Evet kuzucm denicez bakalımVallahi ben de kendi evimiz olursa inşallah yüksek yaptırmak istiyorum en büyük problemim tezgah a dayanıp öyle yapıyorum ayaktaki işlerigit dene hatta eşinde denesin tutma yerlerinin uzunluğunun ayarlanmasıda önemli kuzucum eşime denettim ben iki tanesini işte beğendi boyunu posunu diğerleri çok küçük kaldı elinde tabi bagaja sığması bizim taşıyabilceğimiz ağırlık vs de önemli
Hangi takım kuzum
Yaaa çok değil o zaman sevindim36 tane kuzum yarım kol şeklinde 18 tane yenidoğan 18 tane 3 ay
Elimizden geldiğince dikkat edelim canım ben aklıma estikçe yiyorum hiç iyi birşey yapmıyorum ama nefsime engel olamıyorum niyeyseŞimdi gebelik kitabımı okuyordum 28 haftamıza kadar aldığımız kilo 9ila 11 arası olabilir yazıyor. Ki bu tekil gebelikte. Ben abartılı tepki vererek bizi korkutmaya çalıştıklarını düşünüyorum aslında, salmayalım kendimizi diye Velev ki son aylarda kilo artışı daha kolay oluyor bu yönden haklılar
Ay kuzum sizin göbekler küçük ben alsam olmaz heralde yaTRENDYOLMİLLA Siyah Örgü Detaylı Kazak Pantolon Triko Alt-Üst Takım TWOSS20AU0084 Fiyatı, Yorumları - Trendyol
TRENDYOLMİLLA Siyah Örgü Detaylı Kazak Pantolon Triko Alt-Üst Takım TWOSS20AU0084 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bu kuzucm. Dışarıda oturuyoruz şuan hava da yağmurlu ve sıcacık
Çok sık kirletiyorlarmış o yüzden aldım hatta ben yine alacaktım eşim izin vermedi eğer yetmezse ebebek ayağımızın altında gidip alıp gelirim dedi bende iyi dedim sen bilirsinYaaa çok değil o zaman sevindimbir an bunları ne ara giydireceğim dedim de
Bnce al dene kesin. Beğenmzsen iade edersnAy kuzum sizin göbekler küçük ben alsam olmaz heralde yakilom çok değil ama göbeğim çıkık hala kıyafet alamadım bir sonraki doktor muayeneme kadar bir şey bulmam gerek
Kalıptan kalıba değişiyor mesela ben geçen lc den sweaf aldım l beden bugün giydim ki ne giyeyim benden bir iki tane daha girer heralde birde m beden alt üst takım aldım oda yine çok büyük geldi gidip değiştircemAy kuzum sizin göbekler küçük ben alsam olmaz heralde yakilom çok değil ama göbeğim çıkık hala kıyafet alamadım bir sonraki doktor muayeneme kadar bir şey bulmam gerek
Bende o kadar yoktur da ne bileyim hastane çıkışları filan içlerinde var ya zaten ben bu kadar Zıbını ne ile giydireceğim oldumÇok sık kirletiyorlarmış o yüzden aldım hatta ben yine alacaktım eşim izin vermedi eğer yetmezse ebebek ayağımızın altında gidip alıp gelirim dedi bende iyi dedim sen bilirsin
Eşim söylenerek götürüyor ama gireyim o riske olmadıBnce al dene kesin. Beğenmzsen iade edersn
Yaa bende mi sorun varKalıptan kalıba değişiyor mesela ben geçen lc den sweaf aldım l beden bugün giydim ki ne giyeyim benden bir iki tane daha girer heralde birde m beden alt üst takım aldım oda yine çok büyük geldi gidip değiştircem
Benim abimler bayağı almışlar tulum o yüzden o işten kurtuldum dahada birşey almayacam zaten bebişlere olanlar yeter yetmezse alırım diye düşünüyorum bir hayırlısıyla dünya gelsinlerdeBende o kadar yoktur da ne bileyim hastane çıkışları filan içlerinde var ya zaten ben bu kadar Zıbını ne ile giydireceğim oldumtek parça tulum filan almamışım ya. Ama almayacağım da artık sonra gerekirse alırım ne yapayım.
Aklına estikçe ye ama ne yediğin de önemli elbetteElimizden geldiğince dikkat edelim canım ben aklıma estikçe yiyorum hiç iyi birşey yapmıyorum ama nefsime engel olamıyorum niyeyse
Bende altta sıkıntı yaşamıyomda üstte sıkıntı yaşıyorum kuzum bu havalarda giyebilecek birşey bulamıyorum göbek kaldırıyo havaya bende biryerlerimin belli olmasını sevmiyorum yine tam kış gelse uzun trikolarım var onları giyerim şimdide tshirt hırka idare ediyorumYaa bende mi sorun varlcw den tayt aldım göğüs altına kadar çıkmadı göbek kısmı ben böyle kullanamam dedim iade ettim üst hiç almadım ya evdekiler ile götürüyorum şimdilik. Alta acil acil ihtiyacım varda içime sinen bir şey yok
Ben zaten hemen kullanmam diye düşünüyorum kuzum. Ama sıkı giyinirim ne bilim pamuk şallarımı dolarım. Çünkü belim için de iyi olacaktır bu sonra da owli almıştım ona geçerimKızlar doğum sonrası korse olayına baktım birkaç doktor videosu izledim. Hemen kullanın diyen yok özellikle 40 çıktıktan sonra diyorlarRahim kendini toparlamadan aşağıya korse ile basarsanız eğer idrar kaçırma rahim sarkması gibi bir çok sorunla erkenden tanışırsınız diyor. Çok sıkmayan basit bir şey alacağım sanırım daha sonra duruma göre yamuna ya da diğer ünlü olan neydi onu alayım artık. Burada sanırım Ayceeeee yün korse önermişti fiyatı da uygundu ondan bakacağım ilk zamanlar için rahat hareket edeyim diye sonradan sıkı korseler bakacağım.
Hem sağlıklısını yiyorum hem sağlıksızını hiç farketmiyoAklına estikçe ye ama ne yediğin de önemli elbette
Canım gecikmenin ilaçlardan olduğunu düşünüyorum ama en kesin yolu gidip kan testi vermen. Bir de ilaçlarla uyarılınca tabii doğal olma ihtimali de yükseliyor yine de bu şekilde bilmek çok zor gidip kan vermelisinSelam arkadaşlar birşey sormak istiyorum geçen ay tüp bebek tedavisine başladık 22 yumurtam toplandı 8 adet 5. Gün embriyosu donduruldu ikinci adetimle gelmemi söyledi doktorum yani rahim dinlendirme sonrası transfer olacaktı ilk adeti oldum ama ikinci 3 gün gecikti bu gün test yaptım normal ucuz olandan negatif çıktı şeffaf durduk yere gelen akıntı ve kaşıntım var aşırı gaz oluyor ufak tefek belirtiler var yani ama emin değilim bu arada adetim 2 buçuk yıllık evliyim hiç bu kadar gecikmemişti sizce hamile olabilir miyim ?
Ben ilk başta yüksek bel toparlayıcı taytlar var ya onlardan almayı düşünüyorum sonrada owlinin korsesini almayı düşünüyorumKızlar doğum sonrası korse olayına baktım birkaç doktor videosu izledim. Hemen kullanın diyen yok özellikle 40 çıktıktan sonra diyorlarRahim kendini toparlamadan aşağıya korse ile basarsanız eğer idrar kaçırma rahim sarkması gibi bir çok sorunla erkenden tanışırsınız diyor. Çok sıkmayan basit bir şey alacağım sanırım daha sonra duruma göre yamuna ya da diğer ünlü olan neydi onu alayım artık. Burada sanırım Ayceeeee yün korse önermişti fiyatı da uygundu ondan bakacağım ilk zamanlar için rahat hareket edeyim diye sonradan sıkı korseler bakacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?