Gercekten hayat pahali biz anormal degiliz bncede ya kremi cok yara olursa elimin altinda olsn die aluyorm kapak almadm cunku ama surekli zeytinyagi sürmeyi planlıyorm insallah yeterli gelir

Kesinlikle öyle Allah yardımcımız olsun.

Offf sinirden ölcem şimdi ya yeminle. Ne dert oldu
çamaşır makinesi temizleyici almış eşim iyi dedim makine boş nasıl oluyorsa oku da çalıştır makineyi. Hiç temizlenmedi diye iki şişeyi aktarmış ya makine delinmez ise iyi başıma bir de makine masrafı çıkmaz inşallah. Tüh yanlış okumuşum diyor bir de. Kızınca da bana bağırdı gelip baksaydın da yerinden kalkmıyorsun bilmem ne. Sinirlerimi bozdu. Okuma yazma bilmediğini bilseydim bakardım dedim hem suçlu hem güçlü kalkmış bana bağırıyor bir de ya çok sinir oldum. Obsesif gibi taktı makineyi temizleyelim diye. Her şeyimiz tam sanki. Gider yenisini alırsın artık temiz temiz kullanırız dedim. Zaten kendimi ayakta tutmaya çalışıyorum. Ben olsam kendisine hiç bir şey yansıtmamaya çalışırım. Bu halde iken bile kendimi tutuyorum. Aman yükümüz çok destek olan kimse yok yanımızda diye. İnsan düşünmez mi ya azıcık. Sürekli sağlığıyla uğraştı karnı burnunda sürekli evde bir başına. Utanır insan bağırmaya. Üstelik kendi hatası. Çok kızgınım.

Canımm benim gell sakin ol dur kasılır karnın şimdi. Haklısın o da lafını bilmeden konuşmuş sen yüklendin üstüne diye üstünden atmaya çalışmış topu belli ki. Yok delinmez ya nolcak bişe olmaz Allahın izniyle. Erkekler taktı mı takıyo bazı şeylere onu yapalım dediyse o yapar zaten. Olsun sıkma canını sen dur bi şeycik olmaz. Üzülür o da dediği lafa sonradan

Sakin ol canım arada olur aslunda hepimiz tek oldugumuz icin artık bıkmıs durumdayız galiba tahammulumuz kalmadi pek bisey olmaz bnce makineye de 2 siseden bilmiyirm tam ama

Ben de 2 tane atlet aldım sadece birini yıkar öbürünü giyerim ne yapayım sonuçta uzun kullanacağımı düşünmüyorum

Retro mu var nedir erkeklere de Bi haller oldu bu ara sudan sebep çıkan bir kavga da bizim evde var ve çok uzun süredir bu kadar çıldırmamıştım artık ağzıma ne geliyorsa ben de saydım konuşmayı da düşünmüyorum uzunca bir süre. Ergen gibiler yaa

Valla cok güzelmis cok begendim degisebilirsen ne ala ama degisemezsen de uzülme valla griside cok güzelmis güle güle kullnsn kuzucuklar
Sağol kuzum. Yok üzülmcem yaa eşim de diyo gri de iyi kalır olmadı diye. Ama nedense mepillenniştim Bi yeşile. Bakalım olursa olur demen gibi olmazsa da can sağlığı olsun
Bu arada o markayı nerden biliyorum demiştim ya sana aylar önce mühendisinğljnun sayfasındaki değerlendirmeyi okuyup kaydermişim bak

Eklentiler

• Screenshot_20211015_121055_com.instagram.android.webp
    29,5 KB · Görüntüleme: 37
Çok üzüldüm gerçekten. Sonradan üzülmüş bilmem ne yapmış umurumda değil. Makineye ne olur o da umurumda değil. Bebekler için sakinleşmeye çalışıyorum. Ama bu yaptığını asla unutmam. İki oldu. Bir de ilk hamileliğimde var öyle vukuatı unuttum mu asla. Yerimden kımıldayabilsem çıkar giderdim görür de gününü neyse. Normal zamanda olsa zaten böyle üzülüp kızmam bende bağırırım bağırışıp sakinleşiriz. Hassas bir zamanda düşüncesiz tavır sinirimi bozuyor üzüldüğüm daha büyük bir şey aslında o an yaptığı davranış değil. Benim kötü zamanımda demek ki hakkıyla yanımda olamayacak destek olamayacak diyorum. Asıl üzüldüğüm mesele o.

Canını sıkma canım iki şişeyle birşey olacağını sanmıyorum bazen öyle gelgitler oluyor gereksiz yere yükselmeler oluyor kulağını kapat söylensin dursun sen cevap verme zaten keşke bu zor yollardan geçmeseydikte bizde diğer hamileler gibi her işimizi kendimiz halledebilseydik yerimizden kalkmaya bile korkuyoruz

Öyle düşünme kuzum yine en büyük destekçilerimiz onlar düşüncesizlik etmiş haklısın yapmaması gerekirdi belki o anda aklımdan başka birşey geçiyodu hani sana patlamış olabilir düşünüp stres olma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…