Kızlar büyük a101 e gittim 5 tane farklı desen emzirme yastıgı vardı ve kapıya özür mesajı yazmıslar penye battaniye gelmediği için hiçbir yere gelmemiş öyle dedi kız
Hadi yaaa onu bekliyordum ben de sen pantolon almıştın demi kuzum atsana fotoğraf

Evde kı camı zor actım
Dr uma da attım sonucu dusmezse dahılıye veya kardiyoloji ye hıt cok dazla dedı
Benım heryer firee verıyor allah sonumu hayr etsın
Dur canım yaa, öyle deme.
Kısır döngüye giriyo bence. Nabız yükseliyo, stres yapıyorsun, tekrar yükseliyo falan...
İstersen çok sık ölçme canım. Yarım saat bir saat arayla ölç.

Tansiyonla birlikte nabzı da düşüren tansiyon ilaçları var tabi gebelikte kullanımlarını bilemem doktor verir onlardan. Görün canım Yasamademek123

Biraz bol geliyodu tabi 12 aylık ama belden sıkmasın diye öyle giydirdi gazı vardı zaten rahatsız olmasın diye kuzm ben de daralan biri oldugum için bol giydirirm gibi geliyo 29. Haftada 38 cm di benim bebik

Dur canım yaa, öyle deme.
Kısır döngüye giriyo bence. Nabız yükseliyo, stres yapıyorsun, tekrar yükseliyo falan...
İstersen çok sık ölçme canım. Yarım saat bir saat arayla ölç.
Sanırım vucud dırencım zaten yokngsve gunduz uyku vs de yok dinlenmeyen sueeklı efor sarf eden bunye hastada olunca baska yerlerede vurmaya basladı hayırlısı bebegın hareketlerını takıp edıyorum ondan da korktum herseyden kendımden dıger cocukalrdan karnımdakımden hep korka korka yasamakyan stresten zaten

Tansiyonla birlikte nabzı da düşüren tansiyon ilaçları var tabi gebelikte kullanımlarını bilemem doktor verir onlardan. Görün canım Yasamademek123
Ilacımı bıle ıcmedım kı yerımden kalkıp acaba benım kullandıgım da var mıdır ALFAMET sen anlarmıaın bakabılır mısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…