Aahhh ahhhAcelesi yok nasılsa bosver aklında olsn sadece die dedim Bnde iyi ki 15 inden önce almısm yoksa esim delirirdi heralde garibim ödeye odeye bitiremedi
Aminn canımm ınsallahohh şifa olsun,can olsun,kan olsun cnm geçecek elbet.
eşin de karantinaya giriyor mu .yardımcı olabilecek mi sana..
Bende önceden tek tozuydu ama şimdi kompleks hapta var 2 tane içiyorum. Gerçi 2 tanesi tek toz kadar1 tane ya toz olandan yetmiyor bnce tahlilde de 1.72 çıkmıstı zaten
Sorma bizim araba tüplü lpg ye de zam geldi esim sinirle benzinde surcem artik felan diyodu simdi de yine ayni hesaba geldi her türlü zarardaym die dolanıyorAahhh ahhhbenimki de diyoki benzin e bugün zamn gelecekmiş senşn maaşın yatıyo diye depoyu fulletcektim sana diyo hee dedim al krediyi ödeyemiyoz
Toz olana eczacı demis ki bunun zaten yarisi idrarla gidiyor tablet daha iyi demis ama dr ne drse o olsun diye degistirmedmBende önceden tek tozuydu ama şimdi kompleks hapta var 2 tane içiyorum. Gerçi 2 tanesi tek toz kadar
Ay zaten onlara da zam geleceği belliydi geç kalmışlardıSorma bizim araba tüplü lpg ye de zam geldi esim sinirle benzinde surcem artik felan diyodu simdi de yine ayni hesaba geldi her türlü zarardaym die dolanıyor
o yüzden sordum cnm aşılıları karantinaya almıyorlar ya..ama dediği bırakmasın,iş yeri de özel durumundan birşey demez herhalde.hiçç düşünme normal bir grip olarak atlatacaksınAminn canımm ınsallah
Ankaradan aradılar saglık bakanlıgından 2 aşısı var karatınaya girmiyor dedı
Esımde bana msj geldı 25 ekime kasae pozıtıf le temaatan karantına yazıyor dedı
Ben gıt dedım bıraz sıtemlıydım dıkkat etmediniz getirdiniz bana dıe
Senı bu halde bırakıp gıtmem nere gıdıcem dedi
Yani galıba karantına surecı olmasada bırakmaz benı herhaldeoglanı da babanneye gonderdı benım de ınallaah hafıf gecer ama bogazım dan kulagıma da vurmaya basladı bakalım nere kadar gıdıcek bu durum ınsallah hastaneye gitmem gerekmez de
Öbğr doktorlarına sorarsın doktor çok sendeToz olana eczacı demis ki bunun zaten yarisi idrarla gidiyor tablet daha iyi demis ama dr ne drse o olsun diye degistirmedm
Bizim ev uzak ya 4.5 km yürü demem insafsızlık olurAy zaten onlara da zam geleceği belliydi geç kalmışlardıyürüyerek git len işe dedim çok mesafe yok full çekeceğin geç geleveğin günler arabayla gidersin dedim ben de
Ben bunları en sona bıraktım canım hala almadım.Ss alıcam yine de ama bem herşeyi aldığım için çok geç
,o yüzden sordum cnm aşılıları karantinaya almıyorlar ya..ama dediği bırakmasın,iş yeri de özel durumundan birşey demez herhalde.hiçç düşünme normal bir grip olarak atlatacaksın
Yok amann sen deme sonuçta kocalar bize lazımBizim ev uzak ya 4.5 km yürü demem insafsızlık olur
Bende doktora kocaman bu tutamıyorum toz olanı yok mu dedim. Hap olanı daha etkili dedi ikiye bölünce bile kocamanToz olana eczacı demis ki bunun zaten yarisi idrarla gidiyor tablet daha iyi demis ama dr ne drse o olsun diye degistirmedm
Sabahki isyanımı unuttun u bitmiyor bacım bitmiyorrrBen bunları en sona bıraktım canım hala almadım.olsun elbet aldıklarınız bitecek
Canım ben deBEBEK BEZİ
Prima
Sleepy
Can Bebe
Molfix
Minies
Goon
Baby Turco
ISLAK HAVLU
Prima
Sleepy
Baby Turco
Dalin
Baby me
BEBEK YAĞI
Bubchen
Incıa
Mustela
EMZİK-BİBERON
Wee Baby
Nuk
Avent
Tommee
Bibs
Oioi
MAMA
Aptamil
Bebelac 1 ve Gold
SMA Optipro
Hipp
YUMUŞATICI
Green Clean
DETERJAN
Duru granül
Dalin Granül
Baybs Green
Minoris
Green Clean
Siveno
Incıa
PİŞİK KREMİ
Bübchen
Mustela
Hametan
Minoris
Kendime böyle bir liste yaptım kızlar size de göndereyim yardımcı olur. Bunlar temiz içerikli ürünler bilginize
Oyleymis ama benim ki inatla.toz veriyorBende doktora kocaman bu tutamıyorum toz olanı yok mu dedim. Hap olanı daha etkili dedi ikiye bölünce bile kocaman
Bugün o kadar yoruldukki eşim dediki dahada dışarıya çıkmam haberlere bakıyordum motorine zam geliyo dedim 41 kuruş dedi gidip fulleyip geleyim erinmeden gitti geldiAy zaten onlara da zam geleceği belliydi geç kalmışlardıyürüyerek git len işe dedim çok mesafe yok full çekeceğin geç geleveğin günler arabayla gidersin dedim ben de
Canım ben bunu kullanıyorum hiç kramp ağrı vs yaşamadım1 tane ya toz olandan yetmiyor bnce tahlilde de 1.72 çıkmıstı zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?