Süpersin canım yaa...
tupaaaaa ’cığım hemen kaydedelim, lazım olucak bunlar.

Cnm çok çok geçmiş olsun.inşallah basit bir grip olarak atlacaksınen önemlisi psikoloji.sürekli kendinin iyi olduğunu geçir içinden,olumlama yap.vitamin takviyesi doktorun zaten verecektir.kekik çayı bu zamanda içebiliyor musunuz bilmiyorum ama çok iyi geliyor.kekik yağı koklamanın da çok faydası var cnm..
Benim kuzenim 9.ayında geçirdi çok şükür bebeğide sağlıklı doğdu Hiç birşey olmadı

OlmaZ mı canım cpk sagol ınsallah kolayca gecer
Aksam serum da almıstım ıste sıfa nıyetıne

nurselek gecen attigim duzenleyici varya geldi bn begendm hic pahalisina bakma 21 tl ye aldm içi gayet derin ve büyük kspagi tam kapanmiyor ama gayet is görür bisey

Cnm erkekler akşama kadar evdesin sürekli yatıyorsun gözünden bakıyor ama sürekli evde kalmanın ve hamileliğin verdiği psikolojiyi anlayacak duygusallıkları yok maalesef
Bu arada retro da var 19 ekimde son bulacak.ikili ilişkilere dükkan edin yazmıştı takip ettiğim astrolog..

Retro var cnm.ben 3 gündür o kadar kötüydüm ki.hemen etkileniyorum Yıldızım çok düşük.sebepsiz birşey hissettim mi kendim de hemen takip ettiğim astroloğun paylaşımlarına bakıyorum.sorunu buluyorum

Yaa cnm hadi gözün aydınMaşallah önden de gidiyor bıcırık

Musibet iyilik yapmış size ne güzel
Küçük ilçede yaşamanın verdiği avantajdan Ve karşılıklı anlaştığımız için benim çok güzel komşuluğum varEvimi değişmek istiyorum ama komşularımı bırakamıyorum o kadar yani

Ss alıcam yine de ama bem herşeyi aldığım için çok geç

nurselek gecen attigim duzenleyici varya geldi bn begendm hic pahalisina bakma 21 tl ye aldm içi gayet derin ve büyük kspagi tam kapanmiyor ama gayet is görür bisey
Yaa güle kullan yavrum baya iş görücek o biliyomusun. yaa benim keçesi 32 tl hala sepetimde trendyola girersem eklerim Bi iki bişe daha amaaaa

Yaa güle kullan yavrum baya iş görücek o biliyomusun. yaa benim keçesi 32 tl hala sepetimde trendyola girersem eklerim Bi iki bişe daha amaaaa
Acelesi yok nasılsa bosver aklında olsn sadece die dedim Bnde iyi ki 15 inden önce almısm yoksa esim delirirdi heralde garibim ödeye odeye bitiremedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…