- 1 Eylül 2017
- 5.326
- 8.497
- 198
- 38
Ahhahh kıymetlı sanlı bebeklerYa evet reflü yatağı da duruyor bitti artık diyorum ama yoook
Ya çok güzel ürünler var babybjörn en çok sevilenlerden mesela o zaten uçuk fiyatı. Genelde herkes öneriyor alanlar memnun sakinleşiyormuş bebekler ama işte sıra gelirse bakacağımArkadasıma gittim ya dün hangi odaya geçsek buraya koydu çok memnunum dedi. Kahvaltı ettik mutfaga aldık mesela bebeği babynesti vardı üstüne onu koymus öyle yatırmıştı. Yarın öbür gün yemek yaprken flan yanımıza almak için iyi olur gibi geldi bana da
Ya her biri kıymetli ama eskileri düşününce her şeyi alıyor muyuz yani olmasa ne olacak demeden duramıyor insanAhhahh kıymetlı sanlı bebekler
Ya bu cok güzelmis ama azcık tuzlu gibi ben normal bisey aldm yeter diye dusunuyormEGEBABY Vernikli Ahşap Hug 2 Kademeli Doğal Sallanan Ana Kucağı Gri - Fiyatı, Yorumları
EGEBABY Vernikli Ahşap Hug 2 Kademeli Doğal Sallanan Ana Kucağı Gri yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bundan almayı düşünen var mı
Zamani farklılıgı ıste çağa ayak uyduruluyorYa her biri kıymetli ama eskileri düşününce her şeyi alıyor muyuz yani olmasa ne olacak demeden duramıyor insan
Eczaneden almak daha mantıklı geliyo bana verdiğin bilgi için teşekkür ederim daha uyguna alacam şimdi sen söylemeseydin böyle birşeyden haberim olmazdıBende internetten alacaktım, sahte ürün geldi diye yorumları okuyunca internetten almaktan vazgeçtim.
BitmiyoooooorrrYa evet reflü yatağı da duruyor bitti artık diyorum ama yoook
Önden alma gibş Bi şansımız yok kuzum o Allah korusun işten atılma sebebiGelırr kızzz olsunn evıne de alırısn herseyı önden önden miiss
Bende çamaşır sepetini küvet sanmıştım hatta çok sevinmiştim a varmış diye ama sonra hayallerim yıkıldıKızlar küvet aldım. Bugün ne oldu eşim milyoncuda çok ucuz bu küvetten gördüm dedi Allah Allah dedim öyleyse oradan alalım neyse yolda oraya da uğradık. Neydi dersiniz çamaşır sepetidedim bu küvet değil ne fark eder diyor neyse şimdi küvet file bir de anne sütü kaşığı aldım kızlar. File iki tane aldım. Bir bebeği yıkadıktan sonra ikinci yıkanırken ona soğuk ve kirlenmiş ürün kullanmak iyi olmuyor diyorlar tiny miracle nurselek
Öyle kuzum ya olmasa da olur diyeceğin çok şey var aslındaZamani farklılıgı ıste çağa ayak uyduruluyor
Aklıma bazen ne gelıyor MANDIRAFİLOZOFU
Adamın filminde reklamcılık yaparken hastalıga yakalanıyor dıyor ya hani bız sızlerı kandırıyrouz ıhtıyac olmayanalrı ıhtıyac gını gösteriyoruz felan bazen p konu aklıma gelmıyor degıl
Eşim tek değil o zamanBende çamaşır sepetini küvet sanmıştım hatta çok sevinmiştim a varmış diye ama sonra hayallerim yıkıldıaslında doğru canım iki tane file almak sanki daha mantıklı gibi geldi söyleyince
Bitmiyoooooorrr
Hee yok yanıı demek ısteıdıgim ayırtırsın öncesınden alırısn ısteıdklerını dıe tabıı kurumun bellı ölcu de bı kuralı vardır aman allah korusunÖnden alma gibş Bi şansımız yok kuzum o Allah korusun işten atılma sebebi
Aynen canımEşim tek değil o zaman
Zaman teknolojı ıle yarısıyor bızde teknolojıye daha da yetısmek ıcın daha cok caba sarfedıyrouz ama dunya bu hale geldıÖyle kuzum ya olmasa da olur diyeceğin çok şey var aslında
Hee yok yanıı demek ısteıdıgim ayırtırsın öncesınden alırısn ısteıdklerını dıe tabıı kurumun bellı ölcu de bı kuralı vardır aman allah korusun
Hee o zaman bekle tabi ki5ü lira canım bu sene de öyle olur. 2 tanede 40 lira fark ediyor
Ben aldım şimdi valla bunun kremini hayırlı olsun diyeyim kendmeYa çok güzel ürünler var babybjörn en çok sevilenlerden mesela o zaten uçuk fiyatı. Genelde herkes öneriyor alanlar memnun sakinleşiyormuş bebekler ama işte sıra gelirse bakacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?