Patlattın 101i1 hastane çıkışı
2 li önlük
2 li alt
1 pijama takımı
Askılar
Gece lambası
Ağız mendili
Nohut battaniye
Emzirme yastıgı
Patik aldım kızlar
İyi az kalmışHaftaya çarşamba
Yak kız valla beni de kızdırdı Bi yere de yetiş istiyorumBu arada yastık gercekten pofuduk cok güzel duruyor yaa insallah yetisirim yoksa yaktm kocami
İki haftaya düşürdü ya tekrar Allahtanİyi az kalmış
Dün bim den sonra bugün gitmeme kararı aldımAnaaa neredesiniz kııazzz 101ciler ilk defa yattığım yerden aldıklarım gelecek
Sessiz moda mı aldınız kendinizi
Bizim de üçe düştüİki haftaya düşürdü ya tekrar Allahtan
Canım bunlar beklenen seyler bunun icin morlaini bozma olacak olan gekip buluyor zaten benim esim her nöbette covite filme gidiyor birebir temaslı ama napalım mecbur elinden geldikce dikkat ediyor iste malesef bu illet bitmedigi sürece sürekli biri biriyle temaslı olacak sen kendini ne kadar sakınsanda
Ewet basa sardık kızlar
Oglanın sınıfını karantinaya almıslar evde sımdı yaa off gercekten aglamak ıstıyorumben zaten fenalardayım
Bak aşkım benim kafam ne biliyomusun ihtiyacını belirle kafanda öyle git. Ozamn gaza gelipfazöa almazsın. Varmı bak o listeden ihtiyaçların düşün var sa git al. E çünkü ucuuuuz kaçmaz yaniDün bim den sonra bugün gitmeme kararı aldımbelli mi olur seri halinde almaya kalkarım yine eşime dedim lastikli çarşaf al diye başka bir şey almayı düşünmüyorum
Benim ki güya ayda bir ama arkasindan cevirdiklerimi bir bilseİki haftaya düşürdü ya tekrar Allahtan
İyi bari yani düşsümler ama artıkBizim de üçe düştü
Yaa işte lastikli çarşaf varsa patiksiz pantolon almak başka da bir şey yok ya yeter ihtiyaç oldukça sonra alırım yine gelir heralde.Bak aşkım benim kafam ne biliyomusun ihtiyacını belirle kafanda öyle git. Ozamn gaza gelipfazöa almazsın. Varmı bak o listeden ihtiyaçların düşün var sa git al. E çünkü ucuuuuz kaçmaz yani
O doktoru bir an önce bulsan bence iyi olur hakikaten yolda doğurcanBenim ki güya ayda bir ama arkasindan cevirdiklerimi bir bilseburda da bir doktora gidiyorum 15 inde 30 unda da kendi doktoruma simdi bide degistirmek icin 3.bir doktora gidecem esik diyo bu gidisle yolda dogurucan
Aynen kuzumİyi bari yani düşsümler ama artık
Ben katalog matalog takip etmem artık valla yeteeeeerrYaa işte lastikli çarşaf varsa patiksiz pantolon almak başka da bir şey yok ya yeter ihtiyaç oldukça sonra alırım yine gelir heralde.
Napim en kötü kendi doktorumda devam ederim ama gidecegim kadın daha ilgiliyse kesinlikle ona gecerim olurda yola cıkamazsam diye de burdaki doktor 5 dk mesafede onu da küstürmüyorum 15 inde de ona gidiyorum boylece kendimce 2 haftada bir muayene oluyorumO doktoru bir an önce bulsan bence iyi olur hakikaten yolda doğurcan
Patlattın 101iafferim kız sana. Allahım sağlıkla kullanmayı nasip etsin inşallahh
Hadi ama daha reflu yatagi takip edicennnBen katalog matalog takip etmem artık valla yeteeeeerr
Yastıgı daha büyük isterdim aslında boyumdan ötürüBu arada yastık gercekten pofuduk cok güzel duruyor yaa insallah yetisirim yoksa yaktm kocami
Aa güzel olmaz mııAmin canım valla inşallahh
Bu arada 101 in de kumaşları müthiş yumuşş yumuş daha da bi indirime gitmem ya herşeyi alıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?