çok geçmiş olsun canımYaa hastalıklardan korkuma cagırmadım kımseyi oglanı odaya koydum yıne yemegını yeıs meyve verdım maskesiz cıkma dedım
Kendım de aynı sekılde odama gectım aLetlerımı alıp takıp etmeye calısyorum sızden de fıkır almak ıcın arada yazıyorum esımın calıstıgı yer de 2 saat lık mesafe babam lar burda olsa yıne maskeli felan arabası var acil e felan gıdelım derdım de dıger herkes arabalılar ıste
Hıc taksı felan ugrasmama cıkısta bekle gıtgel hıc halım yk baktım sakinleşmeseydım artık ambulans arardım sımdı bıraz daha ıyıyım daha sakin
Ayy evet her ikisi de hem komik hem üzücüYaa kıyamam sana ömce cok güldüm ama cidden sinir bozucu bir durum
yaa su fitilli gibi olani mi diosun bayildim ben de ona her renginden alasim geldi de iste durdurdum kendimiYaa hepsi cok güzel masallah buyuk almak mantikli galiba su ondeki kaskorse takimdan bende de var ama yenidogam giydirmeden kuculecek diye uzuluyorum hergune bisey giydiririm diyorum
Bebegim sen 6 aylik bakma zaten bencede 3 ayliklar daha cok uyar siz o isleri hallettiniz zaten fazlasi da elinde kalir giydiremeden buyurE tabi ebebekte var ya ben hep ordan aldım bızamana kadar. Daha da almam zaten. 6 ayy
Bilemedim. Ben kendi bebeiklerimi küçük bekliyorum 1 2 hafta bile olsa farkettirir illaki. 7 tane tulum, 5 Tane de takımlar var. Toplam 24 yani yeter daha almıcam.
Yaa bazı bebekler anlaşılmıyor olsun
Sagol kuzum dun esım evde ydı ona uaptırmıstım zaten etlı kemık kaynatıp sarımsak sogan sırke lımon felan hepsını bır pısırınce ne kemık kokusı cok oluyor nede sarımaagın sıfa nıyetıne dıe ıctım sımdı 1 tabakKiyamam sana yaa bi tavuk suyu corba yapip getiriversinler bari ac ta kalma kuzucum gecicek bu gunler Allahin izniyle
Aaaaa ne ayıp renk cinsiyeti yapmışBebegim sen 6 aylik bakma zaten bencede 3 ayliklar daha cok uyar siz o isleri hallettiniz zaten fazlasi da elinde kalir giydiremeden buyurGule gule giysinler saglikla insallah kuzucum butun yavrularimiz Cok komikti uzaklastim hemen napiim mavi giydirmisti oyle dusundum iste cinsiyetcilik yaptim
Tesekkur ederim canımçok geçmiş olsun canım
Ohh sifa olsun can olsun kan olsun insallahSagol kuzum dun esım evde ydı ona uaptırmıstım zaten etlı kemık kaynatıp sarımsak sogan sırke lımon felan hepsını bır pısırınce ne kemık kokusı cok oluyor nede sarımaagın sıfa nıyetıne dıe ıctım sımdı 1 tabak
Cok tesekur ederımOhh sifa olsun can olsun kan olsun insallah
Evet yaa yaptim cok utandimAaaaa ne ayıp renk cinsiyeti yapmış
Yaa 0-3 almasan da en azından 3-6 alsaydın sanki 6au fazla geldi bana ama bişe demek de istemedim çok. Sen bilirsin tabikiEvet yaa yaptim cok utandimneyse canim benim de basima gelebilir anneme gosterdim simdi git degis bu ne dio kocamanlar off cok zor durum bu ya
Yaa ebebek te newborn, 3, ve 6, diye gidio ben de anlamadim 6 aldigimi 3-6 ay die aldim aslindaYaa 0-3 almasan da en azından 3-6 alsaydın sanki 6au fazla geldi bana ama bişe demek de istemedim çok. Sen bilirsin tabiki
Çok beğendiğin varsa olmadı kalsın onlar diğerlerini al küçüğünü boşa tekrar masraf da olmasın. Kestiremiyoruz ki yaa bilemiyoruz işte körpe annelerizYaa ebebek te newborn, 3, ve 6, diye gidio ben de anlamadim 6 aldigimi 3-6 ay die aldim aslindayarin gider degisirim yaa dogru diosun sen de
Ay o kaşkorseden bende de var fitilli givi olandan.ben minikler diye minik aldım ondan Zeynep gibi çok giydiremeden küçülecek diyorumyaa su fitilli gibi olani mi diosun bayildim ben de ona her renginden alasim geldi de iste durdurdum kendimigiydiririz insallah Agiz tadiyla icimizde kalmadan ama olmadi artik kardeslerine kalir Allah izin verirse
Ay o kaşkorseden bende de var fitilli givi olandan.ben minikler diye minik aldım ondan Zeynep gibi çok giydiremeden küçülecek diyorumsen en küçüğü alma Bi büyüğünü al sen bari az uzun giydir
Ayy o cok guzel yaa bayildim cidden hepimiz alalim bence de renkleri de var erkekler icinÇok beğendiğin varsa olmadı kalsın onlar diğerlerini al küçüğünü boşa tekrar masraf da olmasın. Kestiremiyoruz ki yaa bilemiyoruz işte körpe anneleriz
Valla cok yoruldm yatıyorum esimle de isim arastırıyoruz ha bire kızım isimsiz kaldıKizlarrr nerlerdesinizzzz sesiniz cikmiyo
Bizde daha bulcazValla cok yoruldm yatıyorum esimle de isim arastırıyoruz ha bire kızım isimsiz kaldı
Ya biz bi isim bulmustuk ama herkes cok dalga gecti sinirim bozuldu esimde kızlada dalga gecerler diye vazgectiBizde daha bulcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?