- 1 Eylül 2017
- 5.326
- 8.497
- 198
- 38
Bence senınde benımde romatızmada Var ya zorlanıyoruz ya oda kalbe vuruyor diyorlar romatızma ıcınDinlen canım kapa gözünü istirahat et bişe düşünme kendi kendini medite ederek tedavi et
Evet iltihabi durumlar tetikliyor kalbi de aynı zamanda. Benim karpal tünel oldu ya elimde o da ödemden de olabildiği gibi romatizmal hastalık da tetikleyebiliyomuş epey Bi araştırdım. Yaa sabır diycez artık napalım.Bence senınde benımde romatızmada Var ya zorlanıyoruz ya oda kalbe vuruyor diyorlar romatızma ıcın
Senınde bemımde belkı carpıntılromız ondan da olabilir
Insallahh hepımız saglıkla Kurtuluruz
Oyyy yerim ben onlari yaaBiraz bol geliyodu tabi 12 aylık ama belden sıkmasın diye öyle giydirdi gazı vardı zaten rahatsız olmasın diye kuzm ben de daralan biri oldugum için bol giydirirm gibi geliyo29. Haftada 38 cm di benim bebik
Kuzum ya gecmis olsun ben de simdi okudum toparlandin mi biraz dahaAmann bennyıne aynı ben ıste bı dogursaydım saglıkla sıhhatle herkese hep hastayım demekten ben bıktım zatenolsun sagol rabbım herkese kolaylık versın
Kız ne güzel bunlarEki Görüntüle 2933558 Eki Görüntüle 2933560 Bana yakin a101 le bim yok ama e-bebek var yurume mesafesindesizin yuzunuzden ben de gittim bisiler aldim eksik mi kalsin benim cocugum
Hamd olsun tansıyonum la nabız atıısm sımdı daha iyi ınsallah gribi de atlatırrım bacaklarıma vuruyor kırılık agrısı baska bısey olmasında napalım yuvarlanıp gıdıcem artıkKuzum ya gecmis olsun ben de simdi okudum toparlandin mi biraz daha
Ah kuzum inşallah daha iyi olursun. Pandemi mahvetti bizi yaYaa hastalıklardan korkuma cagırmadım kımseyi oglanı odaya koydum yıne yemegını yeıs meyve verdım maskesiz cıkma dedım
Kendım de aynı sekılde odama gectım aLetlerımı alıp takıp etmeye calısyorum sızden de fıkır almak ıcın arada yazıyorum esımın calıstıgı yer de 2 saat lık mesafe babam lar burda olsa yıne maskeli felan arabası var acil e felan gıdelım derdım de dıger herkes arabalılar ıste
Hıc taksı felan ugrasmama cıkısta bekle gıtgel hıc halım yk baktım sakinleşmeseydım artık ambulans arardım sımdı bıraz daha ıyıyım daha sakin
Ay maşallah güle güle giysin prensesEki Görüntüle 2933558 Eki Görüntüle 2933560 Bana yakin a101 le bim yok ama e-bebek var yurume mesafesindesizin yuzunuzden ben de gittim bisiler aldim eksik mi kalsin benim cocugum
Hee valla ebebek te yavas yavas tek basina gezince bulunuomus bisilerKız ne güzel bunlarama bana büyük mü geldi kaç ay 3 6 mı
Tesekkur ederizzzz hepimizinki insallah saglikla giysinAy maşallah güle güle giysin prenses
Yaaa kötü olmuş ne gelmişti ki kuzumSize Bi acıdan bahsedeyim. Hani kargo gelince çok mutlu oluruz ya kargom geldi ama kapıda ödeme aldığım için post makinası çekmedi. Kargoyu da bırakamıyor yarın getiriyim sizin largonuzu dedi başka pos cihazıyla gelecekmişgeldi ve geri gitti arkasından el salladım
Kiyamam sana yaa bi tavuk suyu corba yapip getiriversinler bari ac ta kalma kuzucum gecicek bu gunler Allahin izniyleHamd olsun tansıyonum la nabız atıısm sımdı daha iyi ınsallah gribi de atlatırrım bacaklarıma vuruyor kırılık agrısı baska bısey olmasında napalım yuvarlanıp gıdıcem artık
Aynen öyle canım benim Allah saglık sıhhat versin valla gerisi hallolurEki Görüntüle 2933502
Saglık olsun kızlar hersey olur
Bıraz eksık bıraz fazla esyaları hıc kendıze dert edınmeyınn olabıldıgı kadar kendiniE ıyı bakın cok şükür benım degerler düşmeye baslamıs
Rabnım hepımıze hayırlı saglıklı sekılde kurtulmamızı nasıp etsın
Yaa hepsi cok güzel masallah buyuk almak mantikli galiba su ondeki kaskorse takimdan bende de var ama yenidogam giydirmeden kuculecek diye uzuluyorum hergune bisey giydiririm diyorumEki Görüntüle 2933558 Eki Görüntüle 2933560 Bana yakin a101 le bim yok ama e-bebek var yurume mesafesindesizin yuzunuzden ben de gittim bisiler aldim eksik mi kalsin benim cocugum
Yaa kıyamam sana ömce cok güldüm ama cidden sinir bozucu bir durumSize Bi acıdan bahsedeyim. Hani kargo gelince çok mutlu oluruz ya kargom geldi ama kapıda ödeme aldığım için post makinası çekmedi. Kargoyu da bırakamıyor yarın getiriyim sizin largonuzu dedi başka pos cihazıyla gelecekmişgeldi ve geri gitti arkasından el salladım
E tabi ebebekte var ya ben hep ordan aldım bızamana kadar. Daha da almam zaten. 6 ayyHee valla ebebek te yavas yavas tek basina gezince bulunuomus bisilerhep Labellaaa yuzunden 6 ay aldim hepsini ordada bi kiz vardi bebegiyle gelmis ona sordum buyuk al dedi uzun dogar diyince ayy bi de oglan diye sevdim cocugu megersem kizmis rezil oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?