- 21 Mart 2015
- 6.958
- 9.533
- 198
Yaa insallah esim erken gelirde biraz yetisirim ya kacırmak istemiyorum bu seferZEYNEPP5555 haa kuzum 101 e emzirme yastığı muhtemelen 2 tane gelicek ben eşimin mağazaya geldim Bi inceliyim diye 2 tane gelmiş. Ve beğendim. Çok pofuduk. İkisini de alıcam yarın. Haa nohut battaniyeye de baktım senşn için o ebebekteki den şundan bundan hiç Bi farkı yok. Benim ihtiyacım yok ama senin varsa kaçırma. Bakıcam diyordun ya. Vakitli git yarın 101e battaniye fazla ama yastık az olur
İyi yani haberin olsun daYaa insallah esim erken gelirde biraz yetisirim ya kacırmak istemiyorum bu sefer
Bir çıktın pir cıktın dısarı adina sevindim valla iyi olmusKızlar küvet aldım. Bugün ne oldu eşim milyoncuda çok ucuz bu küvetten gördüm dedi Allah Allah dedim öyleyse oradan alalım neyse yolda oraya da uğradık. Neydi dersiniz çamaşır sepetidedim bu küvet değil ne fark eder diyor neyse şimdi küvet file bir de anne sütü kaşığı aldım kızlar. File iki tane aldım. Bir bebeği yıkadıktan sonra ikinci yıkanırken ona soğuk ve kirlenmiş ürün kullanmak iyi olmuyor diyorlar tiny miracle nurselek
Tesekkür edermm kzuumİyi yani haberin olsun da
Yok kız çamaşır sepeti almayacağım için gelip netten sipariş verdim artık indirimler varken hazırBir çıktın pir cıktın dısarı adina sevindim valla iyi olmus
Anne sütü kasıgı dedigin bu kasık biberon diye geciyor o mu?Yok kız çamaşır sepeti almayacağım için gelip netten sipariş verdim artık indirimler varken hazıranladım ki çıkmak bana iyi değil yalnız
Hayırlı uğurlu olsun kuzumKızlar küvet aldım. Bugün ne oldu eşim milyoncuda çok ucuz bu küvetten gördüm dedi Allah Allah dedim öyleyse oradan alalım neyse yolda oraya da uğradık. Neydi dersiniz çamaşır sepetidedim bu küvet değil ne fark eder diyor neyse şimdi küvet file bir de anne sütü kaşığı aldım kızlar. File iki tane aldım. Bir bebeği yıkadıktan sonra ikinci yıkanırken ona soğuk ve kirlenmiş ürün kullanmak iyi olmuyor diyorlar tiny miracle nurselek
Aynen kuzum hazır indirimde iken bulunsun dedimAnne sütü kasıgı dedigin bu kasık biberon diye geciyor o mu?
Muhtemelen odur canım. Ben ihtiyaç durumuyla karşılaşırsam enjektör deneyeceğim YB da onla verirdikAnne sütü kasıgı dedigin bu kasık biberon diye geciyor o mu?
Sağ ol yavrumHayırlı uğurlu olsun kuzumo seleyi küvetle karıştıran çok oluyor
Sıcak suyu akıtırım üstünden kullanırım kuzum yaa valla tek alabilme ihtimalim olan ürünleri de tek alayım Bi zahmet bezdim
güle güle kullan cnm.dışarı çıkıp hava almana da sevindim
Sen bilirsin kuzum. Ama ne bilim hiç bişeye tek alamıyoz onlar bari olsunSağ ol yavrumbir de kendinden emin ne olacak bu olsa diyor Ay ne bileyim ikizler grubunda öyle dedi kızlar bir tane aldık sonra bir tane daha diyorlar ben de iki tane aldım artık
Ya bende enjektörle veririm diye düsündüm hep yaslıda calıstm ama öyle az az cok icirdim bebise de yaparm diye dusunuyorumMuhtemelen odur canım. Ben ihtiyaç durumuyla karşılaşırsam enjektör deneyeceğim YB da onla verirdik
herşey var canım şampuan losyon yağ ve pişik kremi çantasıyla birlikte 287ydi 20lira kuponla 267 ye geldiNasılll yaaçok ucuz ne var içinde
Aymıı bennnBen bitti demeden bitmez son zerresine kadar aldm icindem
Alınır mı diyosun emzirme yastıgı yavrum. Sen şanslısın eşine söyle ayırsın direk ya süperZEYNEPP5555 haa kuzum 101 e emzirme yastığı muhtemelen 2 tane gelicek ben eşimin mağazaya geldim Bi inceliyim diye 2 tane gelmiş. Ve beğendim. Çok pofuduk. İkisini de alıcam yarın. Haa nohut battaniyeye de baktım senşn için o ebebekteki den şundan bundan hiç Bi farkı yok. Benim ihtiyacım yok ama senin varsa kaçırma. Bakıcam diyordun ya. Vakitli git yarın 101e battaniye fazla ama yastık az olur
ahahah bende böyleyim yaa.mayonez ketçapta bileBen bitti demeden bitmez son zerresine kadar aldm icindem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?