- 1 Eylül 2017
- 5.326
- 8.497
- 198
- 38
Ayynen canım vıtamınler ıle destekAh yaa demek ki oğlan da pozitif ya da eşin. Güçlü olmak zorundasın kendini bırakma doktorun ne dedi ? Parol aileme gelen en iyi şey olmuştu. Babam sadece onunla toparlandı diyebilirim ama inşallah hiç birine ihtiyaç duymadan atlatacaksın bol C vitamini ve d vitamini alıyor musun bilmem d vitamini al gerçi doktor söyler
Amin kuzucum ınsallahhÇok geçmiş olsun canım Allah şifa versin inşallah biran önce toparlarsın dualarımız seninle
Vergi kesintisidir o zaman yapacak bir şey yok maalesef. Bazen oluyor ki verilen zam bir üst dilime taşıyor ve zamdan daha fazlasını kesiyorlarEvet ocağa kadar devam edicekmiş. İnanırım ki gidiyor geldiği gibi. Bi de kredi kartlarımız doldu ben hiç böyle kredi kartı kullanmamışımdjr ömrümde. Böylr giderse ben de alamayacağım. Yok şuan doğum parası da ortada yok. Gece durdum hepsi film şeridi gibi geçti valla gözlerimin önünden
Ağırlaştığını hissedersen bekleme evde hastaneye git kuzumAyynen canım vıtamınler ıle destek
Haklısın canım doktorum ameliyattaymış suan bakalım dönecek banaBen üçlü değil dörtlü yaptırdım canım bana değil doktora gitti doktorda aradı normal görünüyor dedi. O dediğin şey omurilik ile ilgili ve yani kanda değil önemli olan doktorun ultrasonda tespit etmesi o yüzden ona bakma doktorun ile görüş sen
Ara ödemeyi denkleştirebiliyorsanız iyi yavrum. Yapılandırma mı olucak oran mı düşecekVergi kesintisidir o zaman yapacak bir şey yok maalesef. Bazen oluyor ki verilen zam bir üst dilime taşıyor ve zamdan daha fazlasını kesiyorlarona çok bozuluyorum. Bizim de doğum parası yok maalesef. Doktor kesin 8 bin istiyor hastane ne çıkar bilmiyoruz. Mecbur borçlanacağız doğum parasını öyle konuştuk. Çünkü o tarihlerde kredi borcumuzun ara ödemesi geliyor 30 bin TL onu denkleştirmeye çalışıyorduk iki aydır hiç ona da ekleme yapamadık. Ancak onu ayarlasak nimet olacak.
Yok kuzum biz krediyi çekerken iki ara ödeme planladık ki aylık taksitler düşsün diye. Yani en başta ödeme planı bu şekilde oluşturuldu. Başından beri bugünün geleceğini biliyorduk. Aslında denkleştirmiştik ama tüp bebek tedavisinde harcadık biraz onu tekrar tamamlamaya çalıştık ama bu iki ay hiç katkı yapamadık şimdi bu ay ne yiycez diye düşünüyoruzAra ödemeyi denkleştirebiliyorsanız iyi yavrum. Yapılandırma mı olucak oran mı düşecek
Allah büyük gittiği yer güzel olacak ama belli en azından, rahatlıcaksınız ödemeleriniz düşer bak.Yok kuzum biz krediyi çekerken iki ara ödeme planladık ki aylık taksitler düşsün diye. Yani en başta ödeme planı bu şekilde oluşturuldu. Başından beri bugünün geleceğini biliyorduk. Aslında denkleştirmiştik ama tüp bebek tedavisinde harcadık biraz onu tekrar tamamlamaya çalıştık ama bu iki ay hiç katkı yapamadık şimdi bu ay ne yiycez diye düşünüyoruz
e-Devletten bak kuzum orada var sendika üyeliği.Nefret ediyorum herşeye Bi açıklamaları var. Benim sendika üyeliğim yok ordan Bi 300 lira hatta yılbaşından sonra 400e çıkıcakmış öylr Bi fark geliyomuş. Ben çekinmiştim sonra kaldı öyle. Hangi sendika ben de üye olsam nasıl olucam ki biliyomusun
Cnm geçmiş olsun şimdiden ins geçecek sana ve bebeğine birşey olmayacak rabbim evlatların hürmetine şifa versin eşimin iş yerinde 9 aylık olan bayan korona oldu bayağı ağır geçirdi çok şükür geçti bugün yarın normal doğumu bekliyor ins sende atlatacaksin cnm
Ben mecbur çağırıcam yıkamayı koltkların rengi kremdi en son şuan koyu vizon rengi olmuş gelen adamla göz teması kurmayı düşünmüyorum çıkacak kirli suyu tahmin ettiğim içinOf ben onu atladım evimi bir şeyler götürüyor ya çook iş var dolap içi filan. Çok pahalı bir gün alabilirim o da anca cam kapı filan yapabilirim bir de koltukları sildiririm ayrı yıkamayı çağırmıyorum ben. Üç parça bir şey sürekli kullanıyoruz canları çıkmış zaten
Daha da 2 ay varHani şöyle ayda 100 kesiyosa 3 ayda bir 300 yatması çok da Bi mana içermiyor ondan dedim. Kızım bunlar vergi dilimi şu bu bizi yolmaya çalışıyo sürekli napim ben de yollarını bulayım. 300 lira bir ayda kesilen vergi dilimi yaa yazık günah vallahi yazık günah
Boşver onlar neler görüyordur hele bizim eve gelsinler. Aslında perde filan hepsi elden geçmeli ama kalacak dolap içleri kapı pencere olsun yeter diyorum. Halim yokBen mecbur çağırıcam yıkamayı koltkların rengi kremdi en son şuan koyu vizon rengi olmuş gelen adamla göz teması kurmayı düşünmüyorum çıkacak kirli suyu tahmin ettiğim içinbir de yan tarafımızda inşaat vardı yeni bina yapılıyordu tüm yaz toz kir bizdeydi her gün tozlanıyordu ev o beni daha cok snir ediyordu
Öyle yavrum Rabbim verir kolaylığını. Bebeklerden değil ki hem hayat pahalılaştı çok. Herkes hemen hemen aynı durumda. Şu an olağanüstü bir şey yaşıyoruz. Düğün gibi. Bu masrafların olması normal. Bizlerde bir şekilde bununla başa çıkacağız Allah ın izni ile. Yeter ki sağlık olsun. Ben krem de almadım almayacağım da sanırım sadece gümüş kapak bir de zeytinyağı ihtiyaç duyarsam. Ah küvet aldım ben de şampuan filan bak onlar mecburen alınacak ben de şampuan seti ve pijama takımı alacağım kuzum büyük parça olarak. İlla çıkıyor işte ufak tefek şeyler hayırlısı inşallah Bir çantamı kenara koysaydımKızlar hepimiz ayni durumdayız geldigi gibi gidiyor ama olsun moralinizi bozmayın hersey bebisler icin onlar yokken oara biriktiriyorduk hersey yolundaydi ama hep eksiktik simdi tam olucaz insallah maddiyatta hep böyle.gitmez ya gelir gecer Allah in izniyleama alisverise dur demek lazim hakikaten doguma da az kaldı ben sade pijema bide godus ucu kremi alcam bide küvet baska birsey almayi dusunmuyorm artik
Amiin kuzum amiin inşallahCanlarım benim Allahım hepimize ödeme kolaylığı versin bebelerimiz bereketleriyle gelsin inşallah Allah yardımcımız olsun mübarek cuma saati dualarımız kabul olsun bizleri daraltmadan bolluk bereket sağlık versin
Bebeğim kuzucum ayva çekirdeği ile jel yapılıyomuş göğüs için bana da yapıcak annem hep ablamlara yaptı iyi geliyodu doğal birşey basit yapımı da onuda yap istersen ya da anneciğin yapıp getirsin sanaÖyle yavrum Rabbim verir kolaylığını. Bebeklerden değil ki hem hayat pahalılaştı çok. Herkes hemen hemen aynı durumda. Şu an olağanüstü bir şey yaşıyoruz. Düğün gibi. Bu masrafların olması normal. Bizlerde bir şekilde bununla başa çıkacağız Allah ın izni ile. Yeter ki sağlık olsun. Ben krem de almadım almayacağım da sanırım sadece gümüş kapak bir de zeytinyağı ihtiyaç duyarsam. Ah küvet aldım ben de şampuan filan bak onlar mecburen alınacak ben de şampuan seti ve pijama takımı alacağım kuzum büyük parça olarak. İlla çıkıyor işte ufak tefek şeyler hayırlısı inşallah Bir çantamı kenara koysaydım
Okadar da kötü zamandayız ki gerçekten. Keşke miras kalsa Bi yerden diye hayal kuruyoruz eşimle düşünDaha da 2 ay varKasım aralıkta da vuracak o vergi dilimi nefret ediyorum vergi diliminde yemin ederim yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?