Sizce ben bu saatte Nutella kavanozunun içine düşmüşmüyümdür
Ayy ben de 20li haftalarda sürekli canım çekiyordu diye bundan yedim. Bir ara kahvaltıda o kadar yedim ki, sonrasında akşama kadar bir mide yanması, baş ağrısı falan. Parol içiyorum geçirmiyor. Akşam yemek yedim o halli, yemekten yarım saat sonra bir çıkardım, ohh dedim. Dünya varmış. Baş ağrım da geçti, mide yanmam da. 24 haftalık falandım. Sonra bir tiksindim. Nutella görmek bile istemiyorum. Hatta dün eşim almış getirdi kendi yemek için. Göz hakkı dedim bir parça ekmeğe sürüp yedim, yok anam
Bünye kaldırmıyor. Daha da yiyemem. İyi de oldu yalnız. Yoksa çok yiyecektim, fazlası da bebeğe zarar zaten.

Tabi ki fazlası zarar da Nutella dan tiksinmek nasıl lüks
İnsanlar hamileliklerinde bazı şeylerden tiksiniyo demekki böylr oluyo

Bi de emzik kanı kalmış listemde gitmişken onu da aldım nasıl
Ben akıllanmam
Pahada çok şeyler Almycam ama

Eklentiler

• IMG_20211015_142729.webp
    38,7 KB · Görüntüleme: 43
Ben onun nasıl zorlandığını görüyorum ama o benimkini görmüyor demekki . Bilmiyorum kuzum valla bakalım hayırlısı. Daha iyiyim şükür
Daha iyi olmana sevindim kuzum bazen düşüncesiz olabiliyorlar oda görüyordur senin ne kadar zorlandığını öyle düşünme bazen istemsizce davranabiliyorlar

Öldürmeyen covit güldürür diyorum yani canım vücut direncin yükselir iyileştikten sonra. Aşıdan aldığın antikordan daha fazla antikora sahip olursun. Sen de beben de. Yan etki riski de olmaz aşı gibi.
Ayyy ınsallaahh bariii üşümeye felan da basladım hastane ıstemıyorum ama ....

Kilya canım doktora sordum ecopirin ve oksaparı doktorum bende kan pıhtılaşmasını unutmuştu oksaparı keselim dedi başta ecopirini tek başına yeterli dedi hatırlatınca devam edelim dedi her ikisinede ama ne zaman keseceğine dair birşey söylemedi benimde kilolarına biraz kafam takıldı doktorum gayet normal dedi haftalarına göre ama bana sanki bana biraz az gibi geldi

Papatyalısı varmış onun. Ben Bebelerin saçları sarı olsun diye Papatyalı isterdim
Bu arada eşim 1 saat izin aldı arabayı değiştik
Ben sarısın sevmem ya hele erkekte hic sevmem kız anne baba esmer sari olsa valla embriyo karisti derlerAyy cok sevindim hadi güle güle kullan insallah
Bi de emzik kanı kalmış listemde gitmişken onu da aldım nasıl
Ben akıllanmam
Pahada çok şeyler Almycam ama
Anlamdm kiz o ne

Ya devam dediyse bir sıkıntı olmayacaktır inşallah Ne kadar çıktı ki kiloları şu an tam haftan nedir ?

Ben sarısın sevmem ya hele erkekte hic sevmem kız anne baba esmer sari olsa valla embriyo karisti derlerAyy cok sevindim hadi güle güle kullan insallah

Anlamdm kiz o ne
Ayy ben de sarışın sevmem kız valla. Erkekte de sarışın renkli gözlü milletin üff dedikleri bana hiç çekici gelmez biliyomusun
Aman yok aynen biz de buğday esmeriz de eşim küçükken saçlar bildiğin sarıymış
Millet neler der valla boş da konuşan olur sağolasın kuzumm
Emzik kabı oluyo ya bunlar da cüzdan şeklinde içi folyolu

Ya devam dediyse bir sıkıntı olmayacaktır inşallah Ne kadar çıktı ki kiloları şu an tam haftan nedir ?
İnşallah kuzum 27+6 canım biri 1074 gr biri 934 gr gayet normal dedi ama benim biraz azıma geldi bugün ekstrandan omega verdi diğer geldiğindede kalsiyum ve magnezyum ekleyecem dedi birde mide yanması için gaviscon verdi ne zaman seni rahatsız ederse içersin dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…