Kuzucum belki aldigi urunlerin kalibi falan kucuktur ya 12 aylik nedir o bebiste uzun ve toplu mu acabaYavrum valla arkadasım 0-3 leri 2 hafta giydirmiş ben gittiğimde bebek 25 günlüktü giydirdiği kıyafetler 6-9 aylıktı hatta en son 12 aylık bile giydirdiben zaten hep buyuk almıstm bebiş uzun olur bzim gibi diye o da bana yenidoğan verdi bikaç parça
Zaten olan cocuklara oldu yazık günah gercekten bozma moralini hersey olacagına varırHer sey hayat cok normalmiş gıbı bırde tum sınıfları açtılar cocukalr ıcıce 40 kısıler 3 cocuhun 3 u de aynınseyı soyluyor kalabalıktan korkıdorlar vs ler de adım atılmıyor kımseye degmemek mumkun degıl dıolar neolcak bu millet saglıkta calısanalr okulda olanlar calısmak zorunda olanlar da etkılenıyor nu durumdan
Ne tam caresı var bu derdin yaaa canımızdan kıymetlı mı yazın destursuz kapılar acıldı testsız turıstler gırıs ler yapıldı ayy vallahı sinirlerim cıktı yıne
Olsun kız gene almışsın birsürü şey. Eee nohut yokmu
Kalp atısım 137Zaten olan cocuklara oldu yazık günah gercekten bozma moralini hersey olacagına varır
İyi hadi hayırlı uğurlu olsun inşallahNohut battaniyeyi begenmedim ya ince geldi trikolar güzeldi onuda civilden almistm zaten yastık cok iyi oldu aradan cikti
Yaaa eşimle dalga geçtimBebelerin çamaşırlarını da yıkamadan makinayı Bi makina temizleyici alıp çalıştırın kuzum ben öyle yapacağım
Of kuzum ya basıncın yüksek ilacını aldın mı çok geçmiş olsun. O hissi bilirim çok kötüKalp atısım 137
Tansıyonum 12.8 ( bana yuksek)
Vucudum zonk zonk
Stres mi yaptın ki acebaKalp atısım 137
Tansıyonum 12.8 ( bana yuksek)
Vucudum zonk zonk
Hicbiseyi dusunmeyen esim de aynisini yapti temizleyici aldı duruyor yıkamadan bunu temizleyelim bi diyeYaaa eşimle dalga geçtimdün makine temizleyici alacağım sakın yıkama dedi. Ay dedim sürekli çamaşır yıkanan şey me olacak
142 yı gordum nabızOf kuzum ya basıncın yüksek ilacını aldın mı çok geçmiş olsun. O hissi bilirim çok kötü
Bılmıyorum sebebiniStres mi yaptın ki aceba
Aynen benim eşimde hiç bir şeyi düşünmezHicbiseyi dusunmeyen esim de aynisini yapti temizleyici aldı duruyor yıkamadan bunu temizleyelim bi diye
Yaa nabza ne iyi gelir ki hiç bilmiyorum. Açık havaya çıksan balkona filan beş on dakika142 yı gordum nabız
Evde kı camı zor actımYaa nabza ne iyi gelir ki hiç bilmiyorum. Açık havaya çıksan balkona filan beş on dakika
Nabız insana nefes aldırmıyor tansiyon kötü de ilacı var diyorsun nabız için bir şey var mı bilmiyorum. Kayınvalidem bizde kalırken olaya da çok üzülmüştüm havalar aşırı sıcak bunaltıcı idi filan o aralar birkaç defa çok yükseldi ben de ne yapacağımı şaşırmıştım ama 140 kara gelmemişti. Muhakkak git devam ederseEvde kı camı zor actım
Dr uma da attım sonucu dusmezse dahılıye veya kardiyoloji ye hıt cok dazla dedı
Benım heryer firee verıyor allah sonumu hayr etsın
Yaa delimisinYaaa eşimle dalga geçtimdün makine temizleyici alacağım sakın yıkama dedi. Ay dedim sürekli çamaşır yıkanan şey me olacak
Hayır onun buna takmış olması filan tuhafıma gitti bugün kıyafet atacaktım attırmadı yarın yıkarsın diyor. Günden güne ağırlaşıyorum valla zorYaa delimisinal yıka valla bak
L ler benm çekmeceye olmadı kuzum yuksek kaldıBu aklımı karışıran bişe olduğu için senden de fikir alim dedim de.
Ben iç beyaz body zıbınlarını çekmeceye koyarım. Alt üstlerini. Koyarım. Müslinler ini de L Organizere kıymayı düşünüyordum. Tulumları asarım diyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?