- 5 Nisan 2021
- 1.673
- 2.235
- 63
Evet bizi cok cezbetmisti acikcasi.ama.bir degil iki degil.hafize de hafize diyorlarHafsa güzel bi isim
Hz ömer in kızı
İyi günlerde kullansın kuzularBenimkiler de geldi
Fiyat iyimiste alerji yapıyormus bazı.bebeklere ben bezi 1 pk tek aldm o yüzden iyi gekirse stoklarmKızlar trendyolda sleepy 1 numara 210 adet 111 tl 3 saatlik indirimmiş bilginiz olsun
Sleepy Natural 1 Numara Bebek Bezi YenidoÄan 210 Adet Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Sleepy Natural Bebek Bezi 1 Numara YenidoÄan 210 Adet yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bilemiyorum işte karar vermek çok güçYaa bide o tehdit var evet ben gitmiycem mi nüfusa diyor benimki de Kuran meselesi gecmesi sart degil zaten anlamlari güzel uygun olsun yeter deniliyor ahsen de cok güzel bir isim gercekten
Valla cok zor sorumluluk sende oluyor ne kkyacagini bilemiyor insanBilemiyorum işte karar vermek çok güç
Aynen bende bazılarında duydum bazılarıda aşırı memnun birde yeğenimde birde çevremdeki arkadaşlarım kullanmışlardı çok memnunlardı dedim düşmüşken alayım bir paket birde sıfır numarada alacam canım bazen bir numara olmuyormuş yenidoğanlara artık duruma göre ilerleyecem pişik alerji falan yapmazsa devam edecemFiyat iyimiste alerji yapıyormus bazı.bebeklere ben bezi 1 pk tek aldm o yüzden iyi gekirse stoklarm
Bu sefer çok iyi oldu. Aldım gösteriyorum bebik lere bu kredi kartsız alınan ilk cicilerinizHadi yine iyisim oturdugun yerden vallauzun kollularıda aradan cıkarttn iyi oldu
Öyle yavrum amiin inşallahBu isim konusunda herkesin tercihi farklı oluyor. Önemli değil. Adıyla sağlıkla yaşasınlar
Hayırlısı olsun kuzumAslında esimde elif olsum cok istiyor en son onu koyarız ben bisey bulamazsam galiba
Oy oy maşallah iyi günlerde kullan inşallah kuzumBenimkiler de geldi
Favorim üçüncüBen de aksam aksam trendyol indiriminden bisiler aldim dayanamadimkirk ucurmasi yaparsin ablam elbise al diyip durdu ilk bastaki susluyu ona aldim cok komigime gidio kulotlu corapla giycek ey Allahimm
Sadece sleepy degil aslında her bez her bebege gelmiyormus deneyip görücez artık ben 1 nunara aldm ama zaten sleepy e kucuk diyorlar olur heraldeAynen bende bazılarında duydum bazılarıda aşırı memnun birde yeğenimde birde çevremdeki arkadaşlarım kullanmışlardı çok memnunlardı dedim düşmüşken alayım bir paket birde sıfır numarada alacam canım bazen bir numara olmuyormuş yenidoğanlara artık duruma göre ilerleyecem pişik alerji falan yapmazsa devam edecem
Bak bak sende bir açıldın pir acıldın cok güzelmis ozellikle kapusonlu takım güle güle giysin insallahBen de aksam aksam trendyol indiriminden bisiler aldim dayanamadimkirk ucurmasi yaparsin ablam elbise al diyip durdu ilk bastaki susluyu ona aldim cok komigime gidio kulotlu corapla giycek ey Allahimm
Ayy indirim diye guya aldim bide hediye ceki verdi yyguna geldi kuzum saolasinnBak bak sende bir açıldın pir acıldın cok güzelmis ozellikle kapusonlu takım güle güle giysin insallah
Saoll kuzucummmFavorim üçüncü
Geçen 2021 ikiz annelerinin birinin 3 kiloydu sanırsam ikizleri iyiki sıfır numara almışım diyordu 1 numara büyük gelmiş dediğin gibi deneye deneye bulacağızSadece sleepy degil aslında her bez her bebege gelmiyormus deneyip görücez artık ben 1 nunara aldm ama zaten sleepy e kucuk diyorlar olur heralde
Çok şirinler sağlıkla giyinsin prensesBen de aksam aksam trendyol indiriminden bisiler aldim dayanamadimkirk ucurmasi yaparsin ablam elbise al diyip durdu ilk bastaki susluyu ona aldim cok komigime gidio kulotlu corapla giycek ey Allahimm
Ya onu görmemisim bak biraz daha hafta ilerlesinde insallah ortalams kilo belli olur heraldeGeçen 2021 ikiz annelerinin birinin 3 kiloydu sanırsam ikizleri iyiki sıfır numara almışım diyordu 1 numara büyük gelmiş dediğin gibi deneye deneye bulacağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?