- 9 Nisan 2021
- 2.645
- 4.867
- 83
Süpersin canım yaa...BEBEK BEZİ
Prima
Sleepy
Can Bebe
Molfix
Minies
Goon
Baby Turco
ISLAK HAVLU
Prima
Sleepy
Baby Turco
Dalin
Baby me
BEBEK YAĞI
Bubchen
Incıa
Mustela
EMZİK-BİBERON
Wee Baby
Nuk
Avent
Tommee
Bibs
Oioi
MAMA
Aptamil
Bebelac 1 ve Gold
SMA Optipro
Hipp
YUMUŞATICI
Green Clean
DETERJAN
Duru granül
Dalin Granül
Baybs Green
Minoris
Green Clean
Siveno
Incıa
PİŞİK KREMİ
Bübchen
Mustela
Hametan
Minoris
Kendime böyle bir liste yaptım kızlar size de göndereyim yardımcı olur. Bunlar temiz içerikli ürünler bilginize
Cnm çok çok geçmiş olsun.inşallah basit bir grip olarak atlacaksın
Daha bu sabah sol bacagimda krampla uyandim hala tam rahatlamis degil bacagım haftalardir mg kullaniyorum bende normsl galibaMagnezyum kullanmama rağmen bacaklarımda kramplar başladı
Kızlar sizlerde böle bişe oldu mu?
Acaba kullandığım magnezyum yetersiz mi?
Aşırı ortağızz ya hem salonda hem yatak odasındaDuvarlarınız çok ortak mıay eltilerin savaşı geldi aklıma
Bak aynen Bi taraf o kapıyı aralamazsa diğer taraf da oralı olmuyor 5 yıl da sağlam zamanmış
Cnm çok çok geçmiş olsun.inşallah basit bir grip olarak atlacaksınen önemlisi psikoloji.sürekli kendinin iyi olduğunu geçir içinden,olumlama yap.vitamin takviyesi doktorun zaten verecektir.kekik çayı bu zamanda içebiliyor musunuz bilmiyorum ama çok iyi geliyor.kekik yağı koklamanın da çok faydası var cnm..
Benim kuzenim 9.ayında geçirdi çok şükür bebeğide sağlıklı doğdu Hiç birşey olmadı
Off evler niye böyle bizde cok muzdaribiz bu konudanAşırı ortağızz ya hem salonda hem yatak odasındasakız çiğneme sesimi bile duydugunu söyledi
Cnm erkekler akşama kadar evdesin sürekli yatıyorsun gözünden bakıyor ama sürekli evde kalmanın ve hamileliğin verdiği psikolojiyi anlayacak duygusallıkları yok maalesefOfff sinirden ölcem şimdi ya yeminle. Ne dert oldu
çamaşır makinesi temizleyici almış eşim iyi dedim makine boş nasıl oluyorsa oku da çalıştır makineyi. Hiç temizlenmedi diye iki şişeyi aktarmış ya makine delinmez ise iyi başıma bir de makine masrafı çıkmaz inşallah. Tüh yanlış okumuşum diyor bir de. Kızınca da bana bağırdı gelip baksaydın da yerinden kalkmıyorsun bilmem ne. Sinirlerimi bozdu. Okuma yazma bilmediğini bilseydim bakardım dedim hem suçlu hem güçlü kalkmış bana bağırıyor bir de ya çok sinir oldum. Obsesif gibi taktı makineyi temizleyelim diye. Her şeyimiz tam sanki. Gider yenisini alırsın artık temiz temiz kullanırız dedim. Zaten kendimi ayakta tutmaya çalışıyorum. Ben olsam kendisine hiç bir şey yansıtmamaya çalışırım. Bu halde iken bile kendimi tutuyorum. Aman yükümüz çok destek olan kimse yok yanımızda diye. İnsan düşünmez mi ya azıcık. Sürekli sağlığıyla uğraştı karnı burnunda sürekli evde bir başına. Utanır insan bağırmaya. Üstelik kendi hatası. Çok kızgınım.
Retro var cnm.ben 3 gündür o kadar kötüydüm ki.hemen etkileniyorum Yıldızım çok düşük.sebepsiz birşey hissettim mi kendim de hemen takip ettiğim astroloğun paylaşımlarına bakıyorum.sorunu buluyorumRetro mu var nedir erkeklere de Bi haller oldu bu ara sudan sebep çıkan bir kavga da bizim evde var ve çok uzun süredir bu kadar çıldırmamıştım artık ağzıma ne geliyorsa ben de saydımkonuşmayı da düşünmüyorum uzunca bir süre. Ergen gibiler yaa
Yaa cnm hadi gözün aydınEvettt kızlarr doktordan cıktım simdi corasprin isini sordum 32 de kesmek lazim kapakcıklar tam kapanmiyor dedi oksapara devam ederiz 34 te fitili keseriz dedi ilk hedef 32 dedi cok heyecanlandm bide bizim bebis yaklasik 1 hafta önde gidiyor kilosu da o haftayla uyumlu cok tırstm
Cok sükür canım bnm sagol insallah bu güzel haberler sizden de gelecekYaa cnm hadi gözün aydınMaşallah önden de gidiyor bıcırık
Musibet iyilik yapmış size ne güzelBiz de karşı komşumla 5 yıl sonra tanıştık2 hafta önce şaka gibi ve duvarlarımız ortak çok net tanıyoruz birbirimizi aslında ama bir türlü selamlaşmıyorlardı e onlar bakmayınca biz de bakmıyorduk öyle öyle 5 yıl geçti bir de yaşıtız yani. binada bi kavga olayı oldu ve karşı komşum fenalaştı kucagında bebesiyle ben de öyle eve davet ettim öylece tanışmış olduk ben de gecen gün yaptıgım pastadan verdim flan filan bazen iki tarafta birbrni suratsız sanıyor ama aslında öyle olmayabiliyor
Ss alıcam yine de ama bem herşeyi aldığım için çok geçBEBEK BEZİ
Prima
Sleepy
Can Bebe
Molfix
Minies
Goon
Baby Turco
ISLAK HAVLU
Prima
Sleepy
Baby Turco
Dalin
Baby me
BEBEK YAĞI
Bubchen
Incıa
Mustela
EMZİK-BİBERON
Wee Baby
Nuk
Avent
Tommee
Bibs
Oioi
MAMA
Aptamil
Bebelac 1 ve Gold
SMA Optipro
Hipp
YUMUŞATICI
Green Clean
DETERJAN
Duru granül
Dalin Granül
Baybs Green
Minoris
Green Clean
Siveno
Incıa
PİŞİK KREMİ
Bübchen
Mustela
Hametan
Minoris
Kendime böyle bir liste yaptım kızlar size de göndereyim yardımcı olur. Bunlar temiz içerikli ürünler bilginize
Aayyyy yok artık ne fenaAşırı ortağızz ya hem salonda hem yatak odasındasakız çiğneme sesimi bile duydugunu söyledi
Yaa güle kullan yavrum baya iş görücek o biliyomusun. yaa benim keçesi 32 tl hala sepetimde trendyola girersem eklerim Bi iki bişe daha amaaaanurselek gecen attigim duzenleyici varya geldi bn begendm hic pahalisina bakma 21 tl ye aldm içi gayet derin ve büyük kspagi tam kapanmiyor ama gayet is görür bisey
ayyy hemen kaydettim cnm.bunlar önemli bilgiler
Acelesi yok nasılsa bosver aklında olsn sadece die dedim Bnde iyi ki 15 inden önce almısm yoksa esim delirirdi heralde garibim ödeye odeye bitiremediYaa güle kullan yavrum baya iş görücek o biliyomusun. yaa benim keçesi 32 tl hala sepetimde trendyola girersem eklerim Bi iki bişe daha amaaaa
ohh şifa olsun,can olsun,kan olsun cnm geçecek elbet.Eki Görüntüle 2934279
OlmaZ mı canım cpk sagol ınsallah kolayca gecer
Aksam serum da almıstım ıste sıfa nıyetıne
Ne kadar günlük aldığın magnezyum canm@
Daha bu sabah sol bacagimda krampla uyandim hala tam rahatlamis degil bacagım haftalardir mg kullaniyorum bende normsl galiba
1 tane ya toz olandan yetmiyor bnce tahlilde de 1.72 çıkmıstı zatenNe kadar günlük aldığın magnezyum canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?