Oo multimilyarderiz aşk olsun
Sabit dediğin döner heralde. Döner hep sabit Allahtan o kırpılmıyor. Evet tek kalem olmamasından nefret ediyorum yaa be nereye ne zman kesiliyor anlamıyorum sorduğumuzda da herşeye açıklamaları var maşallah.
Bana mutemet 300 lira sendika parası dedi açıkçası ocaktan itibaren 400 olcak dedi. Aylık 50 TL kesse 150 yapıyo 250 karda olmuş oluyosun ama

Ne kadar bir eksiklik ki bu ?

Orası öyle tabi para talı geliyor

Günaydın kızlar hayırlı cumalar
Çarşamba günü konrolüm vardı üçlü test için kan verdm
Simdi sonuc geldi açık spina bifida pozitif yazıyor ne demek bilginiz var mı ?

Ay valla maşallah size bi ev boyama şu bu asla bir şeye girişmedik yapamayız da benim bütün çabam çantam hazır olsun
Valla biz de hep bebek bi gelsin boyatırız diye diye 5 yıl geçti boyadan bir gün önce koltuk yıkamayı çağırıcam ve halıları vericem boya 2-3 gün sürer sonra bi abla var onu çağırıcam mutfak dolabı içleri banyo camlar perdeler vs genel temizlik şu evin temizlendiğini göreyim de bi rahatlayayım ya

Günaydın canım hayırlı cumalar 3 lü test yaptırmadım ben canım ve hiç duymadım dediğini

Döner sermaye kesiliyordur sanırım maaş neden kesilir ki. Vergi dilimi yükselince yaklaşık o civarda azalma oluyor ama diğer ayda aynısı olur. Ocağa kadar öyle devam eder. Yavrum bence birinden isteyin çok fark yok arada ne olacak insanlık hali kredi erteleme vs daha sıkıntı şeyler. Kredi baş belamız zaten bizim şu an sıfır geldiği gibi gitti biz de bu ay ne yiycez diye düşünüyoruz. Ciddi manada sadece 160 lira kaldı hesabımda. O komple maaşı kredi kartına yatırdı. Eşim artık ne olur alışveriş yapma hayatımda bu kadar kart borcu ödemedim diyor. Bende gecelik dışında bir şey almayacağım kendime çanta için. Olanları kullanalım bir artık da sonrası bakarız diyorum. İlk acil şeyler tamam sayılır.

Döner sermaye kesiliyordur sanırım maaş neden kesilir ki. Vergi dilimi yükselince yaklaşık o civarda azalma oluyor ama diğer ayda aynısı olur. Ocağa kadar öyle devam eder. Yavrum bence birinden isteyin çok fark yok arada ne olacak insanlık hali kredi erteleme vs daha sıkıntı şeyler. Kredi baş belamız zaten bizim şu an sıfır geldiği gibi gitti biz de bu ay ne yiycez diye düşünüyoruz. Ciddi manada sadece 160 lira kaldı hesabımda. O komple maaşı kredi kartına yatırdı. Eşim artık ne olur alışveriş yapma hayatımda bu kadar kart borcu ödemedim diyor. Bende gecelik dışında bir şey almayacağım kendime çanta için. Olanları kullanalım bir artık da sonrası bakarız diyorum. İlk acil şeyler tamam sayılır.

Canım ya o üçlü de değil ultrasonda belli olur ama doktorunu ara hemen

Of ben onu atladım evimi bir şeyler götürüyor ya çook iş var dolap içi filan. Çok pahalı bir gün alabilirim o da anca cam kapı filan yapabilirim bir de koltukları sildiririm ayrı yıkamayı çağırmıyorum ben. Üç parça bir şey sürekli kullanıyoruz canları çıkmış zaten

Evet ocağa kadar devam edicekmiş. İnanırım ki gidiyor geldiği gibi. Bi de kredi kartlarımız doldu ben hiç böyle kredi kartı kullanmamışımdjr ömrümde. Böylr giderse ben de alamayacağım. Yok şuan doğum parası da ortada yok. Gece durdum hepsi film şeridi gibi geçti valla gözlerimin önünden

Sizlerin üçlü sonucu nasıldı peki
Ben üçlü değil dörtlü yaptırdım canım bana değil doktora gitti doktorda aradı normal görünüyor dedi. O dediğin şey omurilik ile ilgili ve yani kanda değil önemli olan doktorun ultrasonda tespit etmesi o yüzden ona bakma doktorun ile görüş sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…