Ya göbeğimi çekip anneme attım korktum görünce çok büyük dikkat et diyorKulağını herkese kapat canım 36 dan önceyi düşünme bugün benim ablamda 32 - 34 ten sonra hazır ol dedi benimle böyle konuşma olumsuza hazırlama hem belki benimkiler 37 den sonra gelecek 37+5 te ikiz doğuran çok kişi var inşallah öyle olur dedim benimkilerde ben hiç erkeni çağırmıyorum sende öyle yap kuzum
Geçmiş olsun canım inşallah hemen atlatırsınAferın bana o kadar seye bogaz da hafıf gıcık seklınde öksürük ve genız akıntısı da dahıl ettım vucuduma
Ben yıkamadım ya öylece duruyor işteBen aldığımı hemen makineye atıyorum canım bugün yarın valizimide hazırlayıp kenara bırakacam inşallah
Nolcak ki ikiz sonucta buyuk olması normal benc3Ya göbeğimi çekip anneme attım korktum görünce çok büyük dikkat et diyoray psikolojim bozuldu panik oldum. Sizin de öyle mi ya. nurselek paylaşmış gerçi onun öyle değildi.
Şimdiye kadar 9,5 kilo aldım ama öyle büyük mü bilmiyorum açıkçasıYa göbeğimi çekip anneme attım korktum görünce çok büyük dikkat et diyoray psikolojim bozuldu panik oldum. Sizin de öyle mi ya. nurselek paylaşmış gerçi onun öyle değildi.
Allah yardımcın olsun kuzum bizim burada iki günde zor kuruyor bugün yıkadım serdim kurusunlarki ütüleyip kaldırayımBen yıkamadım ya öylece duruyor işteiş çok valla. Günler kısa nasıl bitiyor anlamıyorum bile
Dokuz ay gibi duruyor gerçekten. Yani benim öyle en azındanNolcak ki ikiz sonucta buyuk olması normal benc3
Geç kaldım ya bugün yarın derkenAllah yardımcın olsun kuzum bizim burada iki günde zor kuruyor bugün yıkadım serdim kurusunlarki ütüleyip kaldırayım
Bence sana öyle geliyodur kendimizi hiç böyle görmemiştik şimdi tuhaf geliyor bizeDokuz ay gibi duruyor gerçekten. Yani benim öyle en azındanAllah yardımcımız olsun
Valla sekiz kilo bugün sekiz buçuk gerçi almışım ama göbeğim çok öne doğru yayvan değil sivri ondan kocaman çıkıntı var dokuz aylık gibiŞimdiye kadar 9,5 kilo aldım ama öyle büyük mü bilmiyorum açıkçasıHiç panik olma en yakınlarımız bile erken olacsğını düşünüyor ben kulağımı kapatıyorum söyleyenlere doktor 36 ya kadar bekleyeceğiz sonrasınada bakacağız dedi ben hep bunu düşünüyorum olumlu enerji gönderiyorum olumsuzları duymuyorum
Bir başlarsan devamı gelir kolaylıkla inşallahGeç kaldım ya bugün yarın derken
Ben takmıyordum da annem öyle diyince bir kötü oldum açıkçası. Aman bir şey yapma kalsın filan dedi. Tek çantaya atacağını yıka dedi. Ay onlar bile bir sürü iş duruyor. Gecelikte indirim beklemeyip pahalı pahalı alacağım galibaBence sana öyle geliyodur kendimizi hiç böyle görmemiştik şimdi tuhaf geliyor bize
İnşallah canım inşallahBir başlarsan devamı gelir kolaylıkla inşallah
İnşallah yavrucum aminHayırlı olsun kuzum iyi günlerde kullan
Ama ikiz anneleri olarak 3ünüz hepimizden erken doğurursunuz diye bekliyoruz.En ileri sensin yavrum sonra @Birumuttuyasataninsani geliyor
Busaate kadar uyuduysan oda yeter kızAl bu saatte uyandım
İnleye inleye bilincim hep açıkBusaate kadar uyuduysan oda yeter kız
Yaa hepimiz öyleyiz iste napıcanİnleye inleye bilincim hep açık
Gunaydın kuzu 5 te evde gezmeye basladım bende ıhlamur ıctım bı gıcık oksuruk....Al bu saatte uyandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?