Ben de anlamadım yenidoğnla 0-3 ün farkıne mesela üst üste koydum milim boy farkı var onu da kaldırır bebikolarımız ya benm bi de kış üstüste giydercem doldurur diye düşündm açıkçası çoraplar falanlar

Ya korkutuyolarda iştee çok büyük olup içinde de kaybolmasın yani komik öyle de emanet gibii oyyy minik ayaklarını yerimmm biz de deneyip görücez baby yedekli olmakta da fayda var

Ya korkutuyolarda iştee çok büyük olup içinde de kaybolmasın yani komik öyle de emanet gibii oyyy minik ayaklarını yerimmm biz de deneyip görücez baby yedekli olmakta da fayda var
Aynen kuzum ilk bebek tecrubesizliği valla yaşamadan anlayamıyor insan yine son haftalarda belli olur bakalım burdan haberleşiriz bebeler kaç cm doğacak bakalm

Cm ile aslında farkları dediğin beş altı cm oynuo aralarında inşallah kuzum topaç gibi olurlar sağlıklı olurlar Allahın izniyle

Aynen kuzum ilk bebek tecrubesizliği valla yaşamadan anlayamıyor insan yine son haftalarda belli olur bakalım burdan haberleşiriz bebeler kaç cm doğacak bakalm
Ooo ben doğurana kadar siz doğurmus olcaksınız 2,2,5 aylık olucak bebiş nerdeyse artık o zaman verirsin tavsiyeleriii

Kuzum ben alıcam kalorifer çok yakıyoruz çünkü ısınmıo ev, şu markayı linkledim çok sevdiğim bi blogger evinde kullanıyomuş yorumlarıda iyi oldukça bi göz atabilirsin

Yaa ben zaten agrılı sancılı gecırıyorum hamılelıgı
Dun kı carpıntılarımda zaten dedım ya kalbe ya cıgere vururmus ya acaba corona felan mı oldum da rıtmı şaştı ama kımsede kondurm adı ben dısarı adım atan bırı degılım ıste sonuc yıne aynı seye cıkıyor okuldan geldı baska yerı yok
Sen nasıl gecırıdn ılac felan aldın mı
Bebegıme de bısey olmasın

Yavrum hiç korkma benm çevremde 9 aylık bile covid geçiren vardı. bi arkadasım doğuma giderken coviddi biri 8 aylıktı hiçbirşey olmadı grip gibi geçirdiler sen de atlatacaksın Allahın izniyle sakin ol sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…