Anaaa neredesiniz kııazzz 101ciler ilk defa yattığım yerden aldıklarım gelecek
Sessiz moda mı aldınız kendinizi
Dün bim den sonra bugün gitmeme kararı aldım belli mi olur seri halinde almaya kalkarım yine eşime dedim lastikli çarşaf al diye başka bir şey almayı düşünmüyorum

Ewet basa sardık kızlar
Oglanın sınıfını karantinaya almıslar evde sımdı yaa off gercekten aglamak ıstıyorum ben zaten fenalardayım
Canım bunlar beklenen seyler bunun icin morlaini bozma olacak olan gekip buluyor zaten benim esim her nöbette covite filme gidiyor birebir temaslı ama napalım mecbur elinden geldikce dikkat ediyor iste malesef bu illet bitmedigi sürece sürekli biri biriyle temaslı olacak sen kendini ne kadar sakınsanda

Kızlar kalsiyum kullanan var mı ne zaman içiyorsunuz bir de sodyum var içinde ya ben sodyuma da dikkat ediyorum sodaya elveda diyeceğim sanırım

Dün bim den sonra bugün gitmeme kararı aldım belli mi olur seri halinde almaya kalkarım yine eşime dedim lastikli çarşaf al diye başka bir şey almayı düşünmüyorum
Bak aşkım benim kafam ne biliyomusun ihtiyacını belirle kafanda öyle git. Ozamn gaza gelipfazöa almazsın. Varmı bak o listeden ihtiyaçların düşün var sa git al. E çünkü ucuuuuz kaçmaz yani

Bak aşkım benim kafam ne biliyomusun ihtiyacını belirle kafanda öyle git. Ozamn gaza gelipfazöa almazsın. Varmı bak o listeden ihtiyaçların düşün var sa git al. E çünkü ucuuuuz kaçmaz yani
Yaa işte lastikli çarşaf varsa patiksiz pantolon almak başka da bir şey yok ya yeter ihtiyaç oldukça sonra alırım yine gelir heralde.

Benim ki güya ayda bir ama arkasindan cevirdiklerimi bir bilse burda da bir doktora gidiyorum 15 inde 30 unda da kendi doktoruma simdi bide degistirmek icin 3.bir doktora gidecem esik diyo bu gidisle yolda dogurucan
O doktoru bir an önce bulsan bence iyi olur hakikaten yolda doğurcan

O doktoru bir an önce bulsan bence iyi olur hakikaten yolda doğurcan
Napim en kötü kendi doktorumda devam ederim ama gidecegim kadın daha ilgiliyse kesinlikle ona gecerim olurda yola cıkamazsam diye de burdaki doktor 5 dk mesafede onu da küstürmüyorum 15 inde de ona gidiyorum boylece kendimce 2 haftada bir muayene oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…