Oyy yaa bekle beklee ayy bakalım iki mi tek mii çook heyecanlı önce sağlıklı olsunlarda inşallahayy evet inşallahperşembe gününe randevu verdi cnm doktor beklemedeyiz
İki tane bebiş taşıyoruz normal bence göbeğimizBenim doktor baya öngörülü olacak ki başta da kilo almışıma hiç takmadı. Demiştir bunun sonu diyet diyeşu an almadığım için kilo sorunu olmuyor ama göbek kocaman
ayy aynen öyle kaç gün varya bunu düşünmekten başka birşey yapamadım.şimdi duruldum birazOyy yaa bekle beklee ayy bakalım iki mi tek mii çook heyecanlı önce sağlıklı olsunlarda inşallah
Az baaaKesinlikle öyle hatta buna benzer birşey dedim bana dediği devir ekonomi devri napayım oldu
Kıyamam sanaa azcık daha sık dişinii inşallah hakkınızda hayırlı olan olmuşturayy aynen öyle kaç gün varya bunu düşünmekten başka birşey yapamadım.şimdi duruldum biraz
perşembeyi halatla çekiyorum
Yok yok benden de istemedi aslinda kendisi sekreter arkadasmdi kendim soyledim bide magnezgum ister misim diyeDoktor benden istemedi ama bir kan tahlili vereyim diyorum merak ediyorum değerlerimi. Gerek olsa doktor söylerdi heralde ama bilmiyorum. Bunlar ne tahlili olarak geçiyor yani magnezyum kalsiyum demir potasyum falan filan bir adı var mı ? Belki diğer muayene de ister en olmadı onu bekler sorarım
Bitmez yavrum sen bitti dedikçe yeniden başlar maalesef hayat döngüsüSabahki isyanımı unuttun u bitmiyor bacım bitmiyorrr
Sağol kuzum karşıma çıktıkça ekliyorum bendeCanım ben de
ıslak mendil ; waterwipes
Biberon ; dr.browns anticolic
Pişik kremi ; sudocrem ve desitin
Olarak alıcam bunlar da benim araştırmalarım sonucu temiz içerikleri olanlar istersen listene ekle fikir olsun
Sağol canim bana moral oldun çok korktum kanama,organ yakışıklılığı dedigi için Allah hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsincnm benim yengemin hangileri hatırlamıyorum ama üç organı önceki sezeryanından birbrine yapışmıştı.doktor sezeryana alınca gördü.sezeryanı da gayet güzel geçti hiç kötü olasıkları düşünme
ben senin haftalarında olsam cnm doktorumu tercih ederdim sanırım..anlaştığı hastaneleride bir araştır belki kafana yatan bir hastane olabilir..
Taşıyıcı olayı nedir? Ben de o kısmı anlamadım?Pekı evdekıler negatıf bende pozıtıf şu tasıyıcı olayından bahseder misin bana bıraz
Evet evet ben gördüm de atmadımHenüz anne bebek çantası almayan varsa haftaya perşembe A101 e geliyor haberiniz olsun beybilerkapısında afiş asılmış.
Unutmadan bir de xaomi bebek arabası
Yaa inan verilir kilo kaç kilo aldın ki. Toplamda 20 yi geçmedikten sonra sonra sorun yok bence eğer öncesi çok kilolu değilsen.İki tane bebiş taşıyoruz normal bence göbeğimizbenimde dikkat etmem lazım her kafama estikçe yememem lazım ama nasıl yemeden duracam oda ayrı mesele
Evet görünüşü güzeldi alt açmalı falan yazıyorEvet evet ben gördüm de atmadımçanta da iyi duruyor he
Geniş biyokimya dersek bakarlar heralde o vakitYok yok benden de istemedi aslinda kendisi sekreter arkadasmdi kendim soyledim bide magnezgum ister misim diyebunlar elektrolitler genis biyokimyada isteniyor doktorlar genelde kısa.biyokimya istiyor aslinda ben biraz genis baktirdim
Magnezyum diye de ekstra belirt yinedeGeniş biyokimya dersek bakarlar heralde o vakit
Kuzum çok geçmiş olsun öncelikle inşallah doktorun tahmin ettiği gibi değildir. Doktorlar her ihtimali göz önünde bulundurmak zorunda sonuçta. Senin içine ne siniyorsa öyle yap canım. Eşin de olsa dinleme. Doktorla birlikte ameliyathane hizmetleri de önemli ama. İlla doktorun da kötü ekip olan bir yerle yapmaz önceden konuşursunuz ona göre içine sinmeyen bir yer olursa yapılan yer ona göre bakarsınız bence. Valla bende çok sinirliydim ama işte konuştum gitti. İnşallah sağlıkla bir doğursaydık bizlerde haftalar ilerledikçe kötü oluyoruzBiz de eşimle birbirimize girdik kizlar sali günü kontrol dönüşü baya şiddetli tartıştık kaç gündür canım çok sıkkın. Dr muayenede 2 kez çikolata kisti ameliyatı olmuşsun sezeyanda sıkıntı yaşayabilirsin bagirsaklar rahme yapışmış olabilir net bisey söyleyemem açınca anlaşılır ancak durum böyleyse kanama olabilir dedi. normal dogumda bebek için zor olur üstelik 35 yaş üstü ilk bebeği olacak annelere önermiyorum dedi benim moralim bozuldu çünkü bir de üstüne dr un hastaneden ayrılacağını öğrendik gittiğimiz hastane zaten özel dr klinik açıyormuş doğum için başka ozel hastanelerle anlaşmış arada fahiş olmasada fiyat farkı var o mühim degil diyelim ama bu hastaneye güveniyorduk eşim dr u bırakıp hastanede başka dr la devam edelim benim kafam allak bullak zaten dr la mi gitsek dedim ısrar edince sen mi doğuracaksın falan dedim baya tartıştık ben arabadan indim o sinirle ağlaya ağlaya eve yürüdüm yolda herkes dönüp baktı karnım şiş rimelller akmış rezil oldum sonra özür diledi ama çok üzüldüm haliyle ve şu an ne yapacağımı bilmiyorum biryandan sağlık durumum bir yandan dr suz kalmam canimi sıktı siz olsaniz dr konusinda ne yapardiniz
Canım aşıları varsa onlarda basen pozitif çıkmıyor bir de pozitif olsa da pozitif çıkmıyor kardeşim dördüncü teste pozitif çıktı nerdeyse hastalıkta 12. Günü idi düşün yani. Pcr testleri çok güvenilir değil hepsini tespit edemiyorEki Görüntüle 2934371
Dr da böyle yazdı hıc bılemıyorum
canım bende kistten ameliyat oldum inşallah problem olmaz ama bence özel durum var madem bence doktorunla devam et derimBiz de eşimle birbirimize girdik kizlar sali günü kontrol dönüşü baya şiddetli tartıştık kaç gündür canım çok sıkkın. Dr muayenede 2 kez çikolata kisti ameliyatı olmuşsun sezeyanda sıkıntı yaşayabilirsin bagirsaklar rahme yapışmış olabilir net bisey söyleyemem açınca anlaşılır ancak durum böyleyse kanama olabilir dedi. normal dogumda bebek için zor olur üstelik 35 yaş üstü ilk bebeği olacak annelere önermiyorum dedi benim moralim bozuldu çünkü bir de üstüne dr un hastaneden ayrılacağını öğrendik gittiğimiz hastane zaten özel dr klinik açıyormuş doğum için başka ozel hastanelerle anlaşmış arada fahiş olmasada fiyat farkı var o mühim degil diyelim ama bu hastaneye güveniyorduk eşim dr u bırakıp hastanede başka dr la devam edelim benim kafam allak bullak zaten dr la mi gitsek dedim ısrar edince sen mi doğuracaksın falan dedim baya tartıştık ben arabadan indim o sinirle ağlaya ağlaya eve yürüdüm yolda herkes dönüp baktı karnım şiş rimelller akmış rezil oldum sonra özür diledi ama çok üzüldüm haliyle ve şu an ne yapacağımı bilmiyorum biryandan sağlık durumum bir yandan dr suz kalmam canimi sıktı siz olsaniz dr konusinda ne yapardiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?