Dinlen canım kapa gözünü istirahat et bişe düşünme kendi kendini medite ederek tedavi et
Bence senınde benımde romatızmada Var ya zorlanıyoruz ya oda kalbe vuruyor diyorlar romatızma ıcın
Senınde bemımde belkı carpıntılromız ondan da olabilir
Insallahh hepımız saglıkla Kurtuluruz

Saglık olsun kızlar hersey olur
Bıraz eksık bıraz fazla esyaları hıc kendıze dert edınmeyınn olabıldıgı kadar kendiniE ıyı bakın cok şükür benım degerler düşmeye baslamıs
Rabnım hepımıze hayırlı saglıklı sekılde kurtulmamızı nasıp etsın

Bence senınde benımde romatızmada Var ya zorlanıyoruz ya oda kalbe vuruyor diyorlar romatızma ıcın
Senınde bemımde belkı carpıntılromız ondan da olabilir
Insallahh hepımız saglıkla Kurtuluruz
Evet iltihabi durumlar tetikliyor kalbi de aynı zamanda. Benim karpal tünel oldu ya elimde o da ödemden de olabildiği gibi romatizmal hastalık da tetikleyebiliyomuş epey Bi araştırdım. Yaa sabır diycez artık napalım.

Size Bi acıdan bahsedeyim. Hani kargo gelince çok mutlu oluruz ya kargom geldi ama kapıda ödeme aldığım için post makinası çekmedi. Kargoyu da bırakamıyor yarın getiriyim sizin largonuzu dedi başka pos cihazıyla gelecekmiş geldi ve geri gitti arkasından el salladım

Biraz bol geliyodu tabi 12 aylık ama belden sıkmasın diye öyle giydirdi gazı vardı zaten rahatsız olmasın diye kuzm ben de daralan biri oldugum için bol giydirirm gibi geliyo 29. Haftada 38 cm di benim bebik
Oyyy yerim ben onlari yaa valla e bebek e gittim simdi hep 6 ay aldim senin yzunden kivirip giydiririm en kotu capulcu gibi olmasin daa masallahhh kuzumaa yaaa upuzun saglikla gelsinler insallah

Ah kuzum inşallah daha iyi olursun. Pandemi mahvetti bizi ya Ne yapacağını bilemiyor insan

Kız ne güzel bunlar ama bana büyük mü geldi kaç ay 3 6 mı
Hee valla ebebek te yavas yavas tek basina gezince bulunuomus bisiler hep Labellaaa yuzunden 6 ay aldim hepsini ordada bi kiz vardi bebegiyle gelmis ona sordum buyuk al dedi uzun dogar diyince ayy bi de oglan diye sevdim cocugu megersem kizmis rezil oldum

Yaaa kötü olmuş ne gelmişti ki kuzum

Hamd olsun tansıyonum la nabız atıısm sımdı daha iyi ınsallah gribi de atlatırrım bacaklarıma vuruyor kırılık agrısı baska bısey olmasında napalım yuvarlanıp gıdıcem artık
Kiyamam sana yaa bi tavuk suyu corba yapip getiriversinler bari ac ta kalma kuzucum gecicek bu gunler Allahin izniyle

Aynen öyle canım benim Allah saglık sıhhat versin valla gerisi hallolur

Yaa kıyamam sana ömce cok güldüm ama cidden sinir bozucu bir durum

E tabi ebebekte var ya ben hep ordan aldım bızamana kadar. Daha da almam zaten. 6 ayy
Bilemedim. Ben kendi bebeiklerimi küçük bekliyorum 1 2 hafta bile olsa farkettirir illaki. 7 tane tulum, 5 Tane de takımlar var. Toplam 24 yani yeter daha almıcam.
Yaa bazı bebekler anlaşılmıyor olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…