Cok canım acıyor
Sız se kendınıze dıkkat edın nolur
İçten gelen tıtreme engel olamıyorum kemıklerım hassas bas parmağım bıle sızlıyor
Bogazım balgam yapmaya basladı
Basım agrıyor
Mıde hassasiyeti de basladı
Iyıce halsiz kaldım
Herkes aynı degıl bu hamılelıkte de boyle kronık rahatsızlık bunye
Allahım sızlerı korusun

Zor olmaz mı hiç basit bir ağrı bile gebelikte çok zor. Rabbim tez vakitte atlatmayı nasip etsin canım. Dikkat etmeye çalışıyoruz ama çok lanet bir şey Allah ım esirgesin

Oo süper bilgi ben daha dışarı çıkıp bakamadım arabalara kuzucum ya kesinlikle denemek lazım şöyle bi hepsni test edeyim bakalım sonra boyun sırt ağrısı ile uğraşmayalım ben mutfak tezgahımı da yuksek yaptırmıştm eşime

Kuzumm ben covid geçiren biri olarak söylüyorum çok ağrılı geçmişti inleye inleye ama geçiyor böyle kötü bir hastalık malesef inşallah geçecek biraz sabır

canım bende kistten ameliyat oldum inşallah problem olmaz ama bence özel durum var madem bence doktorunla devam et derim
Yapışıklık durumu olmasi yüksek ihtimal bende. durumum oldukça özel aslında ama yeni anlaştığı hastaneler bi tık daha lüks gibi o yuzden korktum ama sağlık bu yapacak bisey yok

Canım 15 gün suda kalınca daha mi fazla jel halini alıyo

Amin canim umarim korktuğum gibi olmaz.ben aslinda dr umla devam etme taraftariyim ama yeni anlaştığı hastaneler benim şu an gittigime göre biraz daha pahalı sanirim beni o ürküttü ama sağlık bu biryandan da o kadar harcama yaptik son bir dişimizi sıkalım diyorum ...insallah hepimiz sağlıkla doğum yapariz dediğin gibi haftalar ilerledikçe benim gerilimim arttı

Eki Görüntüle 2934371
Dr da böyle yazdı hıc bılemıyorum
Canım belkide gecen hafta oglan hastayken ilk test negatifti sonra pozitif olabiliyor öyle bulasti kulucka suresiydi belirti vermedi sonradan sende kendini belli etmis olabilir sen moralini yuksk tut lutfen iyi seyler dusun hepsi gececk Allah in izniyle ama yemeni icmeni ihmal etme cok onemli gercekten

Ah canım benim yaa, geçecek tabi.
Sen sıkma canını yeter ki.
Ne istiyorsa canın söyle eşine, anlamlara.
Alıp gelsinler.
Hep dıyorlar ama meyve yedım bırazda corba aksama peynır ekmek yedım baska mıdem almıyor vıtamınlerı de alıyorum yeter allahın izni ile ınsallah

allahım yardım etsin cnm ya..
bol bol dinlen ve yemene de dikkat et atlatacaksın biraz zor geçecek belki ama sağlığına kavuşacaksın inşallah

Bugun de verdıler negatıf ler

allahım yardım etsin cnm ya..
bol bol dinlen ve yemene de dikkat et atlatacaksın biraz zor geçecek belki ama sağlığına kavuşacaksın inşallah
Insallah gecmesı nı beklemek cok zor bırde yatıp kalkabılsem hastaneye gitmekten korkuyorum ilerlemesin daha fazla ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…