Ayynen canım vıtamınler ıle destek

Vergi kesintisidir o zaman yapacak bir şey yok maalesef. Bazen oluyor ki verilen zam bir üst dilime taşıyor ve zamdan daha fazlasını kesiyorlar ona çok bozuluyorum. Bizim de doğum parası yok maalesef. Doktor kesin 8 bin istiyor hastane ne çıkar bilmiyoruz. Mecbur borçlanacağız doğum parasını öyle konuştuk. Çünkü o tarihlerde kredi borcumuzun ara ödemesi geliyor 30 bin TL onu denkleştirmeye çalışıyorduk iki aydır hiç ona da ekleme yapamadık. Ancak onu ayarlasak nimet olacak.

Haklısın canım doktorum ameliyattaymış suan bakalım dönecek bana

Ara ödemeyi denkleştirebiliyorsanız iyi yavrum. Yapılandırma mı olucak oran mı düşecek

Ara ödemeyi denkleştirebiliyorsanız iyi yavrum. Yapılandırma mı olucak oran mı düşecek
Yok kuzum biz krediyi çekerken iki ara ödeme planladık ki aylık taksitler düşsün diye. Yani en başta ödeme planı bu şekilde oluşturuldu. Başından beri bugünün geleceğini biliyorduk. Aslında denkleştirmiştik ama tüp bebek tedavisinde harcadık biraz onu tekrar tamamlamaya çalıştık ama bu iki ay hiç katkı yapamadık şimdi bu ay ne yiycez diye düşünüyoruz

Allah büyük gittiği yer güzel olacak ama belli en azından, rahatlıcaksınız ödemeleriniz düşer bak.

e-Devletten bak kuzum orada var sendika üyeliği.

Cnm geçmiş olsun şimdiden ins geçecek sana ve bebeğine birşey olmayacak rabbim evlatların hürmetine şifa versin eşimin iş yerinde 9 aylık olan bayan korona oldu bayağı ağır geçirdi çok şükür geçti bugün yarın normal doğumu bekliyor ins sende atlatacaksin cnm

Ben mecbur çağırıcam yıkamayı koltkların rengi kremdi en son şuan koyu vizon rengi olmuş gelen adamla göz teması kurmayı düşünmüyorum çıkacak kirli suyu tahmin ettiğim için bir de yan tarafımızda inşaat vardı yeni bina yapılıyordu tüm yaz toz kir bizdeydi her gün tozlanıyordu ev o beni daha cok snir ediyordu

Kızlar hepimiz ayni durumdayız geldigi gibi gidiyor ama olsun moralinizi bozmayın hersey bebisler icin onlar yokken oara biriktiriyorduk hersey yolundaydi ama hep eksiktik simdi tam olucaz insallah maddiyatta hep böyle.gitmez ya gelir gecer Allah in izniyleama alisverise dur demek lazim hakikaten doguma da az kaldı ben sade pijema bide godus ucu kremi alcam bide küvet baska birsey almayi dusunmuyorm artik

Daha da 2 ay var Kasım aralıkta da vuracak o vergi dilimi nefret ediyorum vergi diliminde yemin ederim yaa

Boşver onlar neler görüyordur hele bizim eve gelsinler. Aslında perde filan hepsi elden geçmeli ama kalacak dolap içleri kapı pencere olsun yeter diyorum. Halim yok

Öyle yavrum Rabbim verir kolaylığını. Bebeklerden değil ki hem hayat pahalılaştı çok. Herkes hemen hemen aynı durumda. Şu an olağanüstü bir şey yaşıyoruz. Düğün gibi. Bu masrafların olması normal. Bizlerde bir şekilde bununla başa çıkacağız Allah ın izni ile. Yeter ki sağlık olsun. Ben krem de almadım almayacağım da sanırım sadece gümüş kapak bir de zeytinyağı ihtiyaç duyarsam. Ah küvet aldım ben de şampuan filan bak onlar mecburen alınacak ben de şampuan seti ve pijama takımı alacağım kuzum büyük parça olarak. İlla çıkıyor işte ufak tefek şeyler hayırlısı inşallah Bir çantamı kenara koysaydım

Amiin kuzum amiin inşallah

Bebeğim kuzucum ayva çekirdeği ile jel yapılıyomuş göğüs için bana da yapıcak annem hep ablamlara yaptı iyi geliyodu doğal birşey basit yapımı da onuda yap istersen ya da anneciğin yapıp getirsin sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…