- 21 Mart 2015
- 6.958
- 9.533
- 198
Evet musteladan daha uyguna geldi 130 tl felan tuttu hepsi valla yetisemeyiz mustelayaİnşallah sen kullan deneyimle. Snaırım musteladan uygun. Benim mustelalar bitince buna geçerim. Ben Habire mustela alamam yani heralde
Ayy ben de 20li haftalarda sürekli canım çekiyordu diye bundan yedim. Bir ara kahvaltıda o kadar yedim ki, sonrasında akşama kadar bir mide yanması, baş ağrısı falan. Parol içiyorum geçirmiyor. Akşam yemek yedim o halli, yemekten yarım saat sonra bir çıkardım, ohh dedim. Dünya varmış. Baş ağrım da geçti, mide yanmam da. 24 haftalık falandım. Sonra bir tiksindim. Nutella görmek bile istemiyorum. Hatta dün eşim almış getirdi kendi yemek için. Göz hakkı dedim bir parça ekmeğe sürüp yedim, yok anamSizce ben bu saatte Nutella kavanozunun içine düşmüşmüyümdür
Ay ben kaçırdım sanırımSerum alınca geldım eve sonucu e develtten baktım
Kişiden kişiye de adetten adete de değişiyor. Yaşayıp göreceksin.Bilgi sahibi olan hanımlar ben opudan sonra dün hasta oldum yani ayın 14nde diğer adetimde mi yine 14 gibi olacak acaba yoksa normalde 25 gibi oluyordum çünkü
Tabi ki fazlası zarar da Nutella dan tiksinmek nasıl lüksAyy ben de 20li haftalarda sürekli canım çekiyordu diye bundan yedim. Bir ara kahvaltıda o kadar yedim ki, sonrasında akşama kadar bir mide yanması, baş ağrısı falan. Parol içiyorum geçirmiyor. Akşam yemek yedim o halli, yemekten yarım saat sonra bir çıkardım, ohh dedim. Dünya varmış. Baş ağrım da geçti, mide yanmam da. 24 haftalık falandım. Sonra bir tiksindim. Nutella görmek bile istemiyorum. Hatta dün eşim almış getirdi kendi yemek için. Göz hakkı dedim bir parça ekmeğe sürüp yedim, yok anam
Bünye kaldırmıyor. Daha da yiyemem. İyi de oldu yalnız. Yoksa çok yiyecektim, fazlası da bebeğe zarar zaten.
Papatyalısı varmış onun. Ben Bebelerin saçları sarı olsun diye Papatyalı isterdimEvet musteladan daha uyguna geldi 130 tl felan tuttu hepsi valla yetisemeyiz mustelaya
Ay ben kaçırdım sanırım
Covid pozitif mi çıktı? Çok geçmiş olsun. Hastanelik bir durum yoksa ne güzel, evde antikorlu antikorlu yaşayın. Bir de bu yönden düşün dedim.
Öldürmeyen covit güldürür diyorum yani canımNasıl yaniii anlamadığım sey ondan soruyorum
Daha iyi olmana sevindim kuzumBen onun nasıl zorlandığını görüyorum ama o benimkini görmüyor demekki . Bilmiyorum kuzum valla bakalım hayırlısı. Daha iyiyim şükür
Evet evet yıkama jeli almadm o yüzden yengem kullanıyor bunu kulladiklarini tavsiye etti sadece yıkama jeli yoktu icinde
Ayyy ınsallaahh bariiiÖldürmeyen covit güldürür diyorum yani canımvücut direncin yükselir iyileştikten sonra. Aşıdan aldığın antikordan daha fazla antikora sahip olursun. Sen de beben de. Yan etki riski de olmaz aşı gibi.
İyi bari ozamnEvet evet yıkama jeli almadm o yüzden yengem kullanıyor bunu kulladiklarini tavsiye etti sadece yıkama jeli yoktu icinde
Ben sarısın sevmem ya hele erkekte hic sevmem kız anne baba esmer sari olsa valla embriyo karisti derlerPapatyalısı varmış onun. Ben Bebelerin saçları sarı olsun diye Papatyalı isterdim
Bu arada eşim 1 saat izin aldı arabayı değiştik
Anlamdm kiz o neBi de emzik kanı kalmış listemde gitmişken onu da aldım nasıl
Ben akıllanmam
Pahada çok şeyler Almycam ama
Ya devam dediyse bir sıkıntı olmayacaktır inşallahKilya canım doktora sordum ecopirin ve oksaparı doktorum bende kan pıhtılaşmasını unutmuştu oksaparı keselim dedi başta ecopirini tek başına yeterli dedi hatırlatınca devam edelim dedi her ikisinede ama ne zaman keseceğine dair birşey söylemedi benimde kilolarına biraz kafam takıldı doktorum gayet normal dedi haftalarına göre ama bana sanki bana biraz az gibi geldi
Ayy ben de sarışın sevmem kız valla. Erkekte de sarışın renkli gözlü milletin üff dedikleri bana hiç çekici gelmez biliyomusunBen sarısın sevmem ya hele erkekte hic sevmem kız anne baba esmer sari olsa valla embriyo karisti derlerAyy cok sevindim hadi güle güle kullan insallah
Anlamdm kiz o ne
İnşallah kuzumYa devam dediyse bir sıkıntı olmayacaktır inşallahNe kadar çıktı ki kiloları şu an tam haftan nedir ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?