Pofur pofur baya içi dolgusu sağlam ben beğendim. Zamanla sönse bile yeterli dolgusu var yani. E Bi de 45 TL tabi bana 90
Bakbak yaa demek dırek esın A101 de kızz sen neler almazsın ki
Benımde yegenımın bıri A101
Dıgerı Bim de ama sımdılık onlara hıc bısey demedım cok sıkısırsam soylerım dıe dusundum her dk sıkıstırmayayım dıe

Kuzum şimdi mesela bıberon yerıne enjektör mu kullanalım daha mı iyi olur
Yok yok enjektörle beslemek zor olur zaten de. Hani bebeğin emmesi zayıf memeni tutmuyor diyelim o biberonu da tutamayavaktır zaten. Beslenmesini enjektörle sağlayabilirsiniz bu durumda ama dediğim gibi yine cim parmakla emmesi desteklenmeli. Yine de meme tutturulmalı tamamen ona alışmamalı

Kız eşimden çok kendim sabahın köründe Bime gidip aldım bebek ürünü de 101 e yeni geldi zaten
Ah Bi de reflü yatağı gelseee Bi de valiz

Hehhh tamm kuzu ben konusmaları bı nası bı sonu derken yanlıs anlamayayım dedım tesekkur ederim

O tarz hiç bir şey almadım istiyorum ama bakacağız artık sonra imkanımız olursa almak istiyorum canım
Arkadasıma gittim ya dün hangi odaya geçsek buraya koydu çok memnunum dedi. Kahvaltı ettik mutfaga aldık mesela bebeği babynesti vardı üstüne onu koymus öyle yatırmıştı. Yarın öbür gün yemek yaprken flan yanımıza almak için iyi olur gibi geldi bana da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…