Amin amin gelmesin
Bende aşı olmadım. Bu ara aşı olayım diyorum, bu defa alman mi çin mi aşısı olayım diye karar veremedim.Rabbim hepimizi korusun ne yapacağımızı şaşırdık.
[/QUOTE]
bak bu benım farklı grup hamıleler ve danısman vs var burda kı tugba yazan ısım dr onun yadıgını attım

Amin amin gelmesin
Bende aşı olmadım. Bu ara aşı olayım diyorum, bu defa alman mi çin mi aşısı olayım diye karar veremedim.Rabbim hepimizi korusun ne yapacağımızı şaşırdık.
bak bu benım farklı grup hamıleler ve danısman vs var burda kı tugba yazan ısım dr onun yadıgını attım
[/QUOTE]
Sildim resmı ama dedıgı sey vaktınız varaa 2 ası arası 4.5 hafta eger doguma o kadar vaktınız yoksa 3 hafta yeterlı

Bence de heyecanlanıyor korku heyecan karışık
Biz yarın sanayi gezcez inşallahh bulur geliriz mobilyaları da. Ben de artık yıkama paklama olaylarına girerim
Valla bence orda bulursun diye düsünüyorum ne varsa boyle esnafta var herseyde pahalaniyor zaten biran önce alirsn insallah dolar yukseldikce onlarin fiyati artiyormus bize oyle demisti

nurselek bence senin arabalarin güzel yanı traveldeki gibi kucük degil aldigin puset ona takiliyor mu peki benim araba biraz kücük gibi idare eder artik

Kesinlikle öyle canım birlik beraberlik vardı eskiden şimdi yolda yürürken bile arkamıza bakar olduk

Tedavinin başından beri kullanmadığımız birşey kalmadı sanki hala daha kullanıyoruz dediğin gibi inşallah şifa oluyordur Kalsiyumla magnezyumu ben sordum sizler kullandığınız için o kadar hastası var ki belki unutmuştur diye bir daha geldiğinde yazacam diyince tamam dedim hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza alırız inşallah

Duvarlarınız çok ortak mı ay eltilerin savaşı geldi aklıma
Bak aynen Bi taraf o kapıyı aralamazsa diğer taraf da oralı olmuyor 5 yıl da sağlam zamanmış

nurselek bence senin arabalarin güzel yanı traveldeki gibi kucük degil aldigin puset ona takiliyor mu peki benim araba biraz kücük gibi idare eder artik
Takılıyor üstten tak diye oturuyor. Genişlik konusunu çok irdelemedim ama çok rahat sürülüyor olması ve hafifliği de çok hoşuma gitmişti. Hayır ben seninkini de beğenmiştim. Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin yavrularımjzıa

Kesinlikle öyle canım birlik beraberlik vardı eskiden şimdi yolda yürürken bile arkamıza bakar olduk
Ben küçükken ki eski evimi mahlallemi evimin etrafını hala ara ara rüyamda görürüm biliyomusun. Demek güzel anıları kalmış bizde. Bizim çocuklarımız napcak yazık 4 duvar. Ama eskiye göre de hareket edemeyiz maalesef neler duyuyoruz Allah korusun senelerce apartman boşluğunda komşusunun kocası tarafında çn tacize uğrayan çocuklar var yaa artık neler neler var allahım esirgesin

Tamam o iş bizde şekkürler kuzum

BEBEK BEZİ
Prima
Sleepy
Can Bebe
Molfix
Minies
Goon
Baby Turco

ISLAK HAVLU
Prima
Sleepy
Baby Turco
Dalin
Baby me

BEBEK YAĞI
Bubchen
Incıa
Mustela

EMZİK-BİBERON
Wee Baby
Nuk
Avent
Tommee
Bibs
Oioi

MAMA
Aptamil
Bebelac 1 ve Gold
SMA Optipro
Hipp

YUMUŞATICI
Green Clean

DETERJAN
Duru granül
Dalin Granül
Baybs Green
Minoris
Green Clean
Siveno
Incıa

PİŞİK KREMİ
Bübchen
Mustela
Hametan
Minoris

Kendime böyle bir liste yaptım kızlar size de göndereyim yardımcı olur. Bunlar temiz içerikli ürünler bilginize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…