Ayy yok kurumuyorKızlar eşyalarını yıkayıp yerleştiren varmı
Yaaa çook güzel olmuşşş düzenliiiKızlar ben şimdi bi yıkamadan yerleşim denemesi yaptımtüm aldıklarım bu kadar
1. Ve 2. Sıra sadece alt 0-3 3-6 aylık karışık
3.sıra 1.3 aylık tulum
4. Sıra 0-3 yarım kol zıbın
5.sıra 3-6 uzun kol zıbın
arkada katlı olanlar da
5 tane yenidoğan al üst takım
2 tane 3-6 ay alt üst takım
Kıyafet olayını böylece kapatıyorum ben
Bak ne güzel duruyo sen asma olayı hiç yapmıcakmısın pekiKızlar ben şimdi bi yıkamadan yerleşim denemesi yaptımtüm aldıklarım bu kadar
1. Ve 2. Sıra sadece alt 0-3 3-6 aylık karışık
3.sıra 1.3 aylık tulum
arkada katlı olanlar da
Bebelerin çamaşırlarını da yıkamadan makinayı Bi makina temizleyici alıp çalıştırın kuzum ben öyle yapacağımAyy yok kurumuyorkendi kıyafetlerimizi yıkadık iki gündür telde bebeklere geçeceğim yok
Yavrum valla arkadasım 0-3 leri 2 hafta giydirmiş ben gittiğimde bebek 25 günlüktü giydirdiği kıyafetler 6-9 aylıktı hatta en son 12 aylık bile giydirdiYaaa çook güzel olmuşşş düzenliiikuzucum elinin altında bulunsun diye mi 3-6 aylık alıyosun yoksa 0-3 olmazsa bebise diye mi ?? Ben daha pek bisi almadim da sorayim dedim
Penye battaniye var mıydı bizimkinde yoktukızlar kayınvalidemle ortak çalışmamız sonucu ganimetler
Örülen Yelekleri astım bikaç parça büyük aldıklarımı astım owliyi astım müslin battaniyeleri asarım ütüleyip ve hediye gelenleri asarım. Çünkü o çekmece şuan tam elimin altı gibi olduBak ne güzel duruyo sen asma olayı hiç yapmıcakmısın peki
valla heryer değişik hiç çarşaf nevresim yoktu battaniyeler vardı kayınvalidemin gittiğindede yokmuş battaniyeler aynı ilin içindePenye battaniye var mıydı bizimkinde yoktuöbür 101 e gidip bakayım ben de ya
Nevresim falan da yoktu bize gelmedi dediler niye böyle yapıyo bunlar yavalla heryer değişik hiç çarşaf nevresim yoktu battaniyeler vardı kayınvalidemin gittiğindede yokmuş battaniyeler
Bu aklımı karışıran bişe olduğu için senden de fikir alim dedim de.Yelekleri astım bikaç parça büyük aldıklarımı astım owliyi astım müslin battaniyeleri asarım ütüleyip ve hediye gelenleri asarım. Çünkü o çekmece şuan tam elimin altı gibi oldu
Bizde de müslin battaniye yoktu katalogta da yoktu zatenvalla heryer değişik hiç çarşaf nevresim yoktu battaniyeler vardı kayınvalidemin gittiğindede yokmuş battaniyeler aynı ilin içinde
belki daha önce gelmiştir evet katalogda yoktu bende görünce şaşırdım sevindim hemen aldımBizde de müslin battaniye yoktu katalogta da yoktu zaten
Bayıldım canım.1. Ve 2. Sıra sadece alt 0-3 3-6 aylık karışık
3.sıra 1.3 aylık tulum
arkada katlı olanlar da
Olsun kız gene almışsın birsürü şey. Eee nohut yokmuEvett cikmisken evin alisverisinide yapalim dedik hala dolanıyoruz emzirme yastigi buldum bide patik ve 5 li mendil bana bunlar kalmıstı carsaf hicbir yerde yok kac 101 gezdik valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?