- 5 Nisan 2021
- 1.673
- 2.235
- 63
Çok şanslısın ben karşı komşumu tanımıyorumAy karşı komşum pasta yapıp getirmiş çok duygulandım benim binamda da varmış
Böyle şeyler
Kuzum ondan şaşırdım ya zaten. Hatta Kilyayla da konuşmuştuk Bi ara bizde hiç komşuluk yok eski oturduğum yerde de burda da bir de çalıştığımız için meraba meraba denk gelirsekÇok şanslısın ben karşı komşumu tanımıyorumbir gün anahtarı üstğnde unuttuk giremedik eve gördü ve hiç birşey demedi biz olsak birşeye ihtiyacınız var mı içeriye gelin diye söyleriz çilingir gelene kadar zaten bizde girmeyiz ama insanlık işte
Hmm anladm simdi güle güle kullanAyy ben de sarışın sevmem kız valla. Erkekte de sarışın renkli gözlü milletin üff dedikleri bana hiç çekici gelmez biliyomusun
Aman yok aynen biz de buğday esmeriz de eşim küçükken saçlar bildiğin sarıymış
Millet neler der valla boş da konuşan olursağolasın kuzumm
Emzik kabı oluyo ya bunlar da cüzdan şeklinde içi folyolu
Sağol canım emzik kabını bahane edip internwtten başka sipariş vermiyim diyeHm
Hmm anladm simdi güle güle kullan
Komşuluk önemli canım insanın başı sıkışinca çalacağı bir kapı olmalı ama ne yazıkki yok memlekete gittiğimde eve çıkarken apartmanda tanı yada tanıma herkes birbirini sorar bir sıkıntı olduğu zaman herkes birbirine yardımcı olur ama burada herşey tam tersi insanlar yüzünü çeviriyor ki konuşulmasınKuzum ondan şaşırdım ya zaten. Hatta Kilyayla da konuşmuştuk Bi ara bizde hiç komşuluk yok eski oturduğum yerde de burda da bir de çalıştığımız için meraba meraba denk gelirsekaz baak gerçekten mi. Yok o da insanlıkla alakalı. Valla biz de olsak sorarız. İnsanlar yabanileşti iyice
Oyyy çok heyecanlı dimi yaa benimki de 1 hafta önde korkmaEvettt kızlarr doktordan cıktım simdi corasprin isini sordum 32 de kesmek lazim kapakcıklar tam kapanmiyor dedi oksapara devam ederiz 34 te fitili keseriz dedi ilk hedef 32 dedi cok heyecanlandm bide bizim bebis yaklasik 1 hafta önde gidiyor kilosu da o haftayla uyumlu cok tırstm
Yaa şimdi insanlara güven de kalmadı aslında Bi selam versen nerelere götürecek kötü niyetliler de var. İnsanlar çok değişti ide bulandırıyor artık. Kim istemez eski komşulukları aslında ne güzeldi eskidendi eyyy gidiKomşuluk önemli canım insanın başı sıkışinca çalacağı bir kapı olmalı ama ne yazıkki yok memlekete gittiğimde eve çıkarken apartmanda tanı yada tanıma herkes birbirini sorar bir sıkıntı olduğu zaman herkes birbirine yardımcı olur ama burada herşey tam tersi insanlar yüzünü çeviriyor ki konuşulmasın
Yaa doktorda zaten sorun etmedi de valla.heyecanlanıyor insan yaa saglikla gelsinler insallah Allah ımmOyyy çok heyecanlı dimi yaa benimki de 1 hafta önde korkma
Pekı evdekıler negatıf bende pozıtıf şu tasıyıcı olayından bahseder misin bana bırazÖldürmeyen covit güldürür diyorum yani canımvücut direncin yükselir iyileştikten sonra. Aşıdan aldığın antikordan daha fazla antikora sahip olursun. Sen de beben de. Yan etki riski de olmaz aşı gibi.
Bence de heyecanlanıyor korku heyecan karışıkYaa doktorda zaten sorun etmedi de valla.heyecanlanıyor insan yaa saglikla gelsinler insallah Allah ımm
Canım görselini atabilir misin arabanın veya link varsaİki gri aldım dedçm ki biri başka olsun telin tonu da hoşuma gitti
Bitkisel içerikli olan ne kuzum kaçırmışımKalir kalı hadi insallahya evet orda görünce de az icim rahatladı ne yalan söyleyim tamamen bitkisel icerikli diyor hepsinin üzerinde baktm pek bisey yok gibi insallah bebise de iyi gelirde pisman olmam
Bu zamanlar çok hızlı kilo aldıkları için sanki normal kuzum kiloları. Omega vermesi iyi olmuş ya bana vermedi hiç. Magnezyumu bir ayı geçti kullanıyorum kalsiyuma birkaç gün oldu başlayalı. Bu kadar ilaç korkutuyor zaten ya. İnşallah şifa oluyordurİnşallah kuzum27+6 canım biri 1074 gr biri 934 gr gayet normal dedi ama benim biraz azıma geldi bugün ekstrandan omega verdi diğer geldiğindede kalsiyum ve magnezyum ekleyecem dedi birde mide yanması için gaviscon verdi ne zaman seni rahatsız ederse içersin dedi
Ayy allah korusun gelmesın kımsenın basınaYasamademek123 çok geçmiş olsun canım
Inş kolaylıkla atlatırsın , moralini yüksek tut
Heran hepimizin başına gelebilir
Aşı olmuş muydun?
Joie Litetrax 4 Bebek Arabası Fiyatı, Yorumları - TRENDYOLCanım görselini atabilir misin arabanın veya link varsa
Amin amin gelmesinAyy allah korusun gelmesın kımsenın basına
Asım yok canım
Biz de karşı komşumla 5 yıl sonra tanıştıkKuzum ondan şaşırdım ya zaten. Hatta Kilyayla da konuşmuştuk Bi ara bizde hiç komşuluk yok eski oturduğum yerde de burda da bir de çalıştığımız için meraba meraba denk gelirsekaz baak gerçekten mi. Yok o da insanlıkla alakalı. Valla biz de olsak sorarız. İnsanlar yabanileşti iyice
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?