Cok canım acıyorCanım aşıları varsa onlarda basen pozitif çıkmıyor bir de pozitif olsa da pozitif çıkmıyor kardeşim dördüncü teste pozitif çıktı nerdeyse hastalıkta 12. Günü idi düşün yani. Pcr testleri çok güvenilir değil hepsini tespit edemiyor
Zor olmaz mı hiç basit bir ağrı bile gebelikte çok zor. Rabbim tez vakitte atlatmayı nasip etsin canım. Dikkat etmeye çalışıyoruz ama çok lanet bir şey Allah ım esirgesinCok canım acıyor
Sız se kendınıze dıkkat edın nolur
İçten gelen tıtreme engel olamıyorum kemıklerım hassas bas parmağım bıle sızlıyor
Bogazım balgam yapmaya basladı
Basım agrıyor
Mıde hassasiyeti de basladı
Iyıce halsiz kaldım
Herkes aynı degıl bu hamılelıkte de boyle kronık rahatsızlık bunye
Allahım sızlerı korusun
Oo süper bilgi ben daha dışarı çıkıp bakamadım arabalara kuzucum ya kesinlikle denemek lazım şöyle bi hepsni test edeyim bakalım sonra boyun sırt ağrısı ile uğraşmayalımBen de cybex, inglesina ve mamas&papas bakıyorum açıkçası bütçe skalası yaptım en yüksekten düşüğüe hangisine tamam derse artık kocacımBu arada sana da tavsiyem diğer markalara bakmadım ama arka tekerlekleri büyük olan arabalara bakman bizim ve eşimizin boyundakiler için çok kullanışlı oluyor gidip denedim ben normal tekerlek ve büyük tekerlek olarak fark var eğilip almaya koymaya vs diye
Kuzumm ben covid geçiren biri olarak söylüyorum çok ağrılı geçmişti inleye inleye ama geçiyor böyle kötü bir hastalık malesef inşallah geçecek biraz sabırCok canım acıyor
İçten gelen tıtreme engel olamıyorum kemıklerım hassas bas parmağım bıle sızlıyor
Basım agrıyor
Iyıce halsiz kaldım
Allahım sızlerı korusun
Yapışıklık durumu olmasi yüksek ihtimal bende. durumum oldukça özel aslında ama yeni anlaştığı hastaneler bi tık daha lüks gibi o yuzden korktum ama sağlık bu yapacak bisey yokcanım bende kistten ameliyat oldum inşallah problem olmaz ama bence özel durum var madem bence doktorunla devam et derim
Aynen şuanda bende o durumdayım inliyorum gececek dimiKuzumm ben covid geçiren biri olarak söylüyorum çok ağrılı geçmişti inleye inleye ama geçiyor böyle kötü bir hastalık malesef inşallah geçecek biraz sabır
Hangi takım kuzumKuzlarum fitilli takım muhteşem bu arada ve şuan giyebiliyorum çok rahat dışardayım hava soğuk ve oh üşümüyorum artık
korkma sorunsuz geçecek inşallah doğumunSağol canim bana moral oldun çok korktum kanama,organ yakışıklılığı dedigi için Allah hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin
Ah canım benim yaa, geçecek tabi.Aynen şuanda bende o durumdayım inliyorum gececek dimi
Canım 15 gün suda kalınca daha mi fazla jel halini alıyo
Amin canim umarim korktuğum gibi olmaz.ben aslinda dr umla devam etme taraftariyim ama yeni anlaştığı hastaneler benim şu an gittigime göre biraz daha pahalı sanirim beni o ürküttü ama sağlık bu biryandan da o kadar harcama yaptik son bir dişimizi sıkalım diyorum ...insallah hepimiz sağlıkla doğum yapariz dediğin gibi haftalar ilerledikçe benim gerilimim arttıKuzum çok geçmiş olsun öncelikle inşallah doktorun tahmin ettiği gibi değildir. Doktorlar her ihtimali göz önünde bulundurmak zorunda sonuçta. Senin içine ne siniyorsa öyle yap canım. Eşin de olsa dinleme. Doktorla birlikte ameliyathane hizmetleri de önemli ama. İlla doktorun da kötü ekip olan bir yerle yapmaz önceden konuşursunuz ona göre içine sinmeyen bir yer olursa yapılan yer ona göre bakarsınız bence. Valla bende çok sinirliydim ama işte konuştum gitti. İnşallah sağlıkla bir doğursaydık bizlerde haftalar ilerledikçe kötü oluyoruz
Canım belkide gecen hafta oglan hastayken ilk test negatifti sonra pozitif olabiliyor öyle bulasti kulucka suresiydi belirti vermedi sonradan sende kendini belli etmis olabilir sen moralini yuksk tut lutfen iyi seyler dusun hepsi gececk Allah in izniyle ama yemeni icmeni ihmal etme cok onemli gercektenEki Görüntüle 2934371
Dr da böyle yazdı hıc bılemıyorum
Dinlenince gecmiyor mu kramp gibi mi kasılma gibi mi canımKızlar bende kasık ağrısı başladı bacaklarıma doğru da vuruyor baya neyinnesi bu
Hep dıyorlar ama meyve yedım bırazda corba aksama peynır ekmek yedım baska mıdem almıyorAh canım benim yaa, geçecek tabi.
Sen sıkma canını yeter ki.
Ne istiyorsa canın söyle eşine, anlamlara.
Alıp gelsinler.
allahım yardım etsin cnm ya..Cok canım acıyor
Basım agrıyor
Iyıce halsiz kaldım
Allahım sızlerı korusun
Bugun de verdıler negatıf lerCanım belkide gecen hafta oglan hastayken ilk test negatifti sonra pozitif olabiliyor öyle bulasti kulucka suresiydi belirti vermedi sonradan sende kendini belli etmis olabilir sen moralini yuksk tut lutfen iyi seyler dusun hepsi gececk Allah in izniyle ama yemeni icmeni ihmal etme cok onemli gercekten
Insallah gecmesı nı beklemek cok zor bırde yatıp kalkabılsem hastaneye gitmekten korkuyorum ilerlemesin daha fazla ınsallahallahım yardım etsin cnm ya..
bol bol dinlen ve yemene de dikkat et atlatacaksın biraz zor geçecek belki ama sağlığına kavuşacaksın inşallah
Yok kramp değil canım Üşümüş gibi. Hasta olmadan önceki ağrı gibi. Kalınca giyindim şimdi üşüttüm belki deDinlenince gecmiyor mu kramp gibi mi kasılma gibi mi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?