Benim doktor baya öngörülü olacak ki başta da kilo almışıma hiç takmadı. Demiştir bunun sonu diyet diye şu an almadığım için kilo sorunu olmuyor ama göbek kocaman
İki tane bebiş taşıyoruz normal bence göbeğimiz benimde dikkat etmem lazım her kafama estikçe yememem lazım ama nasıl yemeden duracam oda ayrı mesele

ayy aynen öyle kaç gün varya bunu düşünmekten başka birşey yapamadım.şimdi duruldum biraz
perşembeyi halatla çekiyorum
Kıyamam sanaa azcık daha sık dişinii inşallah hakkınızda hayırlı olan olmuştur ben de ikiz diye çok ümit etmiştim ama tek olduğunu öğrenince bi burkulmuştu içim niye tutmadı falan diye ama sonra da çok şükrettim aşırı rahatlamıştım ikiz bakamazdım diye

Yok yok benden de istemedi aslinda kendisi sekreter arkadasmdi kendim soyledim bide magnezgum ister misim diyebunlar elektrolitler genis biyokimyada isteniyor doktorlar genelde kısa.biyokimya istiyor aslinda ben biraz genis baktirdim

Canım ben de
ıslak mendil ; waterwipes
Biberon ; dr.browns anticolic
Pişik kremi ; sudocrem ve desitin

Olarak alıcam bunlar da benim araştırmalarım sonucu temiz içerikleri olanlar istersen listene ekle fikir olsun
Sağol kuzum karşıma çıktıkça ekliyorum bende

Sağol canim bana moral oldun çok korktum kanama,organ yakışıklılığı dedigi için Allah hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin

İki tane bebiş taşıyoruz normal bence göbeğimiz benimde dikkat etmem lazım her kafama estikçe yememem lazım ama nasıl yemeden duracam oda ayrı mesele
Yaa inan verilir kilo kaç kilo aldın ki. Toplamda 20 yi geçmedikten sonra sonra sorun yok bence eğer öncesi çok kilolu değilsen.

Yok yok benden de istemedi aslinda kendisi sekreter arkadasmdi kendim soyledim bide magnezgum ister misim diyebunlar elektrolitler genis biyokimyada isteniyor doktorlar genelde kısa.biyokimya istiyor aslinda ben biraz genis baktirdim
Geniş biyokimya dersek bakarlar heralde o vakit

Kuzum çok geçmiş olsun öncelikle inşallah doktorun tahmin ettiği gibi değildir. Doktorlar her ihtimali göz önünde bulundurmak zorunda sonuçta. Senin içine ne siniyorsa öyle yap canım. Eşin de olsa dinleme. Doktorla birlikte ameliyathane hizmetleri de önemli ama. İlla doktorun da kötü ekip olan bir yerle yapmaz önceden konuşursunuz ona göre içine sinmeyen bir yer olursa yapılan yer ona göre bakarsınız bence. Valla bende çok sinirliydim ama işte konuştum gitti. İnşallah sağlıkla bir doğursaydık bizlerde haftalar ilerledikçe kötü oluyoruz

Eki Görüntüle 2934371
Dr da böyle yazdı hıc bılemıyorum
Canım aşıları varsa onlarda basen pozitif çıkmıyor bir de pozitif olsa da pozitif çıkmıyor kardeşim dördüncü teste pozitif çıktı nerdeyse hastalıkta 12. Günü idi düşün yani. Pcr testleri çok güvenilir değil hepsini tespit edemiyor

canım bende kistten ameliyat oldum inşallah problem olmaz ama bence özel durum var madem bence doktorunla devam et derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…