Aslında çok öyle gereksiz şeyler de almadık ha yavrum ya.
Ben de reflü yatağını halletmem lazım. Kalsın düz kafa yastığı puset örtüsü falan doğum öncesi napim.
Benim emzirme için Bi sütyen Bi de atletim var başka yok haa yetmez dimi. Normalleriyle idare ederim artık

Olur kuşum valla o da olur çekirdekleri suda bekletiliyor değil mi

Hiç hiç kendi de ypar alsın ayvayı çekirdeklerini çıkarıp Bi kaba üstüne de su oldu sana jel. Hemen salıyor bir gecede dene Bi tane ayva aldırıp kocana ha beceremedin olur ya. Ozamn da annene dersin Kilya

Aha benim valizim de yok büyük parça olarak Kilya sen çanta diyince aklıma geldi
Ben evdekini kullanacağım canım eşim denk gelirse yine bakarım dedi ama evdekine hazırlamaya başlayacağım. Alırsak aktarırım. Bebek bakım çantası da almadım normal sırt çantama özel eşyalarımı koymayı düşünüyorum. Öyle evden pek çıkmada olmaz biberon sıcak kalsın filan işini de gerek olursa düşüneceğim canım

Yaa bende öyle yapılıyor bilirim kolay ya onu yaparız deneriz. Çok gerek olursa krem bakarım artık

Yaaa reflü yatağını da unuttum ya ben püüü

Bebek bakım çantası ilk etapta dışarılara çıkmam diyorsan ihtiyaç değil. Benim valiz de Bi tane kabin boy Bi tane orta boy var tek Bi tane büyük istiyordum

Sığamayız diye düşünmüştüm
Bebeklerin eşyasını orta boya hazırlamayı kendi eşyalarımı da el çantamız var spor çantası gibi ona koymayı düşünüyorum bize yeter yani üç gecelik gibi şey iç çamaşırları çorap ped filan bir de makyaj çantası bence yeterli bu kadar şey için el çantası.

Dur bakim ben de öyle yapim olmadı

Kızlarcım ben tam bilmiyorumda öğrenirim nasıl yapıosa annem bir ay falan önceden yapıp bekletiodu diye hatırlıyorum sorar yazarım buraya siz de kendi bildiğinizle bakarsınız belki faydası olur akmaz kokmaz dursun buzdolabında Kilya nurselek

Kocaman Bi kamp sırt çantası gibi çantada var bende
Öyle bir şeyde olur valla maksat taşımak değil mi ne fark edecek. Büyük valiz gerçekten kullanışsız oluyor ben alsam yine orta boy alacaktım açıkçası. Her şekilde tek parça ile gitmeyecektim yani

Öyle bir şeyde olur valla maksat taşımak değil mi ne fark edecek. Büyük valiz gerçekten kullanışsız oluyor ben alsam yine orta boy alacaktım açıkçası. Her şekilde tek parça ile gitmeyecektim yani
Dur ben kıyıyı köşeyi inceleyim akşam eşimle

Bebek bakım çantası ilk etapta dışarılara çıkmam diyorsan ihtiyaç değil. Benim valiz de Bi tane kabin boy Bi tane orta boy var tek Bi tane büyük istiyordum
Sen çanta aldn zaten yetmezse biraz bebek esyası ona koyarsn bnde orta boy ve o cantayi almayi dusunuyorm yanıma ve evet gercekten luzumsuz bisey almadik bncede ama hayat gercekten cok phalı neye alini atsan yakıyr biz masragli bir surecten ciktik zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…