Sen yine de mutemeti ara sor bi bence bu kadar kesilmesi normal degildir ben 4b liyken maasım da rapor kesintisi olurdu ama aynı parayı sgk dan geri alırdım
Hesapladım 300lira kesinti oldu. Onu da %27lik vergi dilimine girmişiz öyle açıkladı.
Ay valla var ya Allah tek maaşlının yardımcısı olsun hele bizim gibi borç kredi içinde yüzüyosa.
Senin sendika üyeliğin varmı burda sormanın Bi sakıncası varmı bilemedim ama

Yook ne sakıncası olcak var bu ay fazla yatmıstı esimle bize de o yüzden sendika parasıymış zaten su mutemetlik ne zaman bizi haklı cıkardı ki anca vergi dilimi

Yook ne sakıncası olcak var bu ay fazla yatmıstı esimle bize de o yüzden sendika parasıymış zaten su mutemetlik ne zaman bizi haklı cıkardı ki anca vergi dilimi
Nefret ediyorum herşeye Bi açıklamaları var. Benim sendika üyeliğim yok ordan Bi 300 lira hatta yılbaşından sonra 400e çıkıcakmış öylr Bi fark geliyomuş. Ben çekinmiştim sonra kaldı öyle. Hangi sendika ben de üye olsam nasıl olucam ki biliyomusun

Saglıksen onların hastanede hep bi temsilcisi oluyor sadece 1 kagıt dolduruyosn o kadar onlar gerisini hallediyor zaten 3 ayda bir yatıyor aylıkta maasından biraz kesinti oluyor

Saglıksen onların hastanede hep bi temsilcisi oluyor sadece 1 kagıt dolduruyosn o kadar onlar gerisini hallediyor zaten 3 ayda bir yatıyor aylıkta maasından biraz kesinti oluyor
Kestikleri para 3 ayda bir yatrdıklarıparayı karşılıyor mu peki ne kadar kesiyor. Yaa ben de bunları hiç bilmiyormuşum

Karsilıyor birazda fazlası oluyor ama kesinti miktarini unuttum inan simdi e devlete baktm da bordro acılmıyor sistemde hata var die
Hani şöyle ayda 100 kesiyosa 3 ayda bir 300 yatması çok da Bi mana içermiyor ondan dedim. Kızım bunlar vergi dilimi şu bu bizi yolmaya çalışıyo sürekli napim ben de yollarını bulayım. 300 lira bir ayda kesilen vergi dilimi yaa yazık günah vallahi yazık günah

İyi yapıyorsun kuzum 30 dan sonra hazır olması gerekir en azından çantanın

İyi yapıyorsun kuzum 30 dan sonra hazır olması gerekir en azından çantanın
Ay bi de çanta telaşemiz olacak şimdi bizim daha ev boyanmadı haftaya inşallah boyanacak öbür hafta da kıyafetleri yıkar ütülerim dedim yani 32-33. Gibi sonra çanta hazırlama ve bekleyiş

Ay bi de çanta telaşemiz olacak şimdi bizim daha ev boyanmadı haftaya inşallah boyanacak öbür hafta da kıyafetleri yıkar ütülerim dedim yani 32-33. Gibi sonra çanta hazırlama ve bekleyiş
Ay valla maşallah size bi ev boyama şu bu asla bir şeye girişmedik yapamayız da benim bütün çabam çantam hazır olsun

Valla öyle sonra millet bizi kac binlira maas aliyor saniyor ona yanıyorum bizimde sabit ödememiz yatmamıs tek kalem maasımız bile yokacikcasi ben sendika parasini cok manalı bulmuyorm esimin arkadasi temsilci ayıp olmasn diye cıkamıyoruz 400 lira yatacagı zaman bence aidatta artar bedavdan vermezler bize o parayı suan 130 tl gibi fazlalik yatmis kesilen de heralde 30 küsürdür aylık öyle sanıyorm

Benım test sonucum canım
Bende kalan olsuysa psıkolojı onunla ıdare edıcem artık
Ah yaa demek ki oğlan da pozitif ya da eşin. Güçlü olmak zorundasın kendini bırakma doktorun ne dedi ? Parol aileme gelen en iyi şey olmuştu. Babam sadece onunla toparlandı diyebilirim ama inşallah hiç birine ihtiyaç duymadan atlatacaksın bol C vitamini ve d vitamini alıyor musun bilmem d vitamini al gerçi doktor söyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…