Teşekkür ederim canım
Benm de merak ettiiğim bir konuydu arası kaç hafta olsun diyeEki Görüntüle 2934222 bak bu benım farklı grup hamıleler ve danısman vs var burda kı tugba yazan ısım dr onun yadıgını attım
Yaa kafam yerınde degıl mılletın numarasını paylasmısımBenm de merak ettiiğim bir konuydu arası kaç hafta olsun diye
bak bu benım farklı grup hamıleler ve danısman vs var burda kı tugba yazan ısım dr onun yadıgını attımAmin amin gelmesin
Bende aşı olmadım. Bu ara aşı olayım diyorum, bu defa alman mi çin mi aşısı olayım diye karar veremedim.Rabbim hepimizi korusun ne yapacağımızı şaşırdık.
Valla bence orda bulursun diye düsünüyorum ne varsa boyle esnafta var herseyde pahalaniyor zaten biran önce alirsn insallah dolar yukseldikce onlarin fiyati artiyormus bize oyle demistiBence de heyecanlanıyor korku heyecan karışık
Biz yarın sanayi gezcez inşallahh bulur geliriz mobilyaları da. Ben de artık yıkama paklama olaylarına girerim
Bübchen aldim ben banyo ürünlerini de o canımBitkisel içerikli olan ne kuzum kaçırmışım
Kesinlikle öyle canım birlik beraberlik vardı eskiden şimdi yolda yürürken bile arkamıza bakar oldukYaa şimdi insanlara güven de kalmadı aslında Bi selam versen nerelere götürecek kötü niyetliler de var. İnsanlar çok değişti ide bulandırıyor artık. Kim istemez eski komşulukları aslında ne güzeldi eskidendi eyyy gidi
Tedavinin başından beri kullanmadığımız birşey kalmadı sanki hala daha kullanıyoruz dediğin gibi inşallah şifa oluyordurBu zamanlar çok hızlı kilo aldıkları için sanki normal kuzum kiloları. Omega vermesi iyi olmuş ya bana vermedi hiç. Magnezyumu bir ayı geçti kullanıyorum kalsiyuma birkaç gün oldu başlayalı. Bu kadar ilaç korkutuyor zaten ya. İnşallah şifa oluyordur
Duvarlarınız çok ortak mıBiz de karşı komşumla 5 yıl sonra tanıştık2 hafta önce şaka gibi ve duvarlarımız ortak çok net tanıyoruz birbirimizi aslında ama bir türlü selamlaşmıyorlardı e onlar bakmayınca biz de bakmıyorduk öyle öyle 5 yıl geçti bir de yaşıtız yani. binada bi kavga olayı oldu ve karşı komşum fenalaştı kucagında bebesiyle ben de öyle eve davet ettim öylece tanışmış olduk ben de gecen gün yaptıgım pastadan verdim flan filan bazen iki tarafta birbrni suratsız sanıyor ama aslında öyle olmayabiliyor
Ne demek canım benimTeşekkür ederim canım
Takılıyor üstten tak diye oturuyor. Genişlik konusunu çok irdelemedim ama çok rahat sürülüyor olması ve hafifliği de çok hoşuma gitmişti. Hayır ben seninkini de beğenmiştim. Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin yavrularımjzıanurselek bence senin arabalarin güzel yanı traveldeki gibi kucük degil aldigin puset ona takiliyor mu peki benim araba biraz kücük gibi idare eder artik
Ben küçükken ki eski evimi mahlallemi evimin etrafını hala ara ara rüyamda görürüm biliyomusun. Demek güzel anıları kalmış bizde. Bizim çocuklarımız napcak yazık 4 duvar. Ama eskiye göre de hareket edemeyiz maalesef neler duyuyoruz Allah korusun senelerce apartman boşluğunda komşusunun kocası tarafında çn tacize uğrayan çocuklar var yaa artık neler neler var allahım esirgesinKesinlikle öyle canım birlik beraberlik vardı eskiden şimdi yolda yürürken bile arkamıza bakar olduk
Rica ederim fıstığım şifa olsun inşallahTamam o iş bizdeşekkürler kuzum
BEBEK BEZİ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?