Ama olsun 9 ay içinde 2 kez patlamış böyle bişe yanında durmuyor diye düşünme bak üzme kendini. Haklısın insan olaya daha geniş çerçeveden bakıyor duygusallığın da en âlâsıyla düşündüğümüz için. Bak farzımisal geçende benimki yemeğe gitti diye hepinize sordum normal mi bu diye. Çünkü o bana yanlış geldi benim yanıma hemen uçarak gelmeli yanlız bırakmamalıydı benim düşünceme göre ekstra hassas bakıyoruz. Maalesef onlar öyle bakmıyorlar. Ve yaşadığımız zorluğun ciddi anlamda farkında değiller. Farkında olan da çok nadir. Sana özel bişey değil gerçekten üzülme sen

Kalir kalı hadi insallahya evet orda görünce de az icim rahatladı ne yalan söyleyim tamamen bitkisel icerikli diyor hepsinin üzerinde baktm pek bisey yok gibi insallah bebise de iyi gelirde pisman olmam

Insallah canımm yaa

Kalir kalı hadi insallahya evet orda görünce de az icim rahatladı ne yalan söyleyim tamamen bitkisel icerikli diyor hepsinin üzerinde baktm pek bisey yok gibi insallah bebise de iyi gelirde pisman olmam
İnşallah sen kullan deneyimle. Snaırım musteladan uygun. Benim mustelalar bitince buna geçerim. Ben Habire mustela alamam yani heralde

Bilgi sahibi olan hanımlar ben opudan sonra dün hasta oldum yani ayın 14nde diğer adetimde mi yine 14 gibi olacak acaba yoksa normalde 25 gibi oluyordum çünkü

Makineyi takmıyorum olursa da olur. Tavrına çok kızıyorum. Neyse biraz daha sakinledim ama bebekleri düşünerek sakinledim

Ben onun nasıl zorlandığını görüyorum ama o benimkini görmüyor demekki . Bilmiyorum kuzum valla bakalım hayırlısı. Daha iyiyim şükür

Üzüldüm ama iyiyim kuzum şimdi. Bilmiyorum artık bakalım. Rabbim kimseyi kimseye muhtaç etmesin iki gözünün nuruda olsa hayatın gerçeği bu.

Üzüldüm ama iyiyim kuzum şimdi. Bilmiyorum artık bakalım. Rabbim kimseyi kimseye muhtaç etmesin iki gözünün nuruda olsa hayatın gerçeği bu.
Yoo o konuda haklısın ben hep öyle derim valla yeri gelir annene babana da. Hep insan eti ağırdır. Allah kimseyi elden ayaktan düşürmesin yine de

Bilgi sahibi olan hanımlar ben opudan sonra dün hasta oldum yani ayın 14nde diğer adetimde mi yine 14 gibi olacak acaba yoksa normalde 25 gibi oluyordum çünkü
Düzen şaşıyor ilk iki adette benim öyle oldu en azından o yüzden bekleme stres yapma boşuna her şey olması gereken zamanda oluyor sürecin inşallah çok güzel ilerler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…