Eki Görüntüle 2934371
Dr da böyle yazdı hıc bılemıyorum
Eşime sordum da, onlar daha önce geçirip sonra sana bulaştırmış olabilirlermiş. Sende belirti gösterene kadar da onlardaki covid bitmiştir, böylece negatif çıkmışlardır. Yoksa covid pozitif olmayan kimse taşıyıcı da bulaştırıcı da olamazmış.

Kızlar bende kasık ağrısı başladı bacaklarıma doğru da vuruyor baya neyinnesi bu
Ben dün gece sol kasığımın ağrısı ile uyandım. Öyle bir ağrı ki, yarım saati geçti geçmek bilmedi. İnletiyordu beni. Doğuruyor muyum diye bile düşündüm ama sadece tek taraflı olunca uyuduğum yerde yatakta dönerken ters hareket yaptıysam kasığıma vurmuş olabilirmiş. Neyse öyle ağrıya katlanıp tekrar uyudum, sabaha karşı namaza uyandığımda epey azalmıştı ağrı ama hâlâ dokununca hafiften hissediyordum. Uyuyup bu kez sabah uyandığımda bu kez tamamen geçmişti. Seninki de öyle bir şey olabilir.

Canım testler ne kadar güvenilir ki?
Oğlan belki de pozitif şu an ama semptom göstermiyor olabilir.
Zaten 2 gün grip gibiymiş.

Canım testler ne kadar güvenilir ki?
Oğlan belki de pozitif şu an ama semptom göstermiyor olabilir.
Zaten 2 gün grip gibiymiş.
Öyle de olabilir tabii. Zaten ben de tersini söylemedim. Covid olmayam kimseden bulaşmaz dedim. Ya eski covidlidir ya da hâlâ devam etmektedir. Bilinmez.

Hepimizin öyle kuzum. Bizimde çok maliyetli ama borç harç bakacağız artık kuzum. Büyük bir durum olmazsa doktor değiştirmeyi göze alamadım ben de

Geçmiş olsun sana da. Belki de ama ani keskin nbir ağrı değil. Gebelik öncesinde adet olmadan bir gün evvel ya da da transferden hemen sonra çektiğim nir ağrı gibi
Bacaklarıma da vuruyor sanki soğuk almışım gibi biraz. Bakalım kalın çorap giydim sıcak tutuyorum kendimi şimdi umarım geçer ya

Kilya aklima ne geldi.sen bu testleri ozelde yaptıracaksan cok tutar haberin olsun aile hekimligide yapabilir hemsireye rica etsen
Yaa iyi oldu uyardığın özele gidecektim. Aile hekimliği testleri güvenilir değil kuzum ya çok farklı sonuçlar çıkarıyorlar. Belki devlete giderim o zaman. Şu muayenemi de olayım da duruma göre bakarım artık açıkçası gereksiz para vermek istemiyorum

Kızlar kaç tane beyaz zıbın aldınız atlet gibi yani iç giyim olarak ben çok almışım sanki gerçi yenidoğan Üç ay altı ay şeklinde almışım ama

Vallahi ben de kendi evimiz olursa inşallah yüksek yaptırmak istiyorum en büyük problemim tezgah a dayanıp öyle yapıyorum ayaktaki işleri git dene hatta eşinde denesin tutma yerlerinin uzunluğunun ayarlanmasıda önemli kuzucum eşime denettim ben iki tanesini işte beğendi boyunu posunu diğerleri çok küçük kaldı elinde tabi bagaja sığması bizim taşıyabilceğimiz ağırlık vs de önemli

Bende duyunca moralim bozuldu canım ben o kadar çok aldığımı düşünmüyordum bıraz fazla artık dikkat etmen gerekiyo dedi
Şimdi gebelik kitabımı okuyordum 28 haftamıza kadar aldığımız kilo 9ila 11 arası olabilir yazıyor. Ki bu tekil gebelikte. Ben abartılı tepki vererek bizi korkutmaya çalıştıklarını düşünüyorum aslında, salmayalım kendimizi diye Velev ki son aylarda kilo artışı daha kolay oluyor bu yönden haklılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…