Ben de anlamadım yenidoğnla 0-3 ün farkıne mesela üst üste koydum milim boy farkı var onu da kaldırır bebikolarımız ya benm bi de kış üstüste giydercem doldurur diye düşündm açıkçası çoraplar falanlarBiz de 193 178 ama göçmenlik yokyani bebeler uzun olcak gibi gözüküyorda bakalım kiloları falan nasıl olcak yenidoğan almıyorum zaten bi hastane çıkışı alırım onun harici 0-3 alıyo olurum Benim kafamı şey karıştırdı 3 , 6 , 9 diye gidio ya tek tek onu algılayamadım 3 demek 0-3 mü , 6 da 3-6 mı gibi gibi carters bedeni hm bedeni bu dediğim şekilde e bebekte öyle diye düşündüm
Ya korkutuyolarda iştee çok büyük olup içinde de kaybolmasın yani komik öyle de emanet gibiiEvet bak bazılarının kalıbı gercekten cok küçük gözle görüp seçmek şart ama o gün bebeğin ayağını ölçtüm ben bebe bisküvisi kadardı allahım dedm aldıklarım büyük mü yaa
Aynen kuzum ilk bebek tecrubesizliği valla yaşamadan anlayamıyor insan yine son haftalarda belli olur bakalım burdan haberleşiriz bebeler kaç cm doğacak bakalmYa korkutuyolarda iştee çok büyük olup içinde de kaybolmasın yani komik öyle de emanet gibiioyyy minik ayaklarını yerimmm biz de deneyip görücez baby yedekli olmakta da fayda var
Cm ile aslında farkları dediğin beş altı cm oynuo aralarındaBen de anlamadım yenidoğnla 0-3 ün farkıne mesela üst üste koydum milim boy farkı var onu da kaldırır bebikolarımız ya benm bi de kış üstüste giydercem doldurur diye düşündm açıkçası çoraplar falanlar
Ooo ben doğurana kadar siz doğurmus olcaksınız 2,2,5 aylık olucak bebiş nerdeyse artık o zaman verirsin tavsiyeleriiiAynen kuzum ilk bebek tecrubesizliği valla yaşamadan anlayamıyor insan yine son haftalarda belli olur bakalım burdan haberleşiriz bebeler kaç cm doğacak bakalm
Kuzum ben alıcam kalorifer çok yakıyoruz çünkü ısınmıo ev, şu markayı linkledim çok sevdiğim bi blogger evinde kullanıyomuş yorumlarıda iyi oldukça bi göz atabilirsinYine elektrikler gitti bizim ya bu ara sürekli gidiyor bebek olunca giderse kışın büyük skıntıBu arada kızlar buhar makinesi herkes aldı mı almayan var mı ne alacaksınız veya ne aldınız ya da alacak mısnız
Allah seni hakikaten nie uyumadnn o saatteSizce ben bu saatte Nutella kavanozunun içine düşmüşmüyümdür
Allahim acil şifa versin etkileri var mı? Bizde geçirdik ama koku ve tat kaybı yaşadık onun haricinde Rabbim yardım ediyor canım birde bebisler Allah tarafından antikor üretiyorlar teyet geçirdik biz insaallah sende kolaylıkla geçirirsin.
Canımmmm, dualarımız seninle.
Bu oğlanın mı sonucu yavrum? Senin mi?
Benımm oglan gecen hafta grıp tı bu hafta onda bısey yok ama sınıflarında vardıBu oğlanın mı sonucu yavrum? Senin mi?
Serum alınca geldım eve sonucu e develtten baktımCanımmmm, dualarımız seninle.
Sakin ol, doktorlar ne gerekiyorsa yapacaklardır.
Sen kendini düşün, kendine iyi bak.
Bebeğin Allah’a emanet, hiç korkma.
Ümran’da mısın hala?
Geçtiniz mi eve?
Yaa ben zaten agrılı sancılı gecırıyorum hamılelıgıAllahim acil şifa versin etkileri var mı? Bizde geçirdik ama koku ve tat kaybı yaşadık onun haricinde Rabbim yardım ediyor canım birde bebisler Allah tarafından antikor üretiyorlar teyet geçirdik biz insaallah sende kolaylıkla geçirirsin.
Kuzummm dualarım seninle, ama sen düşürme kendiniBenımm oglan gecen hafta grıp tı bu hafta onda bısey yok ama sınıflarında vardı
Kuzummm dualarım seninle, ama sen düşürme kendiniİyi olacak her şey allahın izniyle Dr lar ne gerekiyorsa yapacaktır zaten
Kim sen mi
Yavrum hiç korkma benm çevremde 9 aylık bile covid geçiren vardı. bi arkadasım doğuma giderken coviddi biri 8 aylıktı hiçbirşey olmadı grip gibi geçirdiler sen de atlatacaksın Allahın izniyle sakin ol sadeceYaa ben zaten agrılı sancılı gecırıyorum hamılelıgı
Dun kı carpıntılarımda zaten dedım ya kalbe ya cıgere vururmus ya acaba corona felan mı oldum da rıtmı şaştı ama kımsede kondurm adı ben dısarı adım atan bırı degılım ıste sonuc yıne aynı seye cıkıyor okuldan geldı baska yerı yok
Sen nasıl gecırıdn ılac felan aldın mı
Bebegıme de bısey olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?