Acelesi yok nasılsa bosver aklında olsn sadece die dedim Bnde iyi ki 15 inden önce almısm yoksa esim delirirdi heralde garibim ödeye odeye bitiremedi
Aahhh ahhh benimki de diyoki benzin e bugün zamn gelecekmiş senşn maaşın yatıyo diye depoyu fulletcektim sana diyo hee dedim al krediyi ödeyemiyoz

ohh şifa olsun,can olsun,kan olsun cnm geçecek elbet.
eşin de karantinaya giriyor mu .yardımcı olabilecek mi sana..
Aminn canımm ınsallah
Ankaradan aradılar saglık bakanlıgından 2 aşısı var karatınaya girmiyor dedı
Esımde bana msj geldı 25 ekime kasae pozıtıf le temaatan karantına yazıyor dedı
Ben gıt dedım bıraz sıtemlıydım dıkkat etmediniz getirdiniz bana dıe
Senı bu halde bırakıp gıtmem nere gıdıcem dedi
Yani galıba karantına surecı olmasada bırakmaz benı herhalde oglanı da babanneye gonderdı benım de ınallaah hafıf gecer ama bogazım dan kulagıma da vurmaya basladı bakalım nere kadar gıdıcek bu durum ınsallah hastaneye gitmem gerekmez de

Aahhh ahhh benimki de diyoki benzin e bugün zamn gelecekmiş senşn maaşın yatıyo diye depoyu fulletcektim sana diyo hee dedim al krediyi ödeyemiyoz
Sorma bizim araba tüplü lpg ye de zam geldi esim sinirle benzinde surcem artik felan diyodu simdi de yine ayni hesaba geldi her türlü zarardaym die dolanıyor

Biz de eşimle birbirimize girdik kizlar sali günü kontrol dönüşü baya şiddetli tartıştık kaç gündür canım çok sıkkın. Dr muayenede 2 kez çikolata kisti ameliyatı olmuşsun sezeyanda sıkıntı yaşayabilirsin bagirsaklar rahme yapışmış olabilir net bisey söyleyemem açınca anlaşılır ancak durum böyleyse kanama olabilir dedi. normal dogumda bebek için zor olur üstelik 35 yaş üstü ilk bebeği olacak annelere önermiyorum dedi benim moralim bozuldu çünkü bir de üstüne dr un hastaneden ayrılacağını öğrendik gittiğimiz hastane zaten özel dr klinik açıyormuş doğum için başka ozel hastanelerle anlaşmış arada fahiş olmasada fiyat farkı var o mühim degil diyelim ama bu hastaneye güveniyorduk eşim dr u bırakıp hastanede başka dr la devam edelim benim kafam allak bullak zaten dr la mi gitsek dedim ısrar edince sen mi doğuracaksın falan dedim baya tartıştık ben arabadan indim o sinirle ağlaya ağlaya eve yürüdüm yolda herkes dönüp baktı karnım şiş rimelller akmış rezil oldum sonra özür diledi ama çok üzüldüm haliyle ve şu an ne yapacağımı bilmiyorum biryandan sağlık durumum bir yandan dr suz kalmam canimi sıktı siz olsaniz dr konusinda ne yapardiniz

Sorma bizim araba tüplü lpg ye de zam geldi esim sinirle benzinde surcem artik felan diyodu simdi de yine ayni hesaba geldi her türlü zarardaym die dolanıyor
Ay zaten onlara da zam geleceği belliydi geç kalmışlardı yürüyerek git len işe dedim çok mesafe yok full çekeceğin geç geleveğin günler arabayla gidersin dedim ben de

o yüzden sordum cnm aşılıları karantinaya almıyorlar ya..ama dediği bırakmasın,iş yeri de özel durumundan birşey demez herhalde.hiçç düşünme normal bir grip olarak atlatacaksın

Canım ben de
ıslak mendil ; waterwipes
Biberon ; dr.browns anticolic
Pişik kremi ; sudocrem ve desitin

Olarak alıcam bunlar da benim araştırmalarım sonucu temiz içerikleri olanlar istersen listene ekle fikir olsun

Kızlar bir de size bir gaz damlası önericem kullananlar çok memnunmuş yurt dışında baya kullanılan bir ürün isterseniz listeniz de ekli olsun gazlı bebekler olursa onu da deneyebiliz diye

Eklentiler

• 86E6B163-5875-4C2B-952D-4C7756B12791.webp
    33 KB · Görüntüleme: 40
Ay zaten onlara da zam geleceği belliydi geç kalmışlardı yürüyerek git len işe dedim çok mesafe yok full çekeceğin geç geleveğin günler arabayla gidersin dedim ben de
Bugün o kadar yoruldukki eşim dediki dahada dışarıya çıkmam haberlere bakıyordum motorine zam geliyo dedim 41 kuruş dedi gidip fulleyip geleyim erinmeden gitti geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…