aynı sorun bende de var yaa bir türlü bulamadıkValla cok yoruldm yatıyorum esimle de isim arastırıyoruz ha bire kızım isimsiz kaldı
Hadi yaa neydi merak ettimYa biz bi isim bulmustuk ama herkes cok dalga gecti sinirim bozuldu esimde kızlada dalga gecerler diye vazgecti
Ayy kiyamam isiniz zor o zaman kolay gelsinValla cok yoruldm yatıyorum esimle de isim arastırıyoruz ha bire kızım isimsiz kaldı
canım çok geçmiş olsun acaip gripte artış var tam mevsimi birdeHamd olsun tansıyonum la nabız atıısm sımdı daha iyi ınsallah gribi de atlatırrım bacaklarıma vuruyor kırılık agrısı baska bısey olmasında napalım yuvarlanıp gıdıcem artık
Biri baksa ifşa olurum kesin oek kimsede duymadm cunkuHadi yaa neydi merak ettim
Hafsa ben duydum hafsayı. Gençler değil ama yaşlılar direk Hafize der eşin haklu sanki. Yaa bu isim işi çok zor kuzum biz bide hiç isim konuşmuş insanlar değiliz yani. Bi de birbiriyle uyumlu olsun az istiyoruz. Kıza Bi tane isme taktı benimki o da bana kaba geliyo ne bilim aslında güzel de. Bi de eşim Ankaralı şivesi de var ismini kaba söylersin sen Bi oğlana dğşğnsğpğmğze bak modern diyorum Bi buna bak diyorum. Bu sefer onun istediği olmamış oluyo hani en azından birini ben koyim der yani ilerde de belki vurur bilemedim yaaBiri baksa ifşa olurum kesin oek kimsede duymadm cunkuHafsa koymak istedik ama hafize diyor herkes cok sinir oldum vazgectim
Yaaa niye ama cok guzelmisBiri baksa ifşa olurum kesin oek kimsede duymadm cunkuHafsa koymak istedik ama hafize diyor herkes cok sinir oldum vazgectim
Yaa evet o yüzden vazgevtim ilerde anne baska isim mi bulamadn demesinHafsa ben duydum hafsayı. Gençler değil ama yaşlılar direk Hafize der eşin haklu sanki. Yaa bu isim işi çok zor kuzum biz bide hiç isim konuşmuş insanlar değiliz yani. Bi de birbiriyle uyumlu olsun az istiyoruz. Kıza Bi tane isme taktı benimki o da bana kaba geliyo ne bilim aslında güzel de. Bi de eşim Ankaralı şivesi de var ismini kaba söylersin sen Bi oğlana dğşğnsğpğmğze bak modern diyorum Bi buna bak diyorum. Bu sefer onun istediği olmamış oluyo hani en azından birini ben koyim der yani ilerde de belki vurur bilemedim yaa
Valla guzel ama hafize isi bozdu ya Butun onerilere acıgız vallaYaaa niye ama cok guzelmismihre diye de isim var guzel gelebilir belki oneri olsun
Hafsa güzel bi isimBiri baksa ifşa olurum kesin oek kimsede duymadm cunkuHafsa koymak istedik ama hafize diyor herkes cok sinir oldum vazgectim
Yaa ben çok uçmak istemedim aslında aşırı modern isimler var ama. Düşününce şunu diyorum bunlar baya baya zaman çocukları olacak biz 30larımızdayız ve şuan bile çocukların isimlerine bak. Bizim normal dediğimiz isimler o isimlerin yanında eski durucak. Adıyla yaşayacaklar sonuçta ne bilim yaa çok çetrefilli. Hep ikili birliyim sürekli değişti ve değişiyor. İki kızım olsaydı kesin alin lina koyardım çok heves ediyordum pelin akilin ikizleirneYaa evet o yüzden vazgevtim ilerde anne baska isim mi bulamadn demesincok zor gercekten isim hem anlamli olsun hem dine uygun olsun valla zor sizin aklinizdaki neler
Muhteşem Süleyman’ın validesi de Hafsa Sultan’dı.Hafsa güzel bi isim
Hz ömer in kızı
Hafsa güzel isim benceBiri baksa ifşa olurum kesin oek kimsede duymadm cunkuHafsa koymak istedik ama hafize diyor herkes cok sinir oldum vazgectim
Bende söylersem ifşa olurumBiri baksa ifşa olurum kesin oek kimsede duymadm cunkuHafsa koymak istedik ama hafize diyor herkes cok sinir oldum vazgectim
Aynem oyle canım cokk fenaaa kalcamdan asagısı tutmuyor zaten kemıklerım hasta boylede rabnım beterınden korusuncanım çok geçmiş olsun acaip gripte artış var tam mevsimi birde
Bu isim konusunda herkesin tercihi farklı oluyor. Önemli değil. Adıyla sağlıkla yaşasınlarBende söylersem ifşa olurumama yeni bir isim değil. Ben eski isimleri seviyorum. Kız ismi olarak Zeynep, Elif, Ayla, Miray, Sare, Sevde, Gülce, Melek, Gülfem, İnci, Mercan, Oya
Erkek isimlerinde Civanmert, Yağız, Kerem, Kerim, Ali, Mirza, Emre, Giray, Asaf, Selim, Furkan
Yaa bide o tehdit var evet ben gitmiycem mi nüfusa diyor benimki de Kuran meselesi gecmesi sart degil zaten anlamlari güzel uygun olsun yeter deniliyor ahsen de cok güzel bir isim gercektenYaa ben çok uçmak istemedim aslında aşırı modern isimler var ama. Düşününce şunu diyorum bunlar baya baya zaman çocukları olacak biz 30larımızdayız ve şuan bile çocukların isimlerine bak. Bizim normal dediğimiz isimler o isimlerin yanında eski durucak. Adıyla yaşayacaklar sonuçta ne bilim yaa çok çetrefilli. Hep ikili birliyim sürekli değişti ve değişiyor. İki kızım olsaydı kesin alin lina koyardım çok heves ediyordum pelin akilin ikizleirneOğlana Aren koyalım demiştik baktık anlamları da güzel aradan Bi kaç gün aradan sonra rüyamda oğlumuzun gördüm dedi Aren oğlum diye seviyodum valla dedi. Onu ellemiyelim ozamn dedik. Sonra kız da alin olsun dedim uyuyor da. İstemedi benimki
Ahsen e taktı ama nasıl takma. Şu h harfini bastırarak kaba kaba söyleyebilir hoşuna da gidiyo biliyorumben de onu istemedim. Ne bilim Arya olur Aden olur dıyorum çok oralı olmuyor.
Ben isimleri kuranda geçsin diye diretmem açıkçası. Sadece anlamlı olsun. Yani ne bilim tek başına su koyan olabilir ama bu cismii bişe bunu istemem mesela. Sonuç olarak düşünüyoz da düşünüyoz. Sen daha koyma ismi koyma bana kalacak sonunda ben gitcem nufus cüzdanları ı çıkarmaya Hayriye koycam hayırlı olsun diyo
Hadi yine iyisim oturdugun yerden vallaBenimkiler de geldi
Aslında esimde elif olsum cok istiyor en son onu koyarız ben bisey bulamazsam galibaBende söylersem ifşa olurumama yeni bir isim değil. Ben eski isimleri seviyorum. Kız ismi olarak Zeynep, Elif, Ayla, Miray, Sare, Sevde, Gülce, Melek, Gülfem, İnci, Mercan, Oya
Erkek isimlerinde Civanmert, Yağız, Kerem, Kerim, Ali, Mirza, Emre, Giray, Asaf, Selim, Furkan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?