7 ile carpiyoruz cnm maşallah elisayaEki Görüntüle 2932800
Kızlar ben bebegın boyunu sormayı unutmustum usg den FL bölümüne baktım 5.42 yazıyordu
Dr uma emın olmak ıcın sordum 7.ıle mı 7.5 ıle mı? Carpıyorduuk dıe 7.5 dedı
Buda bızım kızın boyuaklınızda olsun dr undan boy orantısını sormayı unutanlar kendılerınde hesaplaya bilirler
Kız patlatacak bim nerde buldun gün geçtiKızlar Bim patlattım3-6-9 aylık aldım ya bir sürü para baydık. Ürünler harika tonla para verdiğim takımlardan kaliteli
sonunda dışarıya çıktınKızlar Bim patlattım3-6-9 aylık aldım ya bir sürü para baydık. Ürünler harika tonla para verdiğim takımlardan kaliteli
Rica ederim canımTeşekkür ederim
Çok sağol canımZahmet olur mu hiç
Bebek Atölyesi Puset Örtüsü Gri Yıldız Desenli Pudra Kombin + Iç Minder - Fiyatı, Yorumları
Bebek Atölyesi Puset Örtüsü Gri Yıldız Desenli Pudra Kombin + Iç Minder yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Vallaa ben dr un yalancısıyım oyle dedı7 ile carpiyoruz cnm maşallah elisaya
Kaç TL yavrum onlarYaa ben şu örgü olanlar var ya içi desenli dışı örgü gibi onlardan istiyorum ama pahalı yaa
Valla gayet güzel görünüyor güle güle giysin paşalar insallah
Valla sakin bir bölgede vardı dedim eşime bakalım ve yelek dışında hepsi vardıKız patlatacak bim nerde buldun gün geçtigüle güle giysin bebeler
Sağ ol yavrumValla gayet güzel görünüyor güle güle giysin paşalar insallah
Aynen ya eşimin alacakları vardı dur dedim bende bayadır çıkmıyorum gidip geleyim yolda sakin bir bölgede bim gördük bakalım filan dedim neyse varmış yelek dışında diğerlerisonunda dışarıya çıktıniyi günlerde kullansın kuzular bimin ürünleri kaliteli denk geldikçe almak lazım
Ya pahalı işte öbürleri de inceKaç TL yavrum onlar
Şu takımları benden başka herkesin almış olması
Bana link atsana bakayımYa pahalı işte öbürleri de ince. 130lira. Bi de iki tane olacağı için
İnce olsun nolcak ki alt tarfı puset örtüsü kız benim derdim kalabalikta yüzü felan görünmesinYa pahalı işte öbürleri de ince. 130lira. Bi de iki tane olacağı için
Kötü mü noldu kiiKızlar mustela gelmiş losyonu denediniz mi
Aaa ben tek mağazadan aldım ikişer tane aldım kuzumŞu takımları benden başka herkesin almış olmasıhayırlı uğurlu olsun canım benim Bi de Bi mağazaya Bi beden geldiği için almadım ben başka yer gezmem diye ya
Aman nolcak büyüyüp gidiyorlar zaten kardes kardes giyinirler iste benim ikizim olsa zaten hep aynı alırdim zatenSağ ol yavrumürün kalitesi baya güzel rengi dokusu ikişer takım aldım bir de ilk defa aynı şeyleri oldu ve aylarca giyecekler Allah nasip ederse resmen seri halinde almış oldum. Sonra pişman oldum dedim ne yaptın sen ama eve gelip baktım ki kalıpları küçük baya. 9 aylık aldığımı beş altı aylıkken giyer. Üç aylıklar bir ay filan giyilir altı aylıklar o aradaki zamanda giyilir ancak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?