Mendillere ben de bayıldımBenden bugünün hasılatı bunlar uzun zaman donra biseyler aldm cok güzel bir duyguymusbu arada mendiller cok güzel patikte kullanisli ama 1 tane kalmisti
Alfamet hamilelikte çok veriliyor canım nabız olayını bilmem ama tansiyon için çok veriliyor ama nasıl ilacını almazsın kızIlacımı bıle ıcmedım kı yerımden kalkıp acaba benım kullandıgım da var mıdır ALFAMET sen anlarmıaın bakabılır mısın
Alfamet bizim nefroloji doktorumuz kullandirirdi canım ama nabızla ilgili hastada bir degisiklik yapmazdı oyle hatırlıyorumIlacımı bıle ıcmedım kı yerımden kalkıp acaba benım kullandıgım da var mıdır ALFAMET sen anlarmıaın bakabılır mısın
Ben e bebek te görmüstm simdi hepsi buradadan aldmHee orda mı gördüm
Gectım ıste 142 cok fazla dedı kardiyoloji veya dahiliye ye gjt dedıAlfamet hiç duymadım bile biİö serviste kullanmıyoeduk hiç. Ama ilaç konusu çok hassas hele ki gebelikte. Kesinlikle doktorumla iletişime geç
Hmm aNladım canım ssgolAlfamet bizim nefroloji doktorumuz kullandirirdi canım ama nabızla ilgili hastada bir degisiklik yapmazdı oyle hatırlıyorum
6-9 aldım ben altları 1-2 aylıkken olur kesin bunlarEvet kuzum alt
Kız kahvaltımı saat 14.. Gecerken yaptım ben hemde düşün hıc halım yokAlfamet hamilelikte çok veriliyor canım nabız olayını bilmem ama tansiyon için çok veriliyor ama nasıl ilacını almazsın kız
Ay güzelmiş altlar. Çarşaf gelmemiş ya eşime gitmene gerek yok diyecektim ondan sordum kuzum sağ ol6-9 aldım ben altları 1-2 aylıkken olur kesin bunlar
Ay harika görünüyorlarBu çekmeceye de böyle kutu aldm eldiven mendil şapka emzik ateş ölçer flan koydum
Ee nerde uygun ordanBen e bebek te görmüstm simdi hepsi buradadan aldm
Kimse yok mu evde kuzum biri gelse yanınaKız kahvaltımı saat 14.. Gecerken yaptım ben hemde düşün hıc halım yok
Zaten ondan sonra kalp artısım cogaldı yataga attım kendımı daha kalkamadım sımdı takipteyim ıner dıe ınsın de ınsallah gidemem hastanelere
Dinlen canım kapa gözünü istirahat et bişe düşünme kendi kendini medite ederek tedavi etGectım ıste 142 cok fazla dedı kardiyoloji veya dahiliye ye gjt dedı
Bıraz daha dinleneyim bakıcam
Çok beğendm altları yumuşak kaliteli kumaşı kuzum güzel desenler vardı erkek için deAy güzelmiş altlar. Çarşaf gelmemiş ya eşime gitmene gerek yok diyecektim ondan sordum kuzum sağ ol
Canım geçmiş olsun yaHmm aNladım canım ssgol
Yaa hastalıklardan korkuma cagırmadım kımseyi oglanı odaya koydum yıne yemegını yeıs meyve verdım maskesiz cıkma dedımKimse yok mu evde kuzum biri gelse yanına
Aynen dinleniyorum canımDinlen canım kapa gözünü istirahat et bişe düşünme kendi kendini medite ederek tedavi et
Amann bennyıne aynı ben ıste bı dogursaydım saglıkla sıhhatle herkese hep hastayım demekten ben bıktım zatenCanım geçmiş olsun ya
bugun bi bana yazılanları okuyabildim koşturmacalı bir gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?