- 21 Mart 2015
- 6.958
- 9.533
- 198
Benimki bu dr inatla degistirmiyor anlamadm vallaCanım ben bunu kullanıyorum hiç kramp ağrı vs yaşamadım
Kilya kuzum benim yaaa bu kocalarrr ahh ahh neyse sen bebişlerini düşünüp sakinlemişsin zaten çok şükür ya sabır ya selamet
Ben arkadasımın önerisi ile aldm. Dr bana istediğini kullan dediBenimki bu dr inatla degistirmiyor anlamadm valla
Çok ilaç iyi değil karaciğeri yiyor bu kez. Hayırlısı ile tamamlasaydık inşallah. Rabbim ilaçlara mecbur etmesin. Şaka filan bir yana karaciğere iyi gelecek şeyler yemeye dikkat edip bir süre diyet o yönde yapma niyetindeyim inşallah nasip olursa. Vakitlice kullanmak en iyisi kuzum erken vermemesi iyi benceTedavinin başından beri kullanmadığımız birşey kalmadı sanki hala daha kullanıyoruz dediğin gibi inşallah şifa oluyordurKalsiyumla magnezyumu ben sordum sizler kullandığınız için o kadar hastası var ki belki unutmuştur diye bir daha geldiğinde yazacam diyince tamam dedim hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza alırız inşallah
Yaa bu erkekler niye böyle yeri gelir ayağımın altına yastık koy dersin üşenirlerBugün o kadar yoruldukki eşim dediki dahada dışarıya çıkmam haberlere bakıyordum motorine zam geliyo dedim 41 kuruş dedi gidip fulleyip geleyim erinmeden gitti geldi
Valla astrolojik kısmını bilmiyorum ama bugün enerjimi emdi yani. Şu an hiç halim yokCnm erkekler akşama kadar evdesin sürekli yatıyorsun gözünden bakıyor ama sürekli evde kalmanın ve hamileliğin verdiği psikolojiyi anlayacak duygusallıkları yok maalesef
Bu arada retro da var 19 ekimde son bulacak.ikili ilişkilere dükkan edin yazmıştı takip ettiğim astrolog..
Ben de bunu kullanırken krempım oluyordu yavrum aynısıBenimki bu dr inatla degistirmiyor anlamadm valla
Bi bakim olmadı isim veririm degistirtirim benimki de oyleBen arkadasımın önerisi ile aldm. Dr bana istediğini kullan dediBenm dr pek bi relax
cnm benim yengemin hangileri hatırlamıyorum ama üç organı önceki sezeryanından birbrine yapışmıştı.doktor sezeryana alınca gördü.sezeryanı da gayet güzel geçti hiç kötü olasıkları düşünmeBiz de eşimle birbirimize girdik kizlar sali günü kontrol dönüşü baya şiddetli tartıştık kaç gündür canım çok sıkkın. Dr muayenede 2 kez çikolata kisti ameliyatı olmuşsun sezeyanda sıkıntı yaşayabilirsin bagirsaklar rahme yapışmış olabilir net bisey söyleyemem açınca anlaşılır ancak durum böyleyse kanama olabilir dedi. normal dogumda bebek için zor olur üstelik 35 yaş üstü ilk bebeği olacak annelere önermiyorum dedi benim moralim bozuldu çünkü bir de üstüne dr un hastaneden ayrılacağını öğrendik gittiğimiz hastane zaten özel dr klinik açıyormuş doğum için başka ozel hastanelerle anlaşmış arada fahiş olmasada fiyat farkı var o mühim degil diyelim ama bu hastaneye güveniyorduk eşim dr u bırakıp hastanede başka dr la devam edelim benim kafam allak bullak zaten dr la mi gitsek dedim ısrar edince sen mi doğuracaksın falan dedim baya tartıştık ben arabadan indim o sinirle ağlaya ağlaya eve yürüdüm yolda herkes dönüp baktı karnım şiş rimelller akmış rezil oldum sonra özür diledi ama çok üzüldüm haliyle ve şu an ne yapacağımı bilmiyorum biryandan sağlık durumum bir yandan dr suz kalmam canimi sıktı siz olsaniz dr konusinda ne yapardiniz
Benimde toz ve işe yarıyor mu soru işaretiOyleymis ama benim ki inatla.toz veriyor
bugaboo ve cybex favori araba markalarım.gerçekten güzel ürünleri var.komşum da da maclaren var çok az kullandı onu vermek istiyor..inşallah kullanacağımız günleri görürüzBebek arabası almayanlar
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.instagram.com
Son storylere doğru baksınnnn
Düzenleme: çok pahalıymış bakmasanız da olur
Doktor benden istemedi ama bir kan tahlili vereyim diyorum merak ediyorum değerlerimi. Gerek olsa doktor söylerdi heralde ama bilmiyorum. Bunlar ne tahlili olarak geçiyor yani magnezyum kalsiyum demir potasyum falan filan bir adı var mı ? Belki diğer muayene de ister en olmadı onu bekler sorarım1 tane ya toz olandan yetmiyor bnce tahlilde de 1.72 çıkmıstı zaten
Ben de cybex, inglesina ve mamas&papas bakıyorum açıkçası bütçe skalası yaptım en yüksekten düşüğüe hangisine tamam derse artık kocacımBebek arabası almayanlar
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.instagram.com
Haklısın kuzum birde bugün kiloma birazcık fazla dikkat et dediÇok ilaç iyi değil karaciğeri yiyor bu kez. Hayırlısı ile tamamlasaydık inşallah. Rabbim ilaçlara mecbur etmesin. Şaka filan bir yana karaciğere iyi gelecek şeyler yemeye dikkat edip bir süre diyet o yönde yapma niyetindeyim inşallah nasip olursa. Vakitlice kullanmak en iyisi kuzum erken vermemesi iyi bence
Kesinlikle öyle hatta buna benzer birşey dedim bana dediği devir ekonomi devri napayım olduYaa bu erkekler niye böyle yeri gelir ayağımın altına yastık koy dersin üşenirler
Kuzucum inşallah gelicek o günlerr son zamanlara doğru başlar telaşınız sizindebugaboo ve cybex favori araba markalarım.gerçekten güzel ürünleri var.komşum da da maclaren var çok az kullandı onu vermek istiyor..inşallah kullanacağımız günleri görürüz
Benim doktor baya öngörülü olacak ki başta da kilo almışıma hiç takmadı. Demiştir bunun sonu diyet diyeHaklısın kuzum birde bugün kiloma birazcık fazla dikkat et dedi
ayy evet inşallahKuzucum inşallah gelicek o günlerr son zamanlara doğru başlar telaşınız sizindene zaman gidiyosun keseye ?
Bende böyle pratik bir şey istiyorum nasip olursa inşallahBebek arabası almayanlar
Login • Instagram
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?