Ya göbeğimi çekip anneme attım korktum görünce çok büyük dikkat et diyor ay psikolojim bozuldu panik oldum. Sizin de öyle mi ya. nurselek paylaşmış gerçi onun öyle değildi.

Ya göbeğimi çekip anneme attım korktum görünce çok büyük dikkat et diyor ay psikolojim bozuldu panik oldum. Sizin de öyle mi ya. nurselek paylaşmış gerçi onun öyle değildi.
Şimdiye kadar 9,5 kilo aldım ama öyle büyük mü bilmiyorum açıkçası Hiç panik olma en yakınlarımız bile erken olacsğını düşünüyor ben kulağımı kapatıyorum söyleyenlere doktor 36 ya kadar bekleyeceğiz sonrasınada bakacağız dedi ben hep bunu düşünüyorum olumlu enerji gönderiyorum olumsuzları duymuyorum

Valla sekiz kilo bugün sekiz buçuk gerçi almışım ama göbeğim çok öne doğru yayvan değil sivri ondan kocaman çıkıntı var dokuz aylık gibi

Bence sana öyle geliyodur kendimizi hiç böyle görmemiştik şimdi tuhaf geliyor bize
Ben takmıyordum da annem öyle diyince bir kötü oldum açıkçası. Aman bir şey yapma kalsın filan dedi. Tek çantaya atacağını yıka dedi. Ay onlar bile bir sürü iş duruyor. Gecelikte indirim beklemeyip pahalı pahalı alacağım galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…