elisaya

Kız patlatacak bim nerde buldun gün geçti güle güle giysin bebeler
Valla sakin bir bölgede vardı dedim eşime bakalım ve yelek dışında hepsi vardı bende abarttım ya hem üç geç altı hem dokuz ay aldım sonra dedim ne yaptım ben eve geldim açtım ki kalıpları küçük dokuz dediğini altıda giyer üç dediği bir ay filan sonrası altı aylık giyer. Eşime diyorum bebeler diyecek anne biz niye hep bunu giydik ucuzdu hayat şartları dersin diyor tabi çarpı iki adet olunca baya tuttu yine

Valla gayet güzel görünüyor güle güle giysin paşalar insallah
Sağ ol yavrum ürün kalitesi baya güzel rengi dokusu ikişer takım aldım bir de ilk defa aynı şeyleri oldu ve aylarca giyecekler Allah nasip ederse resmen seri halinde almış oldum. Sonra pişman oldum dedim ne yaptın sen ama eve gelip baktım ki kalıpları küçük baya. 9 aylık aldığımı beş altı aylıkken giyer. Üç aylıklar bir ay filan giyilir altı aylıklar o aradaki zamanda giyilir ancak.

sonunda dışarıya çıktın iyi günlerde kullansın kuzular bimin ürünleri kaliteli denk geldikçe almak lazım
Aynen ya eşimin alacakları vardı dur dedim bende bayadır çıkmıyorum gidip geleyim yolda sakin bir bölgede bim gördük bakalım filan dedim neyse varmış yelek dışında diğerleri ben de abarttım biraz çocuklar diyecek hep aynı şeyi gitmişiz çok enteresan

Aman nolcak büyüyüp gidiyorlar zaten kardes kardes giyinirler iste benim ikizim olsa zaten hep aynı alırdim zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…