Biri baksa ifşa olurum kesin oek kimsede duymadm cunkuHafsa koymak istedik ama hafize diyor herkes cok sinir oldum vazgectim
Hafsa ben duydum hafsayı. Gençler değil ama yaşlılar direk Hafize der eşin haklu sanki. Yaa bu isim işi çok zor kuzum biz bide hiç isim konuşmuş insanlar değiliz yani. Bi de birbiriyle uyumlu olsun az istiyoruz. Kıza Bi tane isme taktı benimki o da bana kaba geliyo ne bilim aslında güzel de. Bi de eşim Ankaralı şivesi de var ismini kaba söylersin sen Bi oğlana dğşğnsğpğmğze bak modern diyorum Bi buna bak diyorum. Bu sefer onun istediği olmamış oluyo hani en azından birini ben koyim der yani ilerde de belki vurur bilemedim yaa

Yaa evet o yüzden vazgevtim ilerde anne baska isim mi bulamadn demesincok zor gercekten isim hem anlamli olsun hem dine uygun olsun valla zor sizin aklinizdaki neler

Yaa evet o yüzden vazgevtim ilerde anne baska isim mi bulamadn demesincok zor gercekten isim hem anlamli olsun hem dine uygun olsun valla zor sizin aklinizdaki neler
Yaa ben çok uçmak istemedim aslında aşırı modern isimler var ama. Düşününce şunu diyorum bunlar baya baya zaman çocukları olacak biz 30larımızdayız ve şuan bile çocukların isimlerine bak. Bizim normal dediğimiz isimler o isimlerin yanında eski durucak. Adıyla yaşayacaklar sonuçta ne bilim yaa çok çetrefilli. Hep ikili birliyim sürekli değişti ve değişiyor. İki kızım olsaydı kesin alin lina koyardım çok heves ediyordum pelin akilin ikizleirne Oğlana Aren koyalım demiştik baktık anlamları da güzel aradan Bi kaç gün aradan sonra rüyamda oğlumuzun gördüm dedi Aren oğlum diye seviyodum valla dedi. Onu ellemiyelim ozamn dedik. Sonra kız da alin olsun dedim uyuyor da. İstemedi benimki
Ahsen e taktı ama nasıl takma. Şu h harfini bastırarak kaba kaba söyleyebilir hoşuna da gidiyo biliyorum ben de onu istemedim. Ne bilim Arya olur Aden olur dıyorum çok oralı olmuyor.
Ben isimleri kuranda geçsin diye diretmem açıkçası. Sadece anlamlı olsun. Yani ne bilim tek başına su koyan olabilir ama bu cismii bişe bunu istemem mesela. Sonuç olarak düşünüyoz da düşünüyoz. Sen daha koyma ismi koyma bana kalacak sonunda ben gitcem nufus cüzdanları ı çıkarmaya Hayriye koycam hayırlı olsun diyo

Biri baksa ifşa olurum kesin oek kimsede duymadm cunkuHafsa koymak istedik ama hafize diyor herkes cok sinir oldum vazgectim
Bende söylersem ifşa olurum ama yeni bir isim değil. Ben eski isimleri seviyorum. Kız ismi olarak Zeynep, Elif, Ayla, Miray, Sare, Sevde, Gülce, Melek, Gülfem, İnci, Mercan, Oya
Erkek isimlerinde Civanmert, Yağız, Kerem, Kerim, Ali, Mirza, Emre, Giray, Asaf, Selim, Furkan

Bu isim konusunda herkesin tercihi farklı oluyor. Önemli değil. Adıyla sağlıkla yaşasınlar

Yaa bide o tehdit var evet ben gitmiycem mi nüfusa diyor benimki de Kuran meselesi gecmesi sart degil zaten anlamlari güzel uygun olsun yeter deniliyor ahsen de cok güzel bir isim gercekten

Aslında esimde elif olsum cok istiyor en son onu koyarız ben bisey bulamazsam galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…