Hadi yaaa onu bekliyordum ben deKızlar büyük a101 e gittim 5 tane farklı desen emzirme yastıgı vardıve kapıya özür mesajı yazmıslar penye battaniye gelmediği için hiçbir yere gelmemiş öyle dedi kız
Dur canım yaa, öyle deme.Evde kı camı zor actım
Dr uma da attım sonucu dusmezse dahılıye veya kardiyoloji ye hıt cok dazla dedı
Benım heryer firee verıyor allah sonumu hayr etsın
Tansiyonla birlikte nabzı da düşüren tansiyon ilaçları var tabi gebelikte kullanımlarını bilemem doktor verir onlardan. Görün canımNabız insana nefes aldırmıyor tansiyon kötü de ilacı var diyorsun nabız için bir şey var mı bilmiyorum. Kayınvalidem bizde kalırken olaya da çok üzülmüştüm havalar aşırı sıcak bunaltıcı idi filan o aralar birkaç defa çok yükseldi ben de ne yapacağımı şaşırmıştım ama 140 kara gelmemişti. Muhakkak git devam ederse
Aklın yolu birdir genjler laf dinleyinHicbiseyi dusunmeyen esim de aynisini yapti temizleyici aldı duruyor yıkamadan bunu temizleyelim bi diye
Öyle mi bi de kocaman haaL ler benm çekmeceye olmadı kuzum yuksek kaldı
Biraz bol geliyodu tabi 12 aylık ama belden sıkmasın diye öyle giydirdi gazı vardı zaten rahatsız olmasın diye kuzm ben de daralan biri oldugum için bol giydirirm gibi geliyoKuzucum belki aldigi urunlerin kalibi falan kucuktur ya 12 aylik nedir o bebiste uzun ve toplu mu acabayani acikcasi korktum bende bizi de biliosun iste uzunuz benim esim de 1.90 sanirim bende 3-6 aylara gidicem hep 18+5 te 21 cm di yavrucum simdi haftaya gitcem bakalim kac cikcak senin kac cikmisti en son yeni gittin
Sanırım vucud dırencım zaten yokngsve gunduz uyku vs de yok dinlenmeyen sueeklı efor sarf eden bunye hastada olunca baska yerlerede vurmaya basladı hayırlısı bebegın hareketlerını takıp edıyorum ondan da korktum herseyden kendımden dıger cocukalrdan karnımdakımden hep korka korka yasamakyan stresten zatenDur canım yaa, öyle deme.
Kısır döngüye giriyo bence. Nabız yükseliyo, stres yapıyorsun, tekrar yükseliyo falan...
İstersen çok sık ölçme canım. Yarım saat bir saat arayla ölç.
Tansiyonla birlikte rahatsız ediyordur seni beni de yer yer 138lere çıkıyorum hiçbişe yapmıyorum142 yı gordum nabız
Ilacımı bıle ıcmedım kı yerımden kalkıp acaba benım kullandıgım da var mıdır ALFAMET sen anlarmıaın bakabılır mısınTansiyonla birlikte nabzı da düşüren tansiyon ilaçları var tabi gebelikte kullanımlarını bilemem doktor verir onlardan. Görün canımYasamademek123
Tansiyonla birlikte nabzı da düşüren tansiyon ilaçları var tabi gebelikte kullanımlarını bilemem doktor verir onlardan. Görün canımYasamademek123
Pantolon hangisi kuzum anlamadm bebek için 2 li alt vardı onu mu dedinHadi yaaa onu bekliyordum ben desen pantolon almıştın demi kuzum atsana fotoğraf
Git tabi ihmal etme ama bence sen cok stres yaptn moralin bozuldu o yüzden böyle oldun gibi geldi banaEvde kı camı zor actım
Dr uma da attım sonucu dusmezse dahılıye veya kardiyoloji ye hıt cok dazla dedı
Benım heryer firee verıyor allah sonumu hayr etsın
Kız ben bu markayı nerde gördüm yaaBenden bugünün hasılatı bunlar uzun zaman donra biseyler aldm cok güzel bir duyguymusbu arada mendiller cok güzel patikte kullanisli ama 1 tane kalmisti
DogrudurGit tabi ihmal etme ama bence sen cok stres yaptn moralin bozuldu o yüzden böyle oldun gibi geldi bana
Kuzum aminnn inşallahhh sağlıkla gelip kullansın bebişlerimiz herbişilerii aminnBayıldım canım.
Tam istediğim düzen.
Rabbim güzel günlerde kullanmayı nasip etsin.
Hangisini sampuanlar mı e bebekte varKız ben bu markayı nerde gördüm yaa
Alfamet hiç duymadım bile biİö serviste kullanmıyoeduk hiç. Ama ilaç konusu çok hassas hele ki gebelikte. Kesinlikle doktorumla iletişime geçIlacımı bıle ıcmedım kı yerımden kalkıp acaba benım kullandıgım da var mıdır ALFAMET sen anlarmıaın bakabılır mısın
Evet kuzum altPantolon hangisi kuzum anlamadm bebek için 2 li alt vardı onu mu dedin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?