çok geçmiş olsun canım

Yaa hepsi cok güzel masallah buyuk almak mantikli galiba su ondeki kaskorse takimdan bende de var ama yenidogam giydirmeden kuculecek diye uzuluyorum hergune bisey giydiririm diyorum
yaa su fitilli gibi olani mi diosun bayildim ben de ona her renginden alasim geldi de iste durdurdum kendimi giydiririz insallah Agiz tadiyla icimizde kalmadan ama olmadi artik kardeslerine kalir Allah izin verirse

Bebegim sen 6 aylik bakma zaten bencede 3 ayliklar daha cok uyar siz o isleri hallettiniz zaten fazlasi da elinde kalir giydiremeden buyur Gule gule giysinler saglikla insallah kuzucum butun yavrularimiz Cok komikti uzaklastim hemen napiim mavi giydirmisti oyle dusundum iste cinsiyetcilik yaptim

Kiyamam sana yaa bi tavuk suyu corba yapip getiriversinler bari ac ta kalma kuzucum gecicek bu gunler Allahin izniyle
Sagol kuzum dun esım evde ydı ona uaptırmıstım zaten etlı kemık kaynatıp sarımsak sogan sırke lımon felan hepsını bır pısırınce ne kemık kokusı cok oluyor nede sarımaagın sıfa nıyetıne dıe ıctım sımdı 1 tabak

Aaaaa ne ayıp renk cinsiyeti yapmış

Evet yaa yaptim cok utandim neyse canim benim de basima gelebilir anneme gosterdim simdi git degis bu ne dio kocamanlar off cok zor durum bu ya
Yaa 0-3 almasan da en azından 3-6 alsaydın sanki 6au fazla geldi bana ama bişe demek de istemedim çok. Sen bilirsin tabiki

Yaa 0-3 almasan da en azından 3-6 alsaydın sanki 6au fazla geldi bana ama bişe demek de istemedim çok. Sen bilirsin tabiki
Yaa ebebek te newborn, 3, ve 6, diye gidio ben de anlamadim 6 aldigimi 3-6 ay die aldim aslinda yarin gider degisirim yaa dogru diosun sen de

Yaa ebebek te newborn, 3, ve 6, diye gidio ben de anlamadim 6 aldigimi 3-6 ay die aldim aslinda yarin gider degisirim yaa dogru diosun sen de
Çok beğendiğin varsa olmadı kalsın onlar diğerlerini al küçüğünü boşa tekrar masraf da olmasın. Kestiremiyoruz ki yaa bilemiyoruz işte körpe anneleriz

yaa su fitilli gibi olani mi diosun bayildim ben de ona her renginden alasim geldi de iste durdurdum kendimi giydiririz insallah Agiz tadiyla icimizde kalmadan ama olmadi artik kardeslerine kalir Allah izin verirse
Ay o kaşkorseden bende de var fitilli givi olandan.ben minikler diye minik aldım ondan Zeynep gibi çok giydiremeden küçülecek diyorum sen en küçüğü alma Bi büyüğünü al sen bari az uzun giydir

Ay o kaşkorseden bende de var fitilli givi olandan.ben minikler diye minik aldım ondan Zeynep gibi çok giydiremeden küçülecek diyorum sen en küçüğü alma Bi büyüğünü al sen bari az uzun giydir
Çok beğendiğin varsa olmadı kalsın onlar diğerlerini al küçüğünü boşa tekrar masraf da olmasın. Kestiremiyoruz ki yaa bilemiyoruz işte körpe anneleriz
Ayy o cok guzel yaa bayildim cidden hepimiz alalim bence de renkleri de var erkekler icin Kuzucum onu da 6 ay aldim iste ama o bile kucucuk gozukuo disney li olanlar baya buyuk onlari deisirim napiyim digerleri de kalir bisi olmaz ben giydiririm illa ki kiviririm napiim hem de ne korpeyiz yaaa ama hep bu Labellaaa yuzunden korkuttu beni bak ortada yok simdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…