12Amannn cok kilo aliyorum 9 kilo aldm suana kadar ama açım
Uygun ve güzel bulmuşken almak lazım kuzum iyi yapmışsınAynen ya eşimin alacakları vardı dur dedim bende bayadır çıkmıyorum gidip geleyim yolda sakin bir bölgede bim gördük bakalım filan dedim neyse varmış yelek dışında diğerleriben de abarttım biraz çocuklar diyecek hep aynı şeyi gitmişiz çok enteresan
Vallaa bende aksam ne yıcem ne yıcem derken kuymak yaptım bakır tavadaHic sormaaa halim cok kötü
Kuzuu sızde 2 bebe var gayet ıyısınızz12
Olsun yaa. 9 ile 15 arası normalmiş doktorlar da anca bizim moralimizi bozuyor
Yaaaa aynısını eşim söyledi Acun da siyah giyiyor sürekli dediUygun ve güzel bulmuşken almak lazım kuzum iyi yapmışsınacundan örnek verirsin bak adam sürekli siyah tshirt giyiyor ama aynı tshirt değil diye
Ayy son 3 ay ayda 3 aliniyor felan diyen var 20yle kapaticam diye korkuyormm12
Olsun yaa. 9 ile 15 arası normalmiş doktorlar da anca bizim moralimizi bozuyor
Yaa nette 7 ile çarpılır demişti de neyse masaallah büyüsün de kizcenVallaa ben dr un yalancısıyım oyle dedı
Gel de benim doktora Bi desene şunuKuzuu sızde 2 bebe var gayet ıyısınızz
Evet dogru diyo ben teke 9 aldm sen 2 ye 12 almissin cok muGel de benim doktora Bi desene şunu
Bi programda izledim kadın 35 kilo almış hemen de vermiş sonradanAyy son 3 ay ayda 3 aliniyor felan diyen var 20yle kapaticam diye korkuyormm
Kötü mü kuzum yaKızlar mustela gelmiş losyonu denediniz mi
Yaa benimdr bi arkadasm vardı kendi 27 kilo esi 13 kilo aldıBi programda izledim kadın 35 kilo almış hemen de vermiş sonradan
Yaa farketmez saglıkla dogsun larda bızımkı meraktan canlandırma yaoıyoruz evde mezure ıleYaa nette 7 ile çarpılır demişti de neyse masaallah büyüsün de kizcen
Canım bak burada bir arkadaş söyledi okudun mu bilmiyorum mustelanın kendi sitesinde indirim kodu oluşturuyorsun her tek seferlik 100 tl ye 20 tl indirim yapılıyor indirim kodu oluştururken oturduğun şehri falan seçiyosun mustelanın bayiliği olan eczaneler çıkıyor istersen bir bakKötü mü kuzum ya
Verilir boşver valla ben doktor dediğinde ona endişe etmiyorum ki. Çocuklar için sakıncası mı olur diye yaniYaa benimdr bi arkadasm vardı kendi 27 kilo esi 13 kilo aldıama dedigin gibi verdi aman napim verilir heralde
Yaa neymiş bakayım valla en iyisi eczaneden bakmak sanırımCanım bak burada bir arkadaş söyledi okudun mu bilmiyorum mustelanın kendi sitesinde indirim kodu oluşturuyorsun her tek seferlik 100 tl ye 20 tl indirim yapılıyor indirim kodu oluştururken oturduğun şehri falan seçiyosun mustelanın bayiliği olan eczaneler çıkıyor istersen bir bak
Bende netten güvenemiyorum canım bu tür ürünlere o yüzden eczaneden alacamYaa neymiş bakayım valla en iyisi eczaneden bakmak sanırım
Bende internetten alacaktım, sahte ürün geldi diye yorumları okuyunca internetten almaktan vazgeçtim.Bende netten güvenemiyorum canım bu tür ürünlere o yüzden eczaneden alacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?