Kuzucum belki aldigi urunlerin kalibi falan kucuktur ya 12 aylik nedir o bebiste uzun ve toplu mu acaba yani acikcasi korktum bende bizi de biliosun iste uzunuz benim esim de 1.90 sanirim bende 3-6 aylara gidicem hep 18+5 te 21 cm di yavrucum simdi haftaya gitcem bakalim kac cikcak senin kac cikmisti en son yeni gittin

Zaten olan cocuklara oldu yazık günah gercekten bozma moralini hersey olacagına varır

Evde kı camı zor actım
Dr uma da attım sonucu dusmezse dahılıye veya kardiyoloji ye hıt cok dazla dedı
Benım heryer firee verıyor allah sonumu hayr etsın
Nabız insana nefes aldırmıyor tansiyon kötü de ilacı var diyorsun nabız için bir şey var mı bilmiyorum. Kayınvalidem bizde kalırken olaya da çok üzülmüştüm havalar aşırı sıcak bunaltıcı idi filan o aralar birkaç defa çok yükseldi ben de ne yapacağımı şaşırmıştım ama 140 kara gelmemişti. Muhakkak git devam ederse

Kızlar büyük a101 e gittim 5 tane farklı desen emzirme yastıgı vardı ve kapıya özür mesajı yazmıslar penye battaniye gelmediği için hiçbir yere gelmemiş öyle dedi kız

L ler benm çekmeceye olmadı kuzum yuksek kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…