Kuzum ikizler grubunda 37+5 ler var kaç tane yanınızda kalacakları, sağlıklı olacakları zaman gelince gelsinler inşallah
Ya göbeğimi çekip anneme attım korktum görünce çok büyük dikkat et diyor ay psikolojim bozuldu panik oldum. Sizin de öyle mi ya. nurselek paylaşmış gerçi onun öyle değildi.
Kuzum karnın büyüklüğüne bakmıyor bence yaa hani derler ya iç karnın genişmiş ya da hiç iç karnın yokmuş, böyle Bi şey.. İkiz taşımıyorum tabiki ama benim de hiç karnım yok biliyosun biraz fiziksel yapıyla alakalı. Bi de 2 tane bebe taşıyorsun normal değil mi sence de
Al bu saatte uyandım
Programda şey yazıyordu içerse sürekli Bi hareket olduğu için çok uyandırılacaksınız sürekli Bi esneme gerinme hareketleri yapıyormuş bebeler
Gunaydın kuzu 5 te evde gezmeye basladım bende ıhlamur ıctım bı gıcık oksuruk....
Geçmiş olsun kuzucum

Biraz huzursuzum niye olduğumu da çok anlayamadım işte. Hayırlısı olsun inşallah
Onlar ayrı bişe zaten sadece esneme gibi masum olsa sabah sabah kıpır kıpır kıpır durmuyorlar yavrum diyorum noluyo bu enerjiyi bu saatte nerden buluyorsunuz

Ya göbeğimi çekip anneme attım korktum görünce çok büyük dikkat et diyor ay psikolojim bozuldu panik oldum. Sizin de öyle mi ya. nurselek paylaşmış gerçi onun öyle değildi.
Benimki de büyük yavrum ben dışarı çıktığımda herkes gözünü belertiyo doğurdu doğuracak daha geziyo gibi. Birumuttuyasataninsani dediği gibi iç karnımız yokmuş olsun. Napalım ben biraz aşağı mı indi acaba endişem oldu biraz sadece

Yaa öylr Bi korku da değil sanırım benimki. Yaa galiba ben hazır ve nazır beklesem kafam az daha rahat rtcek. Ben biraz ondan olduğunu düşünüyorum.
Ay deme öyle ne zor o lohusa depresyonu denen şey Allahım göstermesin hiçbirimize

Heyecan bilinmezlik falan o huzursuzluk dün Dr doğumu başlatırım deyince eve gelip nefes alamadım keşke net net bilebilsek ne nedir ne zaman olur ne yaşıcaz

Su çok sıcak gelsene diyesim geldi ilerisi de vücudunu sallayacak kadar sarsıntı yavrucum

Allah kabul etsin

Su çok sıcak gelsene diyesim geldi ilerisi de vücudunu sallayacak kadar sarsıntı yavrucum

Allah kabul etsin
biliyorum sizden duyuyodum hep bu durumu kuzucum heyecanla bekliyorum o günleri Saol canım benim Allahım hepimizin dualarını kabul etsin

Öyle canım fiziksel yapı ile alakalı gerçekten

Hareket ediyorlardır aşağı yukarı ondan öyle gelmiştir sana kuzum. Ne zaman doktor muayenen ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…