Canımm öncelikle cok gecmis olsun ama lütfen moralini bozma hepsi birbirini tetikler biliyosun bu durum hepimizin basına gelebilir tek yasayan ya da yasayacak sen degilsin böyle düsün canın bisey istemeyebilir ama sen beslenmene cok dikkat et saglam ye ic bol vitaminli seyler tüket bebise de sana da Allah ın izniyle hicbisey olmaz

Kız sen mi oldun ben anlamadım yaaa hay Allahım korkma allah a emanet hafif almışsındır inşallah sağlıkla geçer inşallah kuzum

Allah yardımcın olsun canım moral motivasyon çok önemli bu durumda sakın salma kendini Allahın izniyle atlatıcaksın

Yasamademek123 ben covit oldugumda c vit ekstra takviyr almistim doktoruna sorsana hamileyken meler kullanilabilirmis isim verse inan o vitaminler cok ise yarıyor vucut direncin yerinde oluyor

Yaa neden senin maasın eksik yatıyor ben anlamadm 657 e tabi degil misin üni hastanesi olunca degisiyor mu durum
Üni 4bliyim. Keialiyordu da bu sefer anlamadım ben niye bu kadar oldu kesinti. İdari izinliyim rahatlarım artık dedim ama geriden geliyor ya maaşlar yani rapor vardı önceki ay. Uff karışık aklım d a almıyor. Napacağız yaa

Sen yine de mutemeti ara sor bi bence bu kadar kesilmesi normal degildir ben 4b liyken maasım da rapor kesintisi olurdu ama aynı parayı sgk dan geri alırdım

Hepiniz sagolun arkadaslar
Ama dunkı halımden aklıma gelmıstı
Kalp carpıntım vs olunca akn sulandırıcı kullanmasam sonuc farklıda olabilirdi
Bende pıhtılasma sorunu var cunku
Yaa gelecek bellıydı fremı patlamış kamyon gibi hergun okuldan vukuat duyoyrdum
Ama sınır stres uyarmak tan ben bıkmıştım artık
Ağrıyı acıyı ceken benım dayanamaz vucudum sarsılırım dedım kımıne gore cok dinliyorum bedenimi kımıne gore de sen dusundukce yasıyor sun bu agrıları herneyse artık durum bundan ibaret rabbım karnımdakı bebegın hurmetıne bizi korusun
Ama em cok dusundugum de annem banam sureklı arayıp kızım hamılelele saha hassasmıa dıkkat et korkuyoruz senden diyorlardı em cokta onlar duyunca uzulucek
Bneım kızlar burda degıl ler ama gayet neselı ve guzel bır skeılde ıletısıme gectım konustum kı onlarda uzulmesın dıe
Sımdılık vucudum agrıyor arada halsızlık basıyor takatim kalmıyor felan ama bundam sonrası ıcınde rabbım buyuktur

Aynen öyle canım Allah büyük sen elinden geleni yaptn böyle düsün olacak olana care yok kızlarınla konustugun gibi moralini yuksek tut ki daha iyi olasn insallah Rabbim Şafi ismiyle sifa versin canim benim

Yasamademek123 ben covit oldugumda c vit ekstra takviyr almistim doktoruna sorsana hamileyken meler kullanilabilirmis isim verse inan o vitaminler cok ise yarıyor vucut direncin yerinde oluyor

Dun dr um demıstı ecZ. Getırtmıstım
Bırde gece 12 de C. B vıtamın be parol aldım serum sagol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…