Ama olsun 9 ay içinde 2 kez patlamış böyle bişe yanında durmuyor diye düşünme bak üzme kendini. Haklısın insan olaya daha geniş çerçeveden bakıyor duygusallığın da en âlâsıyla düşündüğümüz için. Bak farzımisal geçende benimki yemeğe gitti diye hepinize sordum normal mi bu diye. Çünkü o bana yanlış geldi benim yanıma hemen uçarak gelmeli yanlız bırakmamalıydı benim düşünceme göre ekstra hassas bakıyoruz. Maalesef onlar öyle bakmıyorlar. Ve yaşadığımız zorluğun ciddi anlamda farkında değiller. Farkında olan da çok nadir. Sana özel bişey değil gerçekten üzülme senÇok üzüldüm gerçekten. Sonradan üzülmüş bilmem ne yapmış umurumda değil. Makineye ne olur o da umurumda değil. Bebekler için sakinleşmeye çalışıyorum. Ama bu yaptığını asla unutmam. İki oldu. Bir de ilk hamileliğimde var öyle vukuatı unuttum mu asla. Yerimden kımıldayabilsem çıkar giderdim görür de gününü neyse. Normal zamanda olsa zaten böyle üzülüp kızmam bende bağırırım bağırışıp sakinleşiriz. Hassas bir zamanda düşüncesiz tavır sinirimi bozuyor üzüldüğüm daha büyük bir şey aslında o an yaptığı davranış değil. Benim kötü zamanımda demek ki hakkıyla yanımda olamayacak destek olamayacak diyorum. Asıl üzüldüğüm mesele o.
Kalir kalı hadi insallahSağol kuzum. Yok üzülmcem yaa eşim de diyo gri de iyi kalır olmadı diye. Ama nedense mepillenniştim Bi yeşile. Bakalım olursa olur demen gibi olmazsa da can sağlığı olsun
Bu arada o markayı nerden biliyorum demiştim ya sana aylar önce mühendisinğljnun sayfasındaki değerlendirmeyi okuyup kaydermişim bak
Dr um eve ekıp ıste dedı dahılıye felanAğırlaştığını hissedersen bekleme evde hastaneye git kuzum
Oyyyyyyy kuzum yaaa, inşallah gerek kalmaz.Dr um eve ekıp ıste dedı dahılıye felan
Insallah canımm yaaCnm geçmiş olsun şimdiden ins geçecek sana ve bebeğine birşey olmayacak rabbim evlatların hürmetine şifa versin eşimin iş yerinde 9 aylık olan bayan korona oldu bayağı ağır geçirdi çok şükür geçti bugün yarın normal doğumu bekliyor ins sende atlatacaksin cnm
İnsallah öyle birseye hic gerek kalmaz canım sen moralini yüksek tut gececk insallahDr um eve ekıp ıste dedı dahılıye felan
Aminn canım ınsallahhhOyyyyyyy kuzum yaaa, inşallah gerek kalmaz.
Insallah kuzumm yaaİnsallah öyle birseye hic gerek kalmaz canım sen moralini yüksek tut gececk insallah
İnşallah sen kullan deneyimle. Snaırım musteladan uygun. Benim mustelalar bitince buna geçerim. Ben Habire mustela alamam yani heraldeKalir kalı hadi insallahya evet orda görünce de az icim rahatladı ne yalan söyleyim tamamen bitkisel icerikli diyor hepsinin üzerinde baktm pek bisey yok gibi insallah bebise de iyi gelirde pisman olmam
Makineyi takmıyorum olursa da olur. Tavrına çok kızıyorum. Neyse biraz daha sakinledim ama bebekleri düşünerek sakinledimCanını sıkma canım iki şişeyle birşey olacağını sanmıyorum bazen öyle gelgitler oluyor gereksiz yere yükselmeler oluyor kulağını kapat söylensin dursun sen cevap verme zaten keşke bu zor yollardan geçmeseydikte bizde diğer hamileler gibi her işimizi kendimiz halledebilseydik yerimizden kalkmaya bile korkuyoruz
Ben onun nasıl zorlandığını görüyorum ama o benimkini görmüyor demekki . Bilmiyorum kuzum valla bakalım hayırlısı. Daha iyiyim şükürÖyle düşünme kuzum yine en büyük destekçilerimiz onlar düşüncesizlik etmiş haklısın yapmaması gerekirdi belki o anda aklımdan başka birşey geçiyodu hani sana patlamış olabilir düşünüp stres olma
Üzüldüm ama iyiyim kuzum şimdi. Bilmiyorum artık bakalım. Rabbim kimseyi kimseye muhtaç etmesin iki gözünün nuruda olsa hayatın gerçeği bu.Ama olsun 9 ay içinde 2 kez patlamış böyle bişe yanında durmuyor diye düşünme bak üzme kendini. Haklısın insan olaya daha geniş çerçeveden bakıyor duygusallığın da en âlâsıyla düşündüğümüz için. Bak farzımisal geçende benimki yemeğe gitti diye hepinize sordum normal mi bu diye. Çünkü o bana yanlış geldi benim yanıma hemen uçarak gelmeli yanlız bırakmamalıydı benim düşünceme göre ekstra hassas bakıyoruz. Maalesef onlar öyle bakmıyorlar. Ve yaşadığımız zorluğun ciddi anlamda farkında değiller. Farkında olan da çok nadir. Sana özel bişey değil gerçekten üzülme sen
İnşallah çabucak toparlasın kuzumDr um eve ekıp ıste dedı dahılıye felan
Yoo o konuda haklısın ben hep öyle derim valla yeri gelir annene babana da. Hep insan eti ağırdır. Allah kimseyi elden ayaktan düşürmesin yine deÜzüldüm ama iyiyim kuzum şimdi. Bilmiyorum artık bakalım. Rabbim kimseyi kimseye muhtaç etmesin iki gözünün nuruda olsa hayatın gerçeği bu.
İnşallah sen kullan deneyimle. Snaırım musteladan uygun. Benim mustelalar bitince buna geçerim. Ben Habire mustela alamam yani heralde
Düzen şaşıyor ilk iki adette benim öyle oldu en azından o yüzden bekleme stres yapma boşuna her şey olması gereken zamanda oluyorBilgi sahibi olan hanımlar ben opudan sonra dün hasta oldum yani ayın 14nde diğer adetimde mi yine 14 gibi olacak acaba yoksa normalde 25 gibi oluyordum çünkü
Amiiin canım amiinYoo o konuda haklısın ben hep öyle derim valla yeri gelir annene babana da. Hep insan eti ağırdır. Allah kimseyi elden ayaktan düşürmesin yine de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?