Ay karşı komşum pasta yapıp getirmiş çok duygulandım benim binamda da varmış
Böyle şeyler
Çok şanslısın ben karşı komşumu tanımıyorum bir gün anahtarı üstğnde unuttuk giremedik eve gördü ve hiç birşey demedi biz olsak birşeye ihtiyacınız var mı içeriye gelin diye söyleriz çilingir gelene kadar zaten bizde girmeyiz ama insanlık işte

Kuzum ondan şaşırdım ya zaten. Hatta Kilyayla da konuşmuştuk Bi ara bizde hiç komşuluk yok eski oturduğum yerde de burda da bir de çalıştığımız için meraba meraba denk gelirsek az baak gerçekten mi. Yok o da insanlıkla alakalı. Valla biz de olsak sorarız. İnsanlar yabanileşti iyice

Evettt kızlarr doktordan cıktım simdi corasprin isini sordum 32 de kesmek lazim kapakcıklar tam kapanmiyor dedi oksapara devam ederiz 34 te fitili keseriz dedi ilk hedef 32 dedi cok heyecanlandm bide bizim bebis yaklasik 1 hafta önde gidiyor kilosu da o haftayla uyumlu cok tırstm

Hm
Hmm anladm simdi güle güle kullan

Komşuluk önemli canım insanın başı sıkışinca çalacağı bir kapı olmalı ama ne yazıkki yok memlekete gittiğimde eve çıkarken apartmanda tanı yada tanıma herkes birbirini sorar bir sıkıntı olduğu zaman herkes birbirine yardımcı olur ama burada herşey tam tersi insanlar yüzünü çeviriyor ki konuşulmasın

Oyyy çok heyecanlı dimi yaa benimki de 1 hafta önde korkma

Yaa şimdi insanlara güven de kalmadı aslında Bi selam versen nerelere götürecek kötü niyetliler de var. İnsanlar çok değişti ide bulandırıyor artık. Kim istemez eski komşulukları aslında ne güzeldi eskidendi eyyy gidi

Öldürmeyen covit güldürür diyorum yani canım vücut direncin yükselir iyileştikten sonra. Aşıdan aldığın antikordan daha fazla antikora sahip olursun. Sen de beben de. Yan etki riski de olmaz aşı gibi.
Pekı evdekıler negatıf bende pozıtıf şu tasıyıcı olayından bahseder misin bana bıraz

Link bulursam atıcam canım. Joie litetrax 4 arabanın tam adı. Travel sistem değil bizim baktığımız travel sistemi 3 tekerliydi öyle almadık. Normal araba yine joie puset uyum sağlıyor direk arabanın üstünden oturuyor kuzum

Eklentiler

• Screenshot_20211015_121449_com.google.android.googlequicksearchbox.webp
    25 KB · Görüntüleme: 30
  • IMG_20210929_125019.webp
    24,4 KB · Görüntüleme: 41
  • 185356.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 36
Bu zamanlar çok hızlı kilo aldıkları için sanki normal kuzum kiloları. Omega vermesi iyi olmuş ya bana vermedi hiç. Magnezyumu bir ayı geçti kullanıyorum kalsiyuma birkaç gün oldu başlayalı. Bu kadar ilaç korkutuyor zaten ya. İnşallah şifa oluyordur

Biz de karşı komşumla 5 yıl sonra tanıştık 2 hafta önce şaka gibi ve duvarlarımız ortak çok net tanıyoruz birbirimizi aslında ama bir türlü selamlaşmıyorlardı e onlar bakmayınca biz de bakmıyorduk öyle öyle 5 yıl geçti bir de yaşıtız yani. binada bi kavga olayı oldu ve karşı komşum fenalaştı kucagında bebesiyle ben de öyle eve davet ettim öylece tanışmış olduk ben de gecen gün yaptıgım pastadan verdim flan filan bazen iki tarafta birbrni suratsız sanıyor ama aslında öyle olmayabiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…