Evet kuzucm denicez bakalım

Eklentiler

• 89301027-BF29-43AA-BA6F-3A5AD07B1176.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 35
Elimizden geldiğince dikkat edelim canım ben aklıma estikçe yiyorum hiç iyi birşey yapmıyorum ama nefsime engel olamıyorum niyeyse

Ay kuzum sizin göbekler küçük ben alsam olmaz heralde ya kilom çok değil ama göbeğim çıkık hala kıyafet alamadım bir sonraki doktor muayeneme kadar bir şey bulmam gerek

Yaaa çok değil o zaman sevindim bir an bunları ne ara giydireceğim dedim de
Çok sık kirletiyorlarmış o yüzden aldım hatta ben yine alacaktım eşim izin vermedi eğer yetmezse ebebek ayağımızın altında gidip alıp gelirim dedi bende iyi dedim sen bilirsin

Ay kuzum sizin göbekler küçük ben alsam olmaz heralde ya kilom çok değil ama göbeğim çıkık hala kıyafet alamadım bir sonraki doktor muayeneme kadar bir şey bulmam gerek
Kalıptan kalıba değişiyor mesela ben geçen lc den sweaf aldım l beden bugün giydim ki ne giyeyim benden bir iki tane daha girer heralde birde m beden alt üst takım aldım oda yine çok büyük geldi gidip değiştircem

Kızlar doğum sonrası korse olayına baktım birkaç doktor videosu izledim. Hemen kullanın diyen yok özellikle 40 çıktıktan sonra diyorlar Rahim kendini toparlamadan aşağıya korse ile basarsanız eğer idrar kaçırma rahim sarkması gibi bir çok sorunla erkenden tanışırsınız diyor. Çok sıkmayan basit bir şey alacağım sanırım daha sonra duruma göre yamuna ya da diğer ünlü olan neydi onu alayım artık. Burada sanırım Ayceeeee yün korse önermişti fiyatı da uygundu ondan bakacağım ilk zamanlar için rahat hareket edeyim diye sonradan sıkı korseler bakacağım.

Çok sık kirletiyorlarmış o yüzden aldım hatta ben yine alacaktım eşim izin vermedi eğer yetmezse ebebek ayağımızın altında gidip alıp gelirim dedi bende iyi dedim sen bilirsin
Bende o kadar yoktur da ne bileyim hastane çıkışları filan içlerinde var ya zaten ben bu kadar Zıbını ne ile giydireceğim oldum tek parça tulum filan almamışım ya. Ama almayacağım da artık sonra gerekirse alırım ne yapayım.

Yaa bende mi sorun var lcw den tayt aldım göğüs altına kadar çıkmadı göbek kısmı ben böyle kullanamam dedim iade ettim üst hiç almadım ya evdekiler ile götürüyorum şimdilik. Alta acil acil ihtiyacım varda içime sinen bir şey yok

Selam arkadaşlar birşey sormak istiyorum geçen ay tüp bebek tedavisine başladık 22 yumurtam toplandı 8 adet 5. Gün embriyosu donduruldu ikinci adetimle gelmemi söyledi doktorum yani rahim dinlendirme sonrası transfer olacaktı ilk adeti oldum ama ikinci 3 gün gecikti bu gün test yaptım normal ucuz olandan negatif çıktı şeffaf durduk yere gelen akıntı ve kaşıntım var aşırı gaz oluyor ufak tefek belirtiler var yani ama emin değilim bu arada adetim 2 buçuk yıllık evliyim hiç bu kadar gecikmemişti sizce hamile olabilir miyim ?

Benim abimler bayağı almışlar tulum o yüzden o işten kurtuldum dahada birşey almayacam zaten bebişlere olanlar yeter yetmezse alırım diye düşünüyorum bir hayırlısıyla dünya gelsinlerde

Bende altta sıkıntı yaşamıyomda üstte sıkıntı yaşıyorum kuzum bu havalarda giyebilecek birşey bulamıyorum göbek kaldırıyo havaya bende biryerlerimin belli olmasını sevmiyorum yine tam kış gelse uzun trikolarım var onları giyerim şimdide tshirt hırka idare ediyorum

Ben zaten hemen kullanmam diye düşünüyorum kuzum. Ama sıkı giyinirim ne bilim pamuk şallarımı dolarım. Çünkü belim için de iyi olacaktır bu sonra da owli almıştım ona geçerim

Canım gecikmenin ilaçlardan olduğunu düşünüyorum ama en kesin yolu gidip kan testi vermen. Bir de ilaçlarla uyarılınca tabii doğal olma ihtimali de yükseliyor yine de bu şekilde bilmek çok zor gidip kan vermelisin

Ben ilk başta yüksek bel toparlayıcı taytlar var ya onlardan almayı düşünüyorum sonrada owlinin korsesini almayı düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…