Influence oldumKuzum ben alıcam kalorifer çok yakıyoruz çünkü ısınmıo ev, şu markayı linkledim çok sevdiğim bi blogger evinde kullanıyomuş yorumlarıda iyi oldukça bi göz atabilirsin
Deerma F600 Dijital Ultrasonik Nemlendirici Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Deerma F600 Dıjıtal Hava Nemlendirici yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Canımm öncelikle cok gecmis olsun ama lütfen moralini bozma hepsi birbirini tetikler biliyosun bu durum hepimizin basına gelebilir tek yasayan ya da yasayacak sen degilsin böyle düsün canın bisey istemeyebilir ama sen beslenmene cok dikkat et saglam ye ic bol vitaminli seyler tüket bebise de sana da Allah ın izniyle hicbisey olmaz
Çok canım sıkıldıAllah seni hakikaten nie uyumadnn o saatte
Off geçmiş olsun kuzucum sizede bulaşmaz inşallah dikkat et çok oğluşa da Allah şifa versin
Zaten ben oldumOff geçmiş olsun kuzucum sizede bulaşmaz inşallah dikkat et çok oğluşa da Allah şifa versin
Kız niye sıkılıyosn inan dün neler yedim kardım kattım resmen bendeÇok canım sıkıldı
Kız sen mi oldun ben anlamadım yaaa hay Allahım korkma allah a emanet hafif almışsındır inşallah sağlıkla geçer inşallah kuzumYaa ben zaten agrılı sancılı gecırıyorum hamılelıgı
Dun kı carpıntılarımda zaten dedım ya kalbe ya cıgere vururmus ya acaba corona felan mı oldum da rıtmı şaştı ama kımsede kondurm adı ben dısarı adım atan bırı degılım ıste sonuc yıne aynı seye cıkıyor okuldan geldı baska yerı yok
Sen nasıl gecırıdn ılac felan aldın mı
Bebegıme de bısey olmasın
Yok yaa maaş çok eksik yattı kesintili. Krediyi ödeyemiycez canım ona sıkıldı düşün düşün bi kaldımKız niye sıkılıyosn inan dün neler yedim kardım kattım resmen bende
Aa aldın mı kuzum bi dene bakalım iyidir inşallah ben de onu almayı planlıyorumInfluence oldumAldım şimdi kuzucum teşekkür ederim
Yaa neden senin maasın eksik yatıyor ben anlamadm 657 e tabi degil misin üni hastanesi olunca degisiyor mu durumYok yaa maaş çok eksik yattı kesintili. Krediyi ödeyemiycez canım ona sıkıldı düşün düşün bi kaldım
Allah yardımcın olsun canım moral motivasyon çok önemli bu durumda sakın salma kendini Allahın izniyle atlatıcaksınYaa ben zaten agrılı sancılı gecırıyorum hamılelıgı
Dun kı carpıntılarımda zaten dedım ya kalbe ya cıgere vururmus ya acaba corona felan mı oldum da rıtmı şaştı ama kımsede kondurm adı ben dısarı adım atan bırı degılım ıste sonuc yıne aynı seye cıkıyor okuldan geldı baska yerı yok
Sen nasıl gecırıdn ılac felan aldın mı
Bebegıme de bısey olmasın
Üni 4bliyim. Keialiyordu da bu sefer anlamadım ben niye bu kadar oldu kesinti. İdari izinliyim rahatlarım artık dedim ama geriden geliyor ya maaşlar yani rapor vardı önceki ay. Uff karışık aklım d a almıyor. Napacağız yaaYaa neden senin maasın eksik yatıyor ben anlamadm 657 e tabi degil misin üni hastanesi olunca degisiyor mu durum
Sen yine de mutemeti ara sor bi bence bu kadar kesilmesi normal degildir ben 4b liyken maasım da rapor kesintisi olurdu ama aynı parayı sgk dan geri alırdımÜni 4bliyim. Keialiyordu da bu sefer anlamadım ben niye bu kadar oldu kesinti. İdari izinliyim rahatlarım artık dedim ama geriden geliyor ya maaşlar yani rapor vardı önceki ay. Uff karışık aklım d a almıyor. Napacağız yaa
Aynen öyle canım Allah büyük sen elinden geleni yaptn böyle düsün olacak olana care yok kızlarınla konustugun gibi moralini yuksek tut ki daha iyi olasn insallah Rabbim Şafi ismiyle sifa versin canim benimHepiniz sagolun arkadaslar
Ama dunkı halımden aklıma gelmıstı
Kalp carpıntım vs olunca akn sulandırıcı kullanmasam sonuc farklıda olabilirdi
Bende pıhtılasma sorunu var cunku
Yaa gelecek bellıydı fremı patlamış kamyon gibi hergun okuldan vukuat duyoyrdum
Ama sınır stres uyarmak tan ben bıkmıştım artık
Ağrıyı acıyı ceken benım dayanamaz vucudum sarsılırım dedım kımıne gore cok dinliyorum bedenimi kımıne gore de sen dusundukce yasıyor sun bu agrıları herneyse artık durum bundan ibaret rabbım karnımdakı bebegın hurmetıne bizi korusun
Ama em cok dusundugum de annem banam sureklı arayıp kızım hamılelele saha hassasmıa dıkkat et korkuyoruz senden diyorlardı em cokta onlar duyunca uzulucek
Bneım kızlar burda degıl ler ama gayet neselı ve guzel bır skeılde ıletısıme gectım konustum kı onlarda uzulmesın dıe
Sımdılık vucudum agrıyor arada halsızlık basıyor takatim kalmıyor felan ama bundam sonrası ıcınde rabbım buyuktur
Yasamademek123 ben covit oldugumda c vit ekstra takviyr almistim doktoruna sorsana hamileyken meler kullanilabilirmis isim verse inan o vitaminler cok ise yarıyor vucut direncin yerinde oluyor
Aminnn şifa bekleyem herkese ınsallahAynen öyle canım Allah büyük sen elinden geleni yaptn böyle düsün olacak olana care yok kızlarınla konustugun gibi moralini yuksek tut ki daha iyi olasn insallah Rabbim Şafi ismiyle sifa versin canim benim
İyi bari haydi bakalm moral bozmak yok biz.hep burdayız zaten gayet rahat atlatacaksın insallah buda gecti.diyeceksinnEki Görüntüle 2933804 Eki Görüntüle 2933805
Dun dr um demıstı ecZ. Getırtmıstım
Bırde gece 12 de C. B vıtamın be parol aldım serum sagol canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?