Haa doğurana kadar devam canım daaa doğumdan sonra yok anamHadi ama daha reflu yatagi takip edicennn
Harika Bi uyanıklıkNapim en kötü kendi doktorumda devam ederim ama gidecegim kadın daha ilgiliyse kesinlikle ona gecerim olurda yola cıkamazsam diye de burdaki doktor 5 dk mesafede onu da küstürmüyorum 15 inde de ona gidiyorum boylece kendimce 2 haftada bir muayene oluyorum
Her sey hayat cok normalmiş gıbı bırde tum sınıfları açtılar cocukalr ıcıce 40 kısıler 3 cocuhun 3 u de aynınseyı soyluyor kalabalıktan korkıdorlar vs ler de adım atılmıyor kımseye degmemek mumkun degıl dıolar neolcak bu millet saglıkta calısanalr okulda olanlar calısmak zorunda olanlar da etkılenıyor nu durumdanCanım bunlar beklenen seyler bunun icin morlaini bozma olacak olan gekip buluyor zaten benim esim her nöbette covite filme gidiyor birebir temaslı ama napalım mecbur elinden geldikce dikkat ediyor iste malesef bu illet bitmedigi sürece sürekli biri biriyle temaslı olacak sen kendini ne kadar sakınsanda
Reflü yatağı için bekliyoruz şekerim ona göre bir de artık bebek maması ve bezi takibini yaparız. Bu arada kötü haber benim için senin için bilmem ama bir numara sleepy büyük geldiği için akıtma yapmış ikiz grubundakiler yazdı. Üç kilo doğdu bir de bebekler 0 numara almışlar. Küçük bir paket alacağım sıfır numara sanırımBen katalog matalog takip etmem artık valla yeteeeeerr
Az önce bizde bir tanıdığımızla konuştuk günlerdir çocuklar perişanmış test de yapmamış doktorlar mide gribi demişler. Ama sınıfta pozitif olanlar varmış kapatmışlar sınıfları. Çocuklar perişan diyorlarHer sey hayat cok normalmiş gıbı bırde tum sınıfları açtılar cocukalr ıcıce 40 kısıler 3 cocuhun 3 u de aynınseyı soyluyor kalabalıktan korkıdorlar vs ler de adım atılmıyor kımseye degmemek mumkun degıl dıolar neolcak bu millet saglıkta calısanalr okulda olanlar calısmak zorunda olanlar da etkılenıyor nu durumdan
Ne tam caresı var bu derdin yaaa canımızdan kıymetlı mı yazın destursuz kapılar acıldı testsız turıstler gırıs ler yapıldı ayy vallahı sinirlerim cıktı yıne
Cocukalr dıo kı oğretmenler maske takmıyor sınıfta herhalde aşılılar ya ona guvenıyorlar bende anlamadım hıc bıseyAz önce bizde bir tanıdığımızla konuştuk günlerdir çocuklar perişanmış test de yapmamış doktorlar mide gribi demişler. Ama sınıfta pozitif olanlar varmış kapatmışlar sınıfları. Çocuklar perişan diyorlareşim gidiyor işte çok tedirgin. Sınıfta biz sıksak dışarı çıkıyorlar sarmaş dolaş diyor. Ben de korkuyorum Allah a emanet.
Kız Allah seni ne etmiyeee habere gelReflü yatağı için bekliyoruz şekerim ona göre bir de artık bebek maması ve bezi takibini yaparız. Bu arada kötü haber benim için senin için bilmem ama bir numara sleepy büyük geldiği için akıtma yapmış ikiz grubundakiler yazdı. Üç kilo doğdu bir de bebekler 0 numara almışlar. Küçük bir paket alacağım sıfır numara sanırımucuz görürsen söyle
Oyle ama ben evden cıkamıyorum zaten hastaneye gitmek ıcın bırılerı getirip goturucek sımdı hastayım ılerlerse acaba bana nısey mı gectı fikri bemı sinir edıyor canım acıyor gece gunduz kıvranıyorum bıede hep bu korku ıle yasıyorum ayrıyeten bunun yasattıgı vucud bogaz agrısı evde sinir sistmeımde kalmadı ne market ne yuruyus ne alısverıs ne bı kahve ıcmeye vs yok sureklı bu skeılde olmak bebegın ıcın katlanıyor sun da naska ınsanalr yuzunden hastalanmayı hazmedemıyorsun oturdugun yerdeYasamademek123 canım, çok geçmiş olsun. Senin çocuklar dikkatli yaa, bir şey olmamıştır inşallah. ZEYNEPP5555 ciğime katılıyorum, kaçışı yok. İlle bir yerlerde karşılaşıyoruz covidli ile. Hastaneye gidip geliyoruz, hele o doktorlar günde kaç hasta görüyo.
Rabbim korusun, dikkat edip dua etmekten başka yapacak bir şey yok gerçekten.
Valla bilmiyorum kuzum. Eşim çift maske ile gidiyor ama perti çıkıyor eve zor atıyor kendiniCocukalr dıo kı oğretmenler maske takmıyor sınıfta herhalde aşılılar ya ona guvenıyorlar bende anlamadım hıc bısey
Ne bileyim yaa sleepy kalıplar küçük yazmıştı herkes aman dedim sıfır almayayım boşuna ama totoları minicik oluyor demek kiKız Allah seni ne etmiyeee habere gelben az 0 alacaktım senden dolayı caymıştım
Dogrudur benımde esım otelcı oda cıft takıyorValla bilmiyorum kuzum. Eşim çift maske ile gidiyor ama perti çıkıyor eve zor atıyor kendini
UlennNe bileyim yaa sleepy kalıplar küçük yazmıştı herkes aman dedim sıfır almayayım boşuna ama totoları minicik oluyor demek ki
Aynen öyle kimsenin umurumda değil maalesefDogrudur benımde esım otelcı oda cıft takıyor
Onceden ofiste kımse yok derdı cıkarırdı maskeyı derdım söylerdim dınlemezdı ya nırı gecerken o ofıste hapsırdıysa ya sonra sen girdiysen felan anlamıyordu sonra covıd oldu
1 senedır de cıft takıyor herkes senınkı nemımkı gıbı sımdı dıkkat etse bıtmıs tı hastalık vs
Gelişirlerse inşallah bir kaç haftaya geçeriz birlere boşver geleceğe yatırım deUlennneyse takip edelim de bariii
Heralde canım 1 i almamız zaten iyi. Ben öyle ahım şahım stok da yapmadım çocuk bk olarak doğmucak ya dedimGelişirlerse inşallah bir kaç haftaya geçeriz birlere boşver geleceğe yatırım de
Bende yapmadım kuzum aslında denemiş olurum gibisinden aldım ama şimdi sıfır numarada alınacak artık ne yapalım sürekli kıyafet değişmekten iyidirHeralde canım 1 i almamız zaten iyi. Ben öyle ahım şahım stok da yapmadım çocuk bk olarak doğmucak ya dedim
Heralde iyidir. Alırız Bi sıfır dur bakalım indirimden bakarısBende yapmadım kuzum aslında denemiş olurum gibisinden aldım ama şimdi sıfır numarada alınacak artık ne yapalım sürekli kıyafet değişmekten iyidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?