Yaa insallah esim erken gelirde biraz yetisirim ya kacırmak istemiyorum bu sefer

Kızlar küvet aldım. Bugün ne oldu eşim milyoncuda çok ucuz bu küvetten gördüm dedi Allah Allah dedim öyleyse oradan alalım neyse yolda oraya da uğradık. Neydi dersiniz çamaşır sepeti dedim bu küvet değil ne fark eder diyor neyse şimdi küvet file bir de anne sütü kaşığı aldım kızlar. File iki tane aldım. Bir bebeği yıkadıktan sonra ikinci yıkanırken ona soğuk ve kirlenmiş ürün kullanmak iyi olmuyor diyorlar tiny miracle nurselek

Bir çıktın pir cıktın dısarı adina sevindim valla iyi olmus

Hayırlı uğurlu olsun kuzum o seleyi küvetle karıştıran çok oluyor
Sıcak suyu akıtırım üstünden kullanırım kuzum yaa valla tek alabilme ihtimalim olan ürünleri de tek alayım Bi zahmet bezdim

Hayırlı uğurlu olsun kuzum o seleyi küvetle karıştıran çok oluyor
Sıcak suyu akıtırım üstünden kullanırım kuzum yaa valla tek alabilme ihtimalim olan ürünleri de tek alayım Bi zahmet bezdim
Sağ ol yavrum bir de kendinden emin ne olacak bu olsa diyor Ay ne bileyim ikizler grubunda öyle dedi kızlar bir tane aldık sonra bir tane daha diyorlar ben de iki tane aldım artık

Sağ ol yavrum bir de kendinden emin ne olacak bu olsa diyor Ay ne bileyim ikizler grubunda öyle dedi kızlar bir tane aldık sonra bir tane daha diyorlar ben de iki tane aldım artık
Sen bilirsin kuzum. Ama ne bilim hiç bişeye tek alamıyoz onlar bari olsun
Aha emzirme yastığı normalde tek de olur ama destek olarak ya da karın üstü kullanacağım zaman tek olmycak onu da 2 tane alcam

Alınır mı diyosun emzirme yastıgı yavrum. Sen şanslısın eşine söyle ayırsın direk ya süper

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…