- 5 Nisan 2021
- 1.673
- 2.235
- 63
Mustelaya baktın mı canım ben bugün aldım 225 tuttu şapmuanı yağı ve pişik kremiFavorim üçüncü
Sağol canım benimOy oy maşallah iyi günlerde kullan inşallah kuzum
Miss misss güle güle giysinBen de aksam aksam trendyol indiriminden bisiler aldim dayanamadimkirk ucurmasi yaparsin ablam elbise al diyip durdu ilk bastaki susluyu ona aldim cok komigime gidio kulotlu corapla giycek ey Allahimm
Yaa çok iyi tutmuş yok canım bakamadımMustelaya baktın mı canım ben bugün aldım 225 tuttu şapmuanı yağı ve pişik kremi
Saol fistigimÇok şirinler sağlıkla giyinsin prenses
Saol kuzucumm yaa ablamin isi gece gece al diye tutundu sanki bildigimden mi kirk ucurmaMiss misss güle güle giysin
Tilkili elbise favorim. Allahım 40lıklarını bile aldınız biz 3 ayda kaldık
Harikaaa hepsii kuzucumm güzel günlerde kullanın inşallah bayıldımmKızlar ben bugün toplu bir alışveriş daha yaptım. Toplamı 2500 küsür lira tuttu. Durup durup son aylara sıkıştırınca ancak di midaha bazı eksikleri de tecrübeli arkadaşımla e bebeğe gidip direk oradan alacağız. Biberon, emzik, tırnak makası, tarak, zıbın ve üst kıyafet gibi. Bir de astronot kıyafetlerden alacağım şöyle sıcacık tutacak bir şey. Başka eksik varsa da gidince göreceğiz artık
Oh oh iyi günlerde kullanmak nasip olsun canımKızlar ben bugün toplu bir alışveriş daha yaptım. Toplamı 2500 küsür lira tuttu. Durup durup son aylara sıkıştırınca ancak di midaha bazı eksikleri de tecrübeli arkadaşımla e bebeğe gidip direk oradan alacağız. Biberon, emzik, tırnak makası, tarak, zıbın ve üst kıyafet gibi. Bir de astronot kıyafetlerden alacağım şöyle sıcacık tutacak bir şey. Başka eksik varsa da gidince göreceğiz artık
Bende arkadasıma dedim valla bol olursa suçlu sensin diyeOyyy yerim ben onlari yaavalla e bebek e gittim simdi hep 6 ay aldim senin yzunden kivirip giydiririm en kotu capulcu gibi olmasin daa masallahhh kuzumaa yaaa upuzun saglikla gelsinler insallah
Harikaaa hepsii kuzucumm güzel günlerde kullanın inşallah bayıldımm
Sağ olun kızlar ya karnımda kasılmalar hissetmeye başladığımdan beri (30 hafta dolduğunda) eninde sonunda bu çocuğu doğuracağımı yeni anlamışım gibi korkmaya başladım. Çocuk bir anda doğar da ya çantam bile hazır olmamış olursa diye. Harış harış girişiyorum günlerdir. Önce bebek odası takımı, sonra bebek arabasını aldım şimdi de bu ıvır zıvırlar. Daha da kalan birkaç şey var. İnşallah onları da hızla alacağımOh oh iyi günlerde kullanmak nasip olsun canım
Heves etmişsiniz olsun artık al dursunSaol kuzucumm yaa ablamin isi gece gece al diye tutundu sanki bildigimden mi kirk ucurmadaha dogru duzgun bisey yok süs püs işte oyuncak bebek gibi zıbın yok o yok bu yok
Ahahha ay yavrum 50 kg kırmızı biber yaptık mahvoldum daha şimdi oturdumAyy o cok guzel yaa bayildim cidden hepimiz alalim bence de renkleri de var erkekler icinKuzucum onu da 6 ay aldim iste ama o bile kucucuk gozukuo disney li olanlar baya buyuk onlari deisirim napiyim digerleri de kalir bisi olmaz ben giydiririm illa ki kiviririm napiim hem de ne korpeyiz yaaa ama hep bu Labellaaa yuzunden korkuttu beni bak ortada yok simdi
Allahımmm harikalarrr bayıldımm ben de böyle fitilli taytlar aldım anası gibi giyinsin kızm diyeEki Görüntüle 2933558 Eki Görüntüle 2933560 Bana yakin a101 le bim yok ama e-bebek var yurume mesafesindesizin yuzunuzden ben de gittim bisiler aldim eksik mi kalsin benim cocugum
HahahHee valla ebebek te yavas yavas tek basina gezince bulunuomus bisilerhep Labellaaa yuzunden 6 ay aldim hepsini ordada bi kiz vardi bebegiyle gelmis ona sordum buyuk al dedi uzun dogar diyince ayy bi de oglan diye sevdim cocugu megersem kizmis rezil oldum
Sen 6 aylık neyi aldın ben altları 6 aylık aldım bazıları da 3-6 aylık ama 0-3 te var yani ne olur ne olmaz diye bana vicdan yaptırıyosun sen bebeğimmmEvet yaa yaptim cok utandimneyse canim benim de basima gelebilir anneme gosterdim simdi git degis bu ne dio kocamanlar off cok zor durum bu ya
Kuzucummmm yerim seniii şaka yapıyorum takıldım ben sanaaaSen 6 aylık neyi aldın ben altları 6 aylık aldım bazıları da 3-6 aylık ama 0-3 te var yani ne olur ne olmaz diye bana vicdan yaptırıyosun sen bebeğimmm
Evet bak bazılarının kalıbı gercekten cok küçük gözle görüp seçmek şart ama o gün bebeğin ayağını ölçtüm ben bebe bisküvisi kadardı allahım dedm aldıklarım büyük mü yaaKuzucummmm yerim seniii şaka yapıyorum takıldım ben sanaaatulum falan 6 ay aldım bazılarının kalıbı büyük bazı 6 ay ama küçücük falan çok bişi almadım zaten 0-3 çoğunluklu aldım çok büyük olanı da değişcem zaten yaa artık hersey elimizin altında alırız olmazsada sanki ne var
Biz de 193 178 ama göçmenlik yokHahahbak bugun bi arkadasım yazdı yenidoğan cok alma benm bebeğim uzun doğdu hiçbir yenidoğan olmadı o gün gidip cocuga alışveriş yapıldı dedi bunlar beni korkuttu ki eşim 192 ben 177 yani sülalemiz de böyle malum göçmenlik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?