Aslında çok öyle gereksiz şeyler de almadık ha yavrum ya.Kızlar hepimiz ayni durumdayız geldigi gibi gidiyor ama olsun moralinizi bozmayın hersey bebisler icin onlar yokken oara biriktiriyorduk hersey yolundaydi ama hep eksiktik simdi tam olucaz insallah maddiyatta hep böyle.gitmez ya gelir gecer Allah in izniyleama alisverise dur demek lazim hakikaten doguma da az kaldı ben sade pijema bide godus ucu kremi alcam bide küvet baska birsey almayi dusunmuyorm artik
Olur kuşum valla o da olurBebeğim kuzucum ayva çekirdeği ile jel yapılıyomuş göğüs için bana da yapıcak annem hep ablamlara yaptı iyi geliyodu doğal birşey basit yapımı da onuda yap istersen ya da anneciğin yapıp getirsin sana
Hiç hiç kendi de ypar alsın ayvayı çekirdeklerini çıkarıp Bi kaba üstüne de su oldu sana jel. Hemen salıyor bir gecede dene Bi tane ayva aldırıp kocana ha beceremedin olur ya. Ozamn da annene dersinBebeğim kuzucum ayva çekirdeği ile jel yapılıyomuş göğüs için bana da yapıcak annem hep ablamlara yaptı iyi geliyodu doğal birşey basit yapımı da onuda yap istersen ya da anneciğin yapıp getirsin sana
Ben evdekini kullanacağım canım eşim denk gelirse yine bakarım dedi ama evdekine hazırlamaya başlayacağım. Alırsak aktarırım. Bebek bakım çantası da almadım normal sırt çantama özel eşyalarımı koymayı düşünüyorum. Öyle evden pek çıkmada olmaz biberon sıcak kalsın filan işini de gerek olursa düşüneceğim canımAha benim valizim de yok büyük parça olarakKilya sen çanta diyince aklıma geldi
Yaa bende öyle yapılıyor bilirim kolay ya onu yaparız deneriz. Çok gerek olursa krem bakarım artıkHiç hiç kendi de ypar alsın ayvayı çekirdeklerini çıkarıp Bi kaba üstüne de su oldu sana jel. Hemen salıyor bir gecede dene Bi tane ayva aldırıp kocana ha beceremedin olur ya. Ozamn da annene dersinKilya
Yaaa reflü yatağını da unuttum ya ben püüüAslında çok öyle gereksiz şeyler de almadık ha yavrum ya.
Ben de reflü yatağını halletmem lazım. Kalsın düz kafa yastığı puset örtüsü falan doğum öncesi napim.
Benim emzirme için Bi sütyen Bi de atletim var başka yok haa yetmez dimi. Normalleriyle idare ederim artık
Bebek bakım çantası ilk etapta dışarılara çıkmam diyorsan ihtiyaç değil. Benim valiz de Bi tane kabin boy Bi tane orta boy var tek Bi tane büyük istiyordumBen evdekini kullanacağım canım eşim denk gelirse yine bakarım dedi ama evdekine hazırlamaya başlayacağım. Alırsak aktarırım. Bebek bakım çantası da almadım normal sırt çantama özel eşyalarımı koymayı düşünüyorum. Öyle evden pek çıkmada olmaz biberon sıcak kalsın filan işini de gerek olursa düşüneceğim canım
Aynen bana da krem yaramazsa onu deniycem valla. Hiç belli olmaz şifa ın nerden geleceğiYaa bende öyle yapılıyor bilirim kolay ya onu yaparız deneriz. Çok gerek olursa krem bakarım artık
Benimde öyle orta boya hazırlamayı düşünüyorum zaten kuzumBebek bakım çantası ilk etapta dışarılara çıkmam diyorsan ihtiyaç değil. Benim valiz de Bi tane kabin boy Bi tane orta boy var tek Bi tane büyük istiyordum
Sığamayız diye düşünmüştümBenimde öyle orta boya hazırlamayı düşünüyorum zaten kuzum
Bebeklerin eşyasını orta boya hazırlamayı kendi eşyalarımı da el çantamız var spor çantası gibi ona koymayı düşünüyorum bize yeter yani üç gecelik gibi şey iç çamaşırları çorap ped filan bir de makyaj çantası bence yeterli bu kadar şey için el çantası.Sığamayız diye düşünmüştüm
Dur bakim ben de öyle yapim olmadıBebeklerin eşyasını orta boya hazırlamayı kendi eşyalarımı da el çantamız var spor çantası gibi ona koymayı düşünüyorum bize yeter yani üç gecelik gibi şey iç çamaşırları çorap ped filan bir de makyaj çantası bence yeterli bu kadar şey için el çantası.
Kocaman Bi kamp sırt çantası gibi çantada var bendeDur bakim ben de öyle yapim olmadı
Öyle bir şeyde olur valla maksat taşımak değil mi ne fark edecek. Büyük valiz gerçekten kullanışsız oluyor ben alsam yine orta boy alacaktım açıkçası. Her şekilde tek parça ile gitmeyecektim yaniKocaman Bi kamp sırt çantası gibi çantada var bende
Dur ben kıyıyı köşeyi inceleyim akşam eşimleÖyle bir şeyde olur valla maksat taşımak değil mi ne fark edecek. Büyük valiz gerçekten kullanışsız oluyor ben alsam yine orta boy alacaktım açıkçası. Her şekilde tek parça ile gitmeyecektim yani
Sen çanta aldn zaten yetmezse biraz bebek esyası ona koyarsn bnde orta boy ve o cantayi almayi dusunuyorm yanıma ve evet gercekten luzumsuz bisey almadik bncede ama hayat gercekten cok phalı neye alini atsan yakıyr biz masragli bir surecten ciktik zatenBebek bakım çantası ilk etapta dışarılara çıkmam diyorsan ihtiyaç değil. Benim valiz de Bi tane kabin boy Bi tane orta boy var tek Bi tane büyük istiyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?