BayıldımmmmKötü mü kuzum ya
Hepimizin icinde aynı cevher varrrahahah bende böyleyim yaa.mayonez ketçapta bile
Anadolu kadınlıgı kanımıza işlemişHepimizin icinde aynı cevher varrr
Kuzum ben attım paylaşıyoruKızlar puset örtusu ıle ılgılı paylasımı kım yapmıstı tekrar atabılır mı dr un tavsıye ettıgı resım
İyiyiz böyle masallahımız varAnadolu kadınlıgı kanımıza işlemiş
Evet bebelere de cim parmağımla emme refleksini uyarırken diğerleriyle enjektör le sütü veriyoruzYa bende enjektörle veririm diye düsündüm hep yaslıda calıstm ama öyle az az cok icirdim bebise de yaparm diye dusunuyorum
Ahh tesekkur ederimKuzum ben attım paylaşıyoru Eki Görüntüle 2932976
Kuzum şimdi mesela bıberon yerıne enjektör mu kullanalım daha mı iyi olurEvet bebelere de cim parmağımla emme refleksini uyarırken diğerleriyle enjektör le sütü veriyoruz
Pofur pofur baya içi dolgusu sağlam ben beğendim. Zamanla sönse bile yeterli dolgusu var yani. E Bi de 45 TL tabi bana 90Alınır mı diyosun emzirme yastıgı yavrum. Sen şanslısın eşine söyle ayırsın direk ya süper
Sağ ol kuzumgüle güle kullan cnm.dışarı çıkıp hava almana da sevindim
Ay iyi sevindim öyle diyince kötü mü acaba dedimBayıldımmmmyumuşacık yaptı elimi hemen emdi böyle harika bişi
Bakbak yaa demek dırek esın A101 de kızz sen neler almazsın kiPofur pofur baya içi dolgusu sağlam ben beğendim. Zamanla sönse bile yeterli dolgusu var yani. E Bi de 45 TL tabi bana 90
Yok yok enjektörle beslemek zor olur zaten de. Hani bebeğin emmesi zayıf memeni tutmuyor diyelim o biberonu da tutamayavaktır zaten. Beslenmesini enjektörle sağlayabilirsiniz bu durumda ama dediğim gibi yine cim parmakla emmesi desteklenmeli. Yine de meme tutturulmalı tamamen ona alışmamalıKuzum şimdi mesela bıberon yerıne enjektör mu kullanalım daha mı iyi olur
O tarz hiç bir şey almadım istiyorum ama bakacağız artık sonra imkanımız olursa almak istiyorum canımEGEBABY Vernikli Ahşap Hug 2 Kademeli Doğal Sallanan Ana Kucağı Gri - Fiyatı, Yorumları
EGEBABY Vernikli Ahşap Hug 2 Kademeli Doğal Sallanan Ana Kucağı Gri yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bundan almayı düşünen var mı
Kız eşimden çok kendim sabahın köründe Bime gidip aldımBakbak yaa demek dırek esın A101 de kızz sen neler almazsın ki
Benımde yegenımın bıri A101
Dıgerı Bim de ama sımdılık onlara hıc bısey demedım cok sıkısırsam soylerım dıe dusundum her dk sıkıstırmayayım dıe
Hehhh tamm kuzu ben konusmaları bı nası bı sonu derken yanlıs anlamayayım dedım tesekkur ederimYok yok enjektörle beslemek zor olur zaten de. Hani bebeğin emmesi zayıf memeni tutmuyor diyelim o biberonu da tutamayavaktır zaten. Beslenmesini enjektörle sağlayabilirsiniz bu durumda ama dediğim gibi yine cim parmakla emmesi desteklenmeli. Yine de meme tutturulmalı tamamen ona alışmamalı
Ya evet reflü yatağı da duruyor bitti artık diyorum ama yoookKız eşimden çok kendim sabahın köründe Bime gidip aldımbebek ürünü de 101 e yeni geldi zaten
Ah Bi de reflü yatağı gelseee Bi de valiz
Arkadasıma gittim ya dün hangi odaya geçsek buraya koydu çok memnunum dedi. Kahvaltı ettik mutfaga aldık mesela bebeği babynesti vardı üstüne onu koymus öyle yatırmıştı. Yarın öbür gün yemek yaprken flan yanımıza almak için iyi olur gibi geldi bana daO tarz hiç bir şey almadım istiyorum ama bakacağız artık sonra imkanımız olursa almak istiyorum canım
Gelırr kızzz olsunn evıne de alırısn herseyı önden önden miissKız eşimden çok kendim sabahın köründe Bime gidip aldımbebek ürünü de 101 e yeni geldi zaten
Ah Bi de reflü yatağı gelseee Bi de valiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?