Fiyat iyimiste alerji yapıyormus bazı.bebeklere ben bezi 1 pk tek aldm o yüzden iyi gekirse stoklarm
Aynen bende bazılarında duydum bazılarıda aşırı memnun birde yeğenimde birde çevremdeki arkadaşlarım kullanmışlardı çok memnunlardı dedim düşmüşken alayım bir paket birde sıfır numarada alacam canım bazen bir numara olmuyormuş yenidoğanlara artık duruma göre ilerleyecem pişik alerji falan yapmazsa devam edecem

Ben de aksam aksam trendyol indiriminden bisiler aldim dayanamadim kirk ucurmasi yaparsin ablam elbise al diyip durdu ilk bastaki susluyu ona aldim cok komigime gidio kulotlu corapla giycek ey Allahimm

Eklentiler

• 52775CC2-91CF-4FA7-BEFC-72D19F62839D.webp
    25,5 KB · Görüntüleme: 38
  • DF1AB0A6-6E54-4A87-81F5-F204F234A7EE.webp
    26 KB · Görüntüleme: 34
  • 2865AB99-F519-4431-89C2-8BBF08234A82.webp
    32,6 KB · Görüntüleme: 34
  • 36B097FF-14E1-4B33-A5D3-F2369F81F255.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 40
Sadece sleepy degil aslında her bez her bebege gelmiyormus deneyip görücez artık ben 1 nunara aldm ama zaten sleepy e kucuk diyorlar olur heralde

Ben de aksam aksam trendyol indiriminden bisiler aldim dayanamadim kirk ucurmasi yaparsin ablam elbise al diyip durdu ilk bastaki susluyu ona aldim cok komigime gidio kulotlu corapla giycek ey Allahimm
Bak bak sende bir açıldın pir acıldın cok güzelmis ozellikle kapusonlu takım güle güle giysin insallah

Sadece sleepy degil aslında her bez her bebege gelmiyormus deneyip görücez artık ben 1 nunara aldm ama zaten sleepy e kucuk diyorlar olur heralde
Geçen 2021 ikiz annelerinin birinin 3 kiloydu sanırsam ikizleri iyiki sıfır numara almışım diyordu 1 numara büyük gelmiş dediğin gibi deneye deneye bulacağız

Geçen 2021 ikiz annelerinin birinin 3 kiloydu sanırsam ikizleri iyiki sıfır numara almışım diyordu 1 numara büyük gelmiş dediğin gibi deneye deneye bulacağız
Ya onu görmemisim bak biraz daha hafta ilerlesinde insallah ortalams kilo belli olur heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…