Kızlar ben şimdi bi yıkamadan yerleşim denemesi yaptım tüm aldıklarım bu kadar
1. Ve 2. Sıra sadece alt 0-3 3-6 aylık karışık
3.sıra 1.3 aylık tulum
4. Sıra 0-3 yarım kol zıbın
5.sıra 3-6 uzun kol zıbın
arkada katlı olanlar da
5 tane yenidoğan al üst takım
2 tane 3-6 ay alt üst takım

Kıyafet olayını böylece kapatıyorum ben

Eklentiler

• 374C31AA-7FCA-4886-A7F0-CD6684483F35.webp
    43,3 KB · Görüntüleme: 43
Yaaa çook güzel olmuşşş düzenliii kuzucum elinin altında bulunsun diye mi 3-6 aylık alıyosun yoksa 0-3 olmazsa bebise diye mi ?? Ben daha pek bisi almadim da sorayim dedim

Bak ne güzel duruyo sen asma olayı hiç yapmıcakmısın peki

Yaaa çook güzel olmuşşş düzenliii kuzucum elinin altında bulunsun diye mi 3-6 aylık alıyosun yoksa 0-3 olmazsa bebise diye mi ?? Ben daha pek bisi almadim da sorayim dedim
Yavrum valla arkadasım 0-3 leri 2 hafta giydirmiş ben gittiğimde bebek 25 günlüktü giydirdiği kıyafetler 6-9 aylıktı hatta en son 12 aylık bile giydirdi ben zaten hep buyuk almıstm bebiş uzun olur bzim gibi diye o da bana yenidoğan verdi bikaç parça

Yelekleri astım bikaç parça büyük aldıklarımı astım owliyi astım müslin battaniyeleri asarım ütüleyip ve hediye gelenleri asarım. Çünkü o çekmece şuan tam elimin altı gibi oldu
Bu aklımı karışıran bişe olduğu için senden de fikir alim dedim de.
Ben iç beyaz body zıbınlarını çekmeceye koyarım. Alt üstlerini. Koyarım. Müslinler ini de L Organizere kıymayı düşünüyordum. Tulumları asarım diyordum

Evett cikmisken evin alisverisinide yapalim dedik hala dolanıyoruz emzirme yastigi buldum bide patik ve 5 li mendil bana bunlar kalmıstı carsaf hicbir yerde yok kac 101 gezdik valla

Bayıldım canım.
Tam istediğim düzen.
Rabbim güzel günlerde kullanmayı nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…