Mesele bölük pörçük olması zaten. Neyse baklımKız bu saate kadar uyuduysan ne güzel benim hep bölük pörçük sağa dön sola dön eziyetli bugünde sol tarafımda uyuşukluk var hayır olsun inşallah
Haftaya çarşambaHareket ediyorlardır aşağı yukarı ondan öyle gelmiştir sana kuzum. Ne zaman doktor muayenen ?
Sen daha gitmedin miNeler aldnnn biz daha gidemedikk
Cnm sen o hafta olacak diye sartlama ins 37 peri göreceksiniz bütün ikiz anneleri sağlıkla insEşim biraz önce iğnemi vururken 1 ay kaldı dedi bana, doktor önceleri Aralık başı gibi olur diyordu öylr olursa gerçekten 1 ayım var. Birden korktum heyecanlandım farketmiyoruz ama zaman gelmiş
Ben gittim aldım kimse yoktu rahat rahat aldim101 de kimse yoktu tek ben vardımrahat rahat seçtim alacaklarımı
Yok ay bizden bi cacık olmazSen daha gitmedin mi
Anaaa resmen bile bile oyalanmış nolcak ay gelince hallederdi işlerini. Ben sinirlenmiştim şimdiyeYok ay bizden bi cacık olmazcok açım dedi dus almam lazım dedi bu saat oldu hicbisey kalmamıstır da sansimi deniycem bi adam herseyin ekonomik olanini sectigimi bildigi icin ne var kalmazsa baska yerden alirsin diyor sanki kolaydi kitliycem bigün bi fatira gorecek gununu
Güzel canım ben de akşam baktım mallarına iyi baya. Güle güle kullanBunları aldım ama badi gene alicam bayağı güzelmiş kumaşları beğendim cokEki Görüntüle 2933133
İnşallah canımCnm sen o hafta olacak diye sartlama ins 37 peri göreceksiniz bütün ikiz anneleri sağlıkla ins
Ben gittim aldım kimse yoktu rahat rahat aldim
Saol cnm yorgan için erken biliyorum da görünce dayanamadım aldımGüzel canım ben de akşam baktım mallarına iyi baya. Güle güle kullanAma yorgan için erken değilmi yavrucum 2 yaşa kadar öneriyorlar ya ondan dedim
Ay Allah seniSaol cnm yorgan için erken biliyorum da görünce dayanamadım aldım
Hala cıkamadık evden benden umudu kesAnaaa neredesiniz kııazzz 101ciler ilk defa yattığım yerden aldıklarım gelecek
Sessiz moda mı aldınız kendinizi
Seni canı gönülden tebrik ediyorum valla güle güle giysin insallah minnos1 hastane çıkışı
2 li önlük
2 li alt
1 pijama takımı
Askılar
Gece lambası
Ağız mendili
Nohut battaniye
Emzirme yastıgı
Patik aldım kızlar
Bu arada yastık gercekten pofuduk cok güzel duruyor yaa insallah yetisirim yoksa yaktm kocami1 hastane çıkışı
2 li önlük
2 li alt
1 pijama takımı
Askılar
Gece lambası
Ağız mendili
Nohut battaniye
Emzirme yastıgı
Patik aldım kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?