Uygun ve güzel bulmuşken almak lazım kuzum iyi yapmışsın acundan örnek verirsin bak adam sürekli siyah tshirt giyiyor ama aynı tshirt değil diye

Hic sormaaa halim cok kötü
Vallaa bende aksam ne yıcem ne yıcem derken kuymak yaptım bakır tavada yedım canım herseyı ıstemıyor mıdem de kotu salata felan bayagıdır yıyemıyorum 1 mandalına yedım o bıle eksıme yapıyor bende daha sakin bısey yemeye calısıyroum en sakini ni buldum

Kötü mü kuzum ya
Canım bak burada bir arkadaş söyledi okudun mu bilmiyorum mustelanın kendi sitesinde indirim kodu oluşturuyorsun her tek seferlik 100 tl ye 20 tl indirim yapılıyor indirim kodu oluştururken oturduğun şehri falan seçiyosun mustelanın bayiliği olan eczaneler çıkıyor istersen bir bak

Yaa neymiş bakayım valla en iyisi eczaneden bakmak sanırım

ZEYNEPP5555 haa kuzum 101 e emzirme yastığı muhtemelen 2 tane gelicek ben eşimin mağazaya geldim Bi inceliyim diye 2 tane gelmiş. Ve beğendim. Çok pofuduk. İkisini de alıcam yarın. Haa nohut battaniyeye de baktım senşn için o ebebekteki den şundan bundan hiç Bi farkı yok. Benim ihtiyacım yok ama senin varsa kaçırma. Bakıcam diyordun ya. Vakitli git yarın 101e battaniye fazla ama yastık az olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…