- 5 Nisan 2021
- 1.673
- 2.235
- 63
55.5 la hamile kaldım şuanda 66.5 olmuşum hani görünürde 11 kilo bundan sonra dikkat etmen gerekiyor doğuma kadar çok fazla almaman gerekiyor dediYaa inan verilir kilo kaç kilo aldın ki. Toplamda 20 yi geçmedikten sonra sonra sorun yok bence eğer öncesi çok kilolu değilsen.
Havalar sogudu canım aman dikkat et kendineYok kramp değil canım Üşümüş gibi. Hasta olmadan önceki ağrı gibi. Kalınca giyindim şimdi üşüttüm belki de
Valla 1 gün bile ince giyinmek hemen etkiliyor bizi valla dikkat edelimHavalar sogudu canım aman dikkat et kendine
Bana da 12 kiloya çok dedi yavaşla dedi epey moralimi bozdu ben anlamdım55.5 la hamile kaldım şuanda 66.5 olmuşum hani görünürde 11 kilo bundan sonra dikkat etmen gerekiyor doğuma kadar çok fazla almaman gerekiyor dedi
Eşime sordum da, onlar daha önce geçirip sonra sana bulaştırmış olabilirlermiş. Sende belirti gösterene kadar da onlardaki covid bitmiştir, böylece negatif çıkmışlardır. Yoksa covid pozitif olmayan kimse taşıyıcı da bulaştırıcı da olamazmış.Eki Görüntüle 2934371
Dr da böyle yazdı hıc bılemıyorum
Ben dün gece sol kasığımın ağrısı ile uyandım. Öyle bir ağrı ki, yarım saati geçti geçmek bilmedi. İnletiyordu beni. Doğuruyor muyum diye bile düşündüm ama sadece tek taraflı olunca uyuduğum yerde yatakta dönerken ters hareket yaptıysam kasığıma vurmuş olabilirmiş. Neyse öyle ağrıya katlanıp tekrar uyudum, sabaha karşı namaza uyandığımda epey azalmıştı ağrı ama hâlâ dokununca hafiften hissediyordum. Uyuyup bu kez sabah uyandığımda bu kez tamamen geçmişti. Seninki de öyle bir şey olabilir.Kızlar bende kasık ağrısı başladı bacaklarıma doğru da vuruyor baya neyinnesi bu
Canım testler ne kadar güvenilir ki?Eşime sordum da, onlar daha önce geçirip sonra sana bulaştırmış olabilirlermiş. Sende belirti gösterene kadar da onlardaki covid bitmiştir, böylece negatif çıkmışlardır. Yoksa covid pozitif olmayan kimse taşıyıcı da bulaştırıcı da olamazmış.
Öyle de olabilir tabii. Zaten ben de tersini söylemedim. Covid olmayam kimseden bulaşmaz dedim. Ya eski covidlidir ya da hâlâ devam etmektedir. Bilinmez.Canım testler ne kadar güvenilir ki?
Oğlan belki de pozitif şu an ama semptom göstermiyor olabilir.
Zaten 2 gün grip gibiymiş.
Hepimizin öyle kuzum. Bizimde çok maliyetli ama borç harç bakacağız artık kuzum. Büyük bir durum olmazsa doktor değiştirmeyi göze alamadım ben deAmin canim umarim korktuğum gibi olmaz.ben aslinda dr umla devam etme taraftariyim ama yeni anlaştığı hastaneler benim şu an gittigime göre biraz daha pahalı sanirim beni o ürküttü ama sağlık bu biryandan da o kadar harcama yaptik son bir dişimizi sıkalım diyorum ...insallah hepimiz sağlıkla doğum yapariz dediğin gibi haftalar ilerledikçe benim gerilimim arttı
Ayy hiç bir şey55.5 la hamile kaldım şuanda 66.5 olmuşum hani görünürde 11 kilo bundan sonra dikkat etmen gerekiyor doğuma kadar çok fazla almaman gerekiyor dedi
Geçmiş olsun sana da. Belki de ama ani keskin nbir ağrı değil. Gebelik öncesinde adet olmadan bir gün evvel ya da da transferden hemen sonra çektiğim nir ağrı gibiBen dün gece sol kasığımın ağrısı ile uyandım. Öyle bir ağrı ki, yarım saati geçti geçmek bilmedi. İnletiyordu beni. Doğuruyor muyum diye bile düşündüm ama sadece tek taraflı olunca uyuduğum yerde yatakta dönerken ters hareket yaptıysam kasığıma vurmuş olabilirmiş. Neyse öyle ağrıya katlanıp tekrar uyudum, sabaha karşı namaza uyandığımda epey azalmıştı ağrı ama hâlâ dokununca hafiften hissediyordum. Uyuyup bu kez sabah uyandığımda bu kez tamamen geçmişti. Seninki de öyle bir şey olabilir.
Yaa iyi oldu uyardığın özele gidecektim. Aile hekimliği testleri güvenilir değil kuzum ya çok farklı sonuçlar çıkarıyorlar. Belki devlete giderim o zaman. Şu muayenemi de olayım da duruma göre bakarım artık açıkçası gereksiz para vermek istemiyorumKilya aklima ne geldi.sen bu testleri ozelde yaptıracaksan cok tutar haberin olsun aile hekimligide yapabilir hemsireye rica etsen
Bende duyunca moralim bozuldu canım ben o kadar çok aldığımı düşünmüyordum bıraz fazla artık dikkat etmen gerekiyo dediBana da 12 kiloya çok dedi yavaşla dedi epey moralimi bozdu ben anlamdım
36 tane kuzum yarım kol şeklinde 18 tane yenidoğan 18 tane 3 ayKızlar kaç tane beyaz zıbın aldınız atlet gibi yani iç giyim olarakben çok almışım sanki gerçi yenidoğan Üç ay altı ay şeklinde almışım ama
Vallahi kuzum annem doğumdan bi hafta on beş gün önce dedi ben de bildiğimden değil ama sanırım hemen jelleşen birşey mişCanım 15 gün suda kalınca daha mi fazla jel halini alıyo
Vallahi ben de kendi evimiz olursa inşallah yüksek yaptırmak istiyorum en büyük problemim tezgah a dayanıp öyle yapıyorum ayaktaki işleriOo süper bilgi ben daha dışarı çıkıp bakamadım arabalara kuzucum ya kesinlikle denemek lazım şöyle bi hepsni test edeyim bakalım sonra boyun sırt ağrısı ile uğraşmayalımben mutfak tezgahımı da yuksek yaptırmıştm eşime
Şimdi gebelik kitabımı okuyordum 28 haftamıza kadar aldığımız kilo 9ila 11 arası olabilir yazıyor. Ki bu tekil gebelikte. Ben abartılı tepki vererek bizi korkutmaya çalıştıklarını düşünüyorum aslında, salmayalım kendimizi diye Velev ki son aylarda kilo artışı daha kolay oluyor bu yönden haklılarBende duyunca moralim bozuldu canım ben o kadar çok aldığımı düşünmüyordum bıraz fazla artık dikkat etmen gerekiyo dedi
Geçecek kuzum gözlerimi açamıyordum ben şiddetli baş ağrısından eklem ağrısından sızlıyordu etlerim kemiklerim c vit d vit portakal mandalin muz tükettim bolll bolllAynen şuanda bende o durumdayım inliyorum gececek dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?