Deterjan olarak bu ikisinden aldım kızlar

Eklentiler

• EA892335-0531-409D-A711-6C8304784C33.webp
    55 KB · Görüntüleme: 45

Eklentiler

• C449108A-E125-4770-9A7C-C31D8E353600.webp
    36,2 KB · Görüntüleme: 45

Odasına da bu stickerdan sipariş verdim kapının yanına. Orta duvara da

Bundan söylicem düşünenlere fikir olsun

Eklentiler

• 4E332DE8-7638-477D-981F-FDC4E2795604.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 41
Kalan Eksikler bunlar allahım hala bitmemiş

Bebek arabası seti
Isıtıcı
Buhar makinesi
Emzirme yastıgı
Uyku arkadaşı
Penye battaniyeli hastane çıkışı
Islak mendil
Burun aspiratörü
Kapı süsü
Nevresim takımı
Çikolata
Hediyelik

maşallah çok güzel ürünler almışsın cnm.güle güle kullan.

Eşim biraz önce iğnemi vururken 1 ay kaldı dedi bana, doktor önceleri Aralık başı gibi olur diyordu öylr olursa gerçekten 1 ayım var. Birden korktum heyecanlandım farketmiyoruz ama zaman gelmiş
Kız aralık basına bile daha 1.5 ay var hem sükür bir sorunun yok belki.de bekleyecek 37 de felan gidiyor ikizler de

Kız aralık basına bile daha 1.5 ay var hem sükür bir sorunun yok belki.de bekleyecek 37 de felan gidiyor ikizler de
36 ya kadar tutarsak iyi diyorlar bugün asm deki ebe de dedi aynını. Doktor da Aralık başı diyip duruyordu bir ara unutmuşum eşim diyince hani cıvv edersin ya heyecandan öyle oldum resmen korktum ben yaa Allahım yardım et bizlere

Ayy valla heyecan konusunda haklısın bende de bi endise artıyor ne biliyim sonuna geliyoruz ama sanki o mutlulugu yakalayamacakmisim gibi hissediyorm bazen sonra sacmalama kendine gel hersey güzel olacak bir sorun olmayacak diyorum ben kendimde sey lohusa depresyonu potansiyeli görüyorm yaa

Tatlı telaşlar heyecan lar bunlar

Yaklaştıkça bende tırsıyorum. Valla kızlar çamaşırlar kurumuyor havalardan dolayı kolay olmayacak çanta hazırlamak filan aklınızda olsun. Battaniye yıkadım hala kurumadı. Çamaşıra geçmedim hiç. Çamaşıra geçersem valizi indirip yerleştirmeye başlayacağım. Geç bile kaldık.

Kulağını herkese kapat canım 36 dan önceyi düşünme bugün benim ablamda 32 - 34 ten sonra hazır ol dedi benimle böyle konuşma olumsuza hazırlama hem belki benimkiler 37 den sonra gelecek 37+5 te ikiz doğuran çok kişi var inşallah öyle olur dedim benimkilerde ben hiç erkeni çağırmıyorum sende öyle yap kuzum

Ben aldığımı hemen makineye atıyorum canım bugün yarın valizimide hazırlayıp kenara bırakacam inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…