Herkesde üşütme dönemi heralde dikkat edinGunaydın kuzu 5 te evde gezmeye basladım bende ıhlamur ıctım bı gıcık oksuruk....
Kuzum ikizler grubunda 37+5 ler var kaç tane36 ya kadar tutarsak iyi diyorlar bugün asm deki ebe de dedi aynını. Doktor da Aralık başı diyip duruyordu bir ara unutmuşum eşim diyince hani cıvv edersin ya heyecandan öyle oldum resmen korktum ben yaa Allahım yardım et bizlere
Kuzum karnın büyüklüğüne bakmıyor bence yaa hani derler ya iç karnın genişmiş ya da hiç iç karnın yokmuş, böyle Bi şey.. İkiz taşımıyorum tabiki ama benim de hiç karnım yok biliyosun biraz fiziksel yapıyla alakalı. Bi de 2 tane bebe taşıyorsun normal değil mi sence deYa göbeğimi çekip anneme attım korktum görünce çok büyük dikkat et diyoray psikolojim bozuldu panik oldum. Sizin de öyle mi ya. nurselek paylaşmış gerçi onun öyle değildi.
Programda şey yazıyorduAl bu saatte uyandım
Geçmiş olsun kuzucumGunaydın kuzu 5 te evde gezmeye basladım bende ıhlamur ıctım bı gıcık oksuruk....
Biraz huzursuzum niye olduğumu da çok anlayamadım işte. Hayırlısı olsun inşallahKuzum ikizler grubunda 37+5 ler var kaç taneyanınızda kalacakları, sağlıklı olacakları zaman gelince gelsinler inşallah
Kuzum karnın büyüklüğüne bakmıyor bence yaa hani derler ya iç karnın genişmiş ya da hiç iç karnın yokmuş, böyle Bi şey.. İkiz taşımıyorum tabiki ama benim de hiç karnım yok biliyosun biraz fiziksel yapıyla alakalı. Bi de 2 tane bebe taşıyorsun normal değil mi sence de
Programda şey yazıyorduiçerse sürekli Bi hareket olduğu için çok uyandırılacaksınız sürekli Bi esneme gerinme hareketleri yapıyormuş bebeler
Geçmiş olsun kuzucum
Yapcak bişeyimiz de yok kuzum olsun napalımYaa hepimiz öyleyiz iste napıcan
Benimki de büyük yavrum ben dışarı çıktığımda herkes gözünü belertiyo doğurdu doğuracak daha geziyo gibi.Ya göbeğimi çekip anneme attım korktum görünce çok büyük dikkat et diyoray psikolojim bozuldu panik oldum. Sizin de öyle mi ya. nurselek paylaşmış gerçi onun öyle değildi.
Yaa öylr Bi korku da değil sanırım benimki. Yaa galiba ben hazır ve nazır beklesem kafam az daha rahat rtcek. Ben biraz ondan olduğunu düşünüyorum.Ayy valla heyecan konusunda haklısın bende de bi endise artıyor ne biliyim sonuna geliyoruz ama sanki o mutlulugu yakalayamacakmisim gibi hissediyorm bazen sonra sacmalama kendine gel hersey güzel olacak bir sorun olmayacak diyorum ben kendimde sey lohusa depresyonu potansiyeli görüyorm yaa
Heyecan bilinmezlik falan o huzursuzlukBiraz huzursuzum niye olduğumu da çok anlayamadım işte. Hayırlısı olsun inşallah
Onlar ayrı bişe zaten sadece esneme gibi masum olsasabah sabah kıpır kıpır kıpır durmuyorlar yavrum diyorum noluyo bu enerjiyi bu saatte nerden buluyorsunuz
Al işte bakHeyecan bilinmezlik falan o huzursuzlukdün Dr doğumu başlatırım deyince eve gelip nefes alamadım keşke net net bilebilsek ne nedir ne zaman olur ne yaşıcaz
Su çok sıcak gelsene diyesim geldiBen de 5 ten beri ayaktayım sonra ezan okundu arada kalktım namaz kıldım yetmedi şükür namazı yetmedi dua Allahım kabul etsinSonra benim hayriye de uyandı fıldır fıldır karnımda ilk defa böyle uyutmicak kadar hissettim çok güzeldi
Su çok sıcak gelsene diyesim geldiilerisi de vücudunu sallayacak kadar sarsıntı yavrucum
Allah kabul etsin
Rica ederim canım, bi faydam dokunduysa ne guzelEczaneden almak daha mantıklı geliyo bana verdiğin bilgi için teşekkür ederim daha uyguna alacam şimdi sen söylemeseydin böyle birşeyden haberim olmazdı
Kız bu saate kadar uyuduysan ne güzel benim hep bölük pörçük sağa dön sola dön eziyetli bugünde sol tarafımda uyuşukluk var hayır olsun inşallahAl bu saatte uyandım
Öyle canım fiziksel yapı ile alakalı gerçektenKuzum ikizler grubunda 37+5 ler var kaç taneyanınızda kalacakları, sağlıklı olacakları zaman gelince gelsinler inşallah
Kuzum karnın büyüklüğüne bakmıyor bence yaa hani derler ya iç karnın genişmiş ya da hiç iç karnın yokmuş, böyle Bi şey.. İkiz taşımıyorum tabiki ama benim de hiç karnım yok biliyosun biraz fiziksel yapıyla alakalı. Bi de 2 tane bebe taşıyorsun normal değil mi sence de
Programda şey yazıyorduiçerse sürekli Bi hareket olduğu için çok uyandırılacaksınız sürekli Bi esneme gerinme hareketleri yapıyormuş bebeler
Geçmiş olsun kuzucum
Hareket ediyorlardır aşağı yukarı ondan öyle gelmiştir sana kuzum. Ne zaman doktor muayenen ?Benimki de büyük yavrum ben dışarı çıktığımda herkes gözünü belertiyo doğurdu doğuracak daha geziyo gibi.Birumuttuyasataninsani dediği gibi iç karnımız yokmuş olsun. Napalım ben biraz aşağı mı indi acaba endişem oldu biraz sadece
Neler aldnnn biz daha gidemedikk101 de kimse yoktu tek ben vardımrahat rahat seçtim alacaklarımı
Aç karnımı doyurup fotolu geliyorum hemenNeler aldnnn biz daha gidemedikk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?