maşallah çok güzel ürünler almışsın cnm.güle güle kullan.Sim Tasarım Füme Renk Balonlu Tavşan Boy Ölçer Duvar Sticker Seti - Fiyatı, Yorumları
Sim Tasarım Füme Renk Balonlu Tavşan Boy Ölçer Duvar Sticker Seti yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Odasına da bu stickerdan sipariş verdim kapının yanına. Orta duvara da
Kraft Tasarım Atölyesi on Instagram: "Günaydın 🌞 En sevimli müzik grubuna yeni yetenekler katıldı🎺📯🪗🎷🥁 Sevgiyle ve umutla üretmeye devam ediyoruz 🌈Canımız miniklerimiz için hazırladığımız , sağlığa zararlı olmayan malzemeden ürettiğimiz ve iç
69 likes, 87 comments - kraft.tasarim on July 13, 2021: "Günaydın 🌞 En sevimli müzik grubuna yeni yetenekler katıldı🎺📯🪗🎷🥁 Sevgiyle ve umutla üretmeye devam ediyoruz 🌈Canımız miniklerimiz için hazırladığımız , sağlığa zararlı olmayan malzemeden ürettiğimiz ve içine sevgi katarak...www.instagram.com
Bundan söylicem düşünenlere fikir olsun
Kız aralık basına bile daha 1.5 ay var hem sükür bir sorunun yok belki.de bekleyecek 37 de felan gidiyor ikizler deEşim biraz önce iğnemi vururken 1 ay kaldı dedi bana, doktor önceleri Aralık başı gibi olur diyordu öylr olursa gerçekten 1 ayım var. Birden korktum heyecanlandım farketmiyoruz ama zaman gelmiş
Sağol canım inşalllah kullanmak nasip olsunmaşallah çok güzel ürünler almışsın cnm.güle güle kullan.
Hayırlı olsun kuzum iyi günlerde kullanBen aldım şimdi valla bunun kremini hayırlı olsun diyeyim kendme
36 ya kadar tutarsak iyi diyorlar bugün asm deki ebe de dedi aynını. Doktor da Aralık başı diyip duruyordu bir ara unutmuşum eşim diyince hani cıvv edersin ya heyecandan öyle oldum resmen korktum ben yaa Allahım yardım et bizlereKız aralık basına bile daha 1.5 ay var hem sükür bir sorunun yok belki.de bekleyecek 37 de felan gidiyor ikizler de
Ayy valla heyecan konusunda haklısın bende de bi endise artıyor ne biliyim sonuna geliyoruz ama sanki o mutlulugu yakalayamacakmisim gibi hissediyorm bazen sonra sacmalama kendine gel hersey güzel olacak bir sorun olmayacak diyorum ben kendimde sey lohusa depresyonu potansiyeli görüyorm yaa36 ya kadar tutarsak iyi diyorlar bugün asm deki ebe de dedi aynını. Doktor da Aralık başı diyip duruyordu bir ara unutmuşum eşim diyince hani cıvv edersin ya heyecandan öyle oldum resmen korktum ben yaa Allahım yardım et bizlere
Tatlı telaşlar heyecan lar bunlar36 ya kadar tutarsak iyi diyorlar bugün asm deki ebe de dedi aynını. Doktor da Aralık başı diyip duruyordu bir ara unutmuşum eşim diyince hani cıvv edersin ya heyecandan öyle oldum resmen korktum ben yaa Allahım yardım et bizlere
Hemen onlemimizi aliyoruz havalar sogudu olabilir bol c vit ılık su gecistiriyoruzzzzAferın bana o kadar seye bogaz da hafıf gıcık seklınde öksürük ve genız akıntısı da dahıl ettım vucuduma
Ihlamur ıctım bogaz pastili aldım artıkHemen onlemimizi aliyoruz havalar sogudu olabilir bol c vit ılık su gecistiriyoruzzzz
Yaklaştıkça bende tırsıyorum. Valla kızlar çamaşırlar kurumuyor havalardan dolayı kolay olmayacak çanta hazırlamak filan aklınızda olsun. Battaniye yıkadım hala kurumadı. Çamaşıra geçmedim hiç. Çamaşıra geçersem valizi indirip yerleştirmeye başlayacağım. Geç bile kaldık.36 ya kadar tutarsak iyi diyorlar bugün asm deki ebe de dedi aynını. Doktor da Aralık başı diyip duruyordu bir ara unutmuşum eşim diyince hani cıvv edersin ya heyecandan öyle oldum resmen korktum ben yaa Allahım yardım et bizlere
36 ya kadar tutarsak iyi diyorlar bugün asm deki ebe de dedi aynını. Doktor da Aralık başı diyip duruyordu bir ara unutmuşum eşim diyince hani cıvv edersin ya heyecandan öyle oldum resmen korktum ben yaa Allahım yardım et bizlere
Aman kuzum dikkat et. Cidden sıkıntılı herkeste grip filan. Allah esirgesinAferın bana o kadar seye bogaz da hafıf gıcık seklınde öksürük ve genız akıntısı da dahıl ettım vucuduma
Ben aldığımı hemen makineye atıyorum canım bugün yarın valizimide hazırlayıp kenara bırakacam inşallahYaklaştıkça bende tırsıyorum. Valla kızlar çamaşırlar kurumuyor havalardan dolayı kolay olmayacak çanta hazırlamak filan aklınızda olsun. Battaniye yıkadım hala kurumadı. Çamaşıra geçmedim hiç. Çamaşıra geçersem valizi indirip yerleştirmeye başlayacağım. Geç bile kaldık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?