- 21 Mart 2015
- 6.958
- 9.533
- 198
Yaa evet gözlerim seni aradı sen bime hayret gitmedinŞu takımları benden başka herkesin almış olmasıhayırlı uğurlu olsun canım benim Bi de Bi mağazaya Bi beden geldiği için almadım ben başka yer gezmem diye ya
Çok iyiKötü mü noldu kii
E kışın ben durmam çıkarım gezdirmeye diyoruz ya üşürseİnce olsun nolcak ki alt tarfı puset örtüsü kız benim derdim kalabalikta yüzü felan görünmesin
Valla aynı oldu bayaAman nolcak büyüyüp gidiyorlar zaten kardes kardes giyinirler iste benim ikizim olsa zaten hep aynı alırdim zaten
Bnde sasirdım sen sasırınca cünkü yorumlarda anneler kendilerine de kullandiklarini yazmistiÇok iyipamuk gibi oldu ellerim ya bundan sonra favori bakım ürünüm
Valla ben üsüme olayini düsünmedim kalabalik olmadigi sürece acarm cünküE kışın ben durmam çıkarım gezdirmeye diyoruz ya üşürse
Yoo ben aslında dün gittim de yoktu takım. Sadece çoraplar aldım atmıştım dün. Sonra bugün sağlık ocağına giderken başka Bime gittim Bi yerde takım yok Bi yerde aynı beden 2 tane yok. Bende de şöyle Bi huy oldu. Birine bişe alınca diğerine de almam lazım almayınca kötü hissediyorum hep eşit yapmaya çalışıyorm. Dedim bende amaan napim bu da nasip değilmiş. Gittim başka yerde para baydımYaa evet gözlerim seni aradı sen bime hayret gitmedinama bugun aldiklarinda gayet ekonomik ve guzeldi
Çok kararsızım yaa uff bu konuda da gerçekten kararsızımValla ben üsüme olayini düsünmedim kalabalik olmadigi sürece acarm cünküzaten üzeri kalın olur hep bilemedim
Senin diger araba geldi mi ben orayı kacırdım galibaÇok kararsızım yaa uff bu konuda da gerçekten kararsızım
Hayırlı olsun kuzum bu bana nasip değilmiş olsun sağlıklı günlerde giysin ballarınAaa ben tek mağazadan aldım ikişer tane aldım kuzum
Bende çok açıkıyorum ama yemeye bişe bulamıyorumKızlar ya yemeniz nasıl ben doymuyorm resmen gayet guzel yemek yedim simdi yine acıktım arada da abur cubur götürdüm ben niye böyle oldummm
Off evde abur cubur dolu yine gordukce dayanamıyorum buzlukta da biseyler gözümü carpıyor isıtıp yememek icin kendimi zor tutuyorumBende çok açıkıyorum ama yemeye bişe bulamıyorum
Benim arabaların da pusetlerim de ikisi evde zaten yavrum sadece arayıp istediğim renk gelmiş mi gelmemiş mi onu soruyorum geldi deseler açmadığımız arabayla puseti sırtlanıp rengini değiş ez gelmezse de bu da iyi napalımSenin diger araba geldi mi ben orayı kacırdım galiba
Varsa ye gitsin kız. Benim Bi evi doldurmam lazımOff evde abur cubur dolu yine gordukce dayanamıyorum buzlukta da biseyler gözümü carpıyor isıtıp yememek icin kendimi zor tutuyorum
AmiiinHayırlı olsun kuzum bu bana nasip değilmiş olsun sağlıklı günlerde giysin balların
Vaauuvv gercek mıııKızlar ya yemeniz nasıl ben doymuyorm resmen gayet guzel yemek yedim simdi yine acıktım arada da abur cubur götürdüm ben niye böyle oldummm
Kız neyini abartmışın gayet normalAmiiinÖyle yavrum bende abarttım yani iyi ki dışarı çıkmıyorum çok fena
Amannn cok kilo aliyorum 9 kilo aldm suana kadar ama açımVarsa ye gitsin kız. Benim Bi evi doldurmam lazım
Hic sormaaa halim cok kötüVaauuvv gercek mııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?