Harika Bi uyanıklık
Hepsiyle aranı iyi tut sen yine

Her sey hayat cok normalmiş gıbı bırde tum sınıfları açtılar cocukalr ıcıce 40 kısıler 3 cocuhun 3 u de aynınseyı soyluyor kalabalıktan korkıdorlar vs ler de adım atılmıyor kımseye degmemek mumkun degıl dıolar neolcak bu millet saglıkta calısanalr okulda olanlar calısmak zorunda olanlar da etkılenıyor nu durumdan
Ne tam caresı var bu derdin yaaa canımızdan kıymetlı mı yazın destursuz kapılar acıldı testsız turıstler gırıs ler yapıldı ayy vallahı sinirlerim cıktı yıne

Ben katalog matalog takip etmem artık valla yeteeeeerr
Reflü yatağı için bekliyoruz şekerim ona göre bir de artık bebek maması ve bezi takibini yaparız. Bu arada kötü haber benim için senin için bilmem ama bir numara sleepy büyük geldiği için akıtma yapmış ikiz grubundakiler yazdı. Üç kilo doğdu bir de bebekler 0 numara almışlar. Küçük bir paket alacağım sıfır numara sanırım ucuz görürsen söyle

Az önce bizde bir tanıdığımızla konuştuk günlerdir çocuklar perişanmış test de yapmamış doktorlar mide gribi demişler. Ama sınıfta pozitif olanlar varmış kapatmışlar sınıfları. Çocuklar perişan diyorlar eşim gidiyor işte çok tedirgin. Sınıfta biz sıksak dışarı çıkıyorlar sarmaş dolaş diyor. Ben de korkuyorum Allah a emanet.

Yasamademek123 canım, çok geçmiş olsun. Senin çocuklar dikkatli yaa, bir şey olmamıştır inşallah. ZEYNEPP5555 ciğime katılıyorum, kaçışı yok. İlle bir yerlerde karşılaşıyoruz covidli ile. Hastaneye gidip geliyoruz, hele o doktorlar günde kaç hasta görüyo.
Rabbim korusun, dikkat edip dua etmekten başka yapacak bir şey yok gerçekten.

Cocukalr dıo kı oğretmenler maske takmıyor sınıfta herhalde aşılılar ya ona guvenıyorlar bende anlamadım hıc bısey

Kız Allah seni ne etmiyeee habere gelben az 0 alacaktım senden dolayı caymıştım

Oyle ama ben evden cıkamıyorum zaten hastaneye gitmek ıcın bırılerı getirip goturucek sımdı hastayım ılerlerse acaba bana nısey mı gectı fikri bemı sinir edıyor canım acıyor gece gunduz kıvranıyorum bıede hep bu korku ıle yasıyorum ayrıyeten bunun yasattıgı vucud bogaz agrısı evde sinir sistmeımde kalmadı ne market ne yuruyus ne alısverıs ne bı kahve ıcmeye vs yok sureklı bu skeılde olmak bebegın ıcın katlanıyor sun da naska ınsanalr yuzunden hastalanmayı hazmedemıyorsun oturdugun yerde

Valla bilmiyorum kuzum. Eşim çift maske ile gidiyor ama perti çıkıyor eve zor atıyor kendini
Dogrudur benımde esım otelcı oda cıft takıyor
Onceden ofiste kımse yok derdı cıkarırdı maskeyı derdım söylerdim dınlemezdı ya nırı gecerken o ofıste hapsırdıysa ya sonra sen girdiysen felan anlamıyordu sonra covıd oldu
1 senedır de cıft takıyor herkes senınkı nemımkı gıbı sımdı dıkkat etse bıtmıs tı hastalık vs

Aynen öyle kimsenin umurumda değil maalesef

Heralde canım 1 i almamız zaten iyi. Ben öyle ahım şahım stok da yapmadım çocuk bk olarak doğmucak ya dedim
Bende yapmadım kuzum aslında denemiş olurum gibisinden aldım ama şimdi sıfır numarada alınacak artık ne yapalım sürekli kıyafet değişmekten iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…