Şu takımları benden başka herkesin almış olması hayırlı uğurlu olsun canım benim Bi de Bi mağazaya Bi beden geldiği için almadım ben başka yer gezmem diye ya
Yaa evet gözlerim seni aradı sen bime hayret gitmedinama bugun aldiklarinda gayet ekonomik ve guzeldi

Yaa evet gözlerim seni aradı sen bime hayret gitmedinama bugun aldiklarinda gayet ekonomik ve guzeldi
Yoo ben aslında dün gittim de yoktu takım. Sadece çoraplar aldım atmıştım dün. Sonra bugün sağlık ocağına giderken başka Bime gittim Bi yerde takım yok Bi yerde aynı beden 2 tane yok. Bende de şöyle Bi huy oldu. Birine bişe alınca diğerine de almam lazım almayınca kötü hissediyorum hep eşit yapmaya çalışıyorm. Dedim bende amaan napim bu da nasip değilmiş. Gittim başka yerde para baydım

Senin diger araba geldi mi ben orayı kacırdım galiba
Benim arabaların da pusetlerim de ikisi evde zaten yavrum sadece arayıp istediğim renk gelmiş mi gelmemiş mi onu soruyorum geldi deseler açmadığımız arabayla puseti sırtlanıp rengini değiş ez gelmezse de bu da iyi napalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…