Ben de aksam aksam trendyol indiriminden bisiler aldim dayanamadim kirk ucurmasi yaparsin ablam elbise al diyip durdu ilk bastaki susluyu ona aldim cok komigime gidio kulotlu corapla giycek ey Allahimm
Miss misss güle güle giysin
Tilkili elbise favorim. Allahım 40lıklarını bile aldınız biz 3 ayda kaldık

Kızlar ben bugün toplu bir alışveriş daha yaptım. Toplamı 2500 küsür lira tuttu. Durup durup son aylara sıkıştırınca ancak di mi daha bazı eksikleri de tecrübeli arkadaşımla e bebeğe gidip direk oradan alacağız. Biberon, emzik, tırnak makası, tarak, zıbın ve üst kıyafet gibi. Bir de astronot kıyafetlerden alacağım şöyle sıcacık tutacak bir şey. Başka eksik varsa da gidince göreceğiz artık

Eklentiler

• Screenshot_20211014-225420.webp
    5 KB · Görüntüleme: 38
  • Screenshot_20211014-225406.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 33
  • Screenshot_20211014-225355.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 38
  • Screenshot_20211014-225324.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 41
  • Screenshot_20211014-225312.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 40
  • Screenshot_20211014-225244.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 38
  • Screenshot_20211014-225231.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 36
  • Screenshot_20211014-225211.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 39
  • Screenshot_20211014-225201.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 38
  • Screenshot_20211014-225142.webp
    41,5 KB · Görüntüleme: 39
  • Screenshot_20211014-225130.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 34
  • Screenshot_20211014-225037.webp
    26,2 KB · Görüntüleme: 38
  • Screenshot_20211014-225026.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 36
Miss misss güle güle giysin
Tilkili elbise favorim. Allahım 40lıklarını bile aldınız biz 3 ayda kaldık
Saol kuzucumm yaa ablamin isi gece gece al diye tutundu sanki bildigimden mi kirk ucurma daha dogru duzgun bisey yok süs püs işte oyuncak bebek gibi zıbın yok o yok bu yok

Harikaaa hepsii kuzucumm güzel günlerde kullanın inşallah bayıldımm

Oh oh iyi günlerde kullanmak nasip olsun canım

Oyyy yerim ben onlari yaa valla e bebek e gittim simdi hep 6 ay aldim senin yzunden kivirip giydiririm en kotu capulcu gibi olmasin daa masallahhh kuzumaa yaaa upuzun saglikla gelsinler insallah
Bende arkadasıma dedim valla bol olursa suçlu sensin diye bence büyük olması küçük olmasından iyidir yavrum

Harikaaa hepsii kuzucumm güzel günlerde kullanın inşallah bayıldımm

Oh oh iyi günlerde kullanmak nasip olsun canım
Sağ olun kızlar ya karnımda kasılmalar hissetmeye başladığımdan beri (30 hafta dolduğunda) eninde sonunda bu çocuğu doğuracağımı yeni anlamışım gibi korkmaya başladım. Çocuk bir anda doğar da ya çantam bile hazır olmamış olursa diye. Harış harış girişiyorum günlerdir. Önce bebek odası takımı, sonra bebek arabasını aldım şimdi de bu ıvır zıvırlar. Daha da kalan birkaç şey var. İnşallah onları da hızla alacağım

Ahahha ay yavrum 50 kg kırmızı biber yaptık mahvoldum daha şimdi oturdum bak ben netten 0-3 söyledm bi tane çocuk belki hiç giyemez bile o derece kücüktü beli flan sımsıkı ben hep 3-6 alıyorum yenidoğanda var bıkaç tane bakıcam bebek doğunca cok ihtiyac olursa alırız bebek bıyutuna göre ama gerek yok kıvırırız kullanırız her türlü merak etme benm fıkrım o yönde zaten her hafta büyüyorlar hiçbi küçük kıyafet olmayacak hemen küçülecek

Hahah bak bugun bi arkadasım yazdı yenidoğan cok alma benm bebeğim uzun doğdu hiçbir yenidoğan olmadı o gün gidip cocuga alışveriş yapıldı dedi bunlar beni korkuttu ki eşim 192 ben 177 yani sülalemiz de böyle malum göçmenlik

Evet yaa yaptim cok utandim neyse canim benim de basima gelebilir anneme gosterdim simdi git degis bu ne dio kocamanlar off cok zor durum bu ya
Sen 6 aylık neyi aldın ben altları 6 aylık aldım bazıları da 3-6 aylık ama 0-3 te var yani ne olur ne olmaz diye bana vicdan yaptırıyosun sen bebeğimmm

Sen 6 aylık neyi aldın ben altları 6 aylık aldım bazıları da 3-6 aylık ama 0-3 te var yani ne olur ne olmaz diye bana vicdan yaptırıyosun sen bebeğimmm
Kuzucummmm yerim seniii şaka yapıyorum takıldım ben sanaaa tulum falan 6 ay aldım bazılarının kalıbı büyük bazı 6 ay ama küçücük falan çok bişi almadım zaten 0-3 çoğunluklu aldım çok büyük olanı da değişcem zaten yaa artık hersey elimizin altında alırız olmazsada sanki ne var

Evet bak bazılarının kalıbı gercekten cok küçük gözle görüp seçmek şart ama o gün bebeğin ayağını ölçtüm ben bebe bisküvisi kadardı allahım dedm aldıklarım büyük mü yaa

Biz de 193 178 ama göçmenlik yok yani bebeler uzun olcak gibi gözüküyorda bakalım kiloları falan nasıl olcak yenidoğan almıyorum zaten bi hastane çıkışı alırım onun harici 0-3 alıyo olurum Benim kafamı şey karıştırdı 3 , 6 , 9 diye gidio ya tek tek onu algılayamadım 3 demek 0-3 mü , 6 da 3-6 mı gibi gibi carters bedeni hm bedeni bu dediğim şekilde e bebekte öyle diye düşündüm

Yine elektrikler gitti bizim ya bu ara sürekli gidiyor bebek olunca giderse kışın büyük skıntı Bu arada kızlar buhar makinesi herkes aldı mı almayan var mı ne alacaksınız veya ne aldınız ya da alacak mısnız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…