Yaa benimde öyle de evde olunca çok takmıyorum. Altı kamufle edebileceğim bir şey yok göbek altında bırakıyorum her şeyi ee açık kalıyor öyle olunca daBende altta sıkıntı yaşamıyomda üstte sıkıntı yaşıyorum kuzum bu havalarda giyebilecek birşey bulamıyorum göbek kaldırıyo havaya bende biryerlerimin belli olmasını sevmiyorum yine tam kış gelse uzun trikolarım var onları giyerim şimdide tshirt hırka idare ediyorum
Başka topiklerede yazdım 6 güne kadar geciken olmuş canım kan testi idrar testi zaten uzun süredir yıprandım varsa zaten sonunda belli olur bu gidişle 10 güne kadar beklerim ben yoksa vermem sonra pskolojim bozuluyor ☺Canım gecikmenin ilaçlardan olduğunu düşünüyorum ama en kesin yolu gidip kan testi vermen. Bir de ilaçlarla uyarılınca tabii doğal olma ihtimali de yükseliyor yine de bu şekilde bilmek çok zor gidip kan vermelisin
Dönem dönem olur yaa, ama dikkat etmek lazım tabi yine deHem sağlıklısını yiyorum hem sağlıksızını hiç farketmiyo
Ya işte okudum buradan herkes aman hemen kullanın filan demişti. Korse de almadım ben bakayım dedim bir tıbbi olarakta. Aslında sıkı şeyler önermiyorlarBen zaten hemen kullanmam diye düşünüyorum kuzum. Ama sıkı giyinirim ne bilim pamuk şallarımı dolarım. Çünkü belim için de iyi olacaktır bu sonra da owli almıştım ona geçerim
Yaa onlarda mantıklı aslında olabilir kuzumBen ilk başta yüksek bel toparlayıcı taytlar var ya onlardan almayı düşünüyorum sonrada owlinin korsesini almayı düşünüyorum
Böyle ne olacağız hiç bilmiyorum bir yer olsa bir yer olmuyorYaa benimde öyle de evde olunca çok takmıyorum. Altı kamufle edebileceğim bir şey yok göbek altında bırakıyorum her şeyi ee açık kalıyor öyle olunca da
İnşallah hakkında hayırlısı olsun kuzumBaşka topiklerede yazdım 6 güne kadar geciken olmuş canım kan testi idrar testi zaten uzun süredir yıprandım varsa zaten sonunda belli olur bu gidişle 10 güne kadar beklerim ben yoksa vermem sonra pskolojim bozuluyor ☺
Sezeryan olduğu için hemen kullanmaktan çekindimYa işte okudum buradan herkes aman hemen kullanın filan demişti. Korse de almadım ben bakayım dedim bir tıbbi olarakta. Aslında sıkı şeyler önermiyorlarşaşırdım ben doktorlarında önerdiğini düşünüyordum nedense. Neyse ben de yün korse bakacağım sanırım 40 çıkınca sonra owli ya da yamuna bakarım.
Ben de yamuna düşünüyorum araştırdıklarımdan içime sinen o olduYa işte okudum buradan herkes aman hemen kullanın filan demişti. Korse de almadım ben bakayım dedim bir tıbbi olarakta. Aslında sıkı şeyler önermiyorlarşaşırdım ben doktorlarında önerdiğini düşünüyordum nedense. Neyse ben de yün korse bakacağım sanırım 40 çıkınca sonra owli ya da yamuna bakarım.
Amin canım teşekkür ederim. İnşAllah sizde hayırla sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız Rabbim gönlünüze göre versin inşAllahİnşallah hakkında hayırlısı olsun kuzum
Ben ilk zamanda çarşafKızlar doğum sonrası korse olayına baktım birkaç doktor videosu izledim. Hemen kullanın diyen yok özellikle 40 çıktıktan sonra diyorlarRahim kendini toparlamadan aşağıya korse ile basarsanız eğer idrar kaçırma rahim sarkması gibi bir çok sorunla erkenden tanışırsınız diyor. Çok sıkmayan basit bir şey alacağım sanırım daha sonra duruma göre yamuna ya da diğer ünlü olan neydi onu alayım artık. Burada sanırım @Ayceeeee yün korse önermişti fiyatı da uygundu ondan bakacağım ilk zamanlar için rahat hareket edeyim diye sonradan sıkı korseler bakacağım.
Ay erkek atleti giyiyorum evde öyle kapadım göbeğiBöyle ne olacağız hiç bilmiyorum bir yer olsa bir yer olmuyor
Özellikle sezaryen olanlar önermişti çok iyi geliyor diye de gözüm korktu kullanmamSezeryan olduğu için hemen kullanmaktan çekindim
Amiiin inşallahAmin canım teşekkür ederim. İnşAllah sizde hayırla sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız Rabbim gönlünüze göre versin inşAllah
Amin inşallah tez zamanda❤Amiiin inşallahİsteyen herkese Rabbim nasip etsin
Ya korse kadar sıkı olmaz nefes alır çarşaf zaten kuzum hazır yapan varken çok sıktırmada yine deBen ilk zamanda çarşafannem kaçışın ve itiraz hakkın yok dedi yoksa göbeğinle gezersn ömür boyu dedi
İki aycık idare et lastiklerin geldiği yerleAy erkek atleti giyiyorum evde öyle kapadım göbeğibir de ben göbeğime gelecek lastikli bir şey giyemiyorum huzursuz ediyor beni ne olursa olsun. Aldığım şey göğüs altına kadar çıkacak aslında her şey sıkmıyor ama yine de lastik göbeğe denk gelirse rahatsız oluyorum ondan bulmak sorun.
Sen zaten baya zayıfmışsın öncesinde kuzumİki aycık idare et lastiklerin geldiği yerleeşime geçen diyorum tshirtlerini kaldırma sakın ben giyecem evin içinde kendimi hiç böyle düşünmezdim
Bende 2 çeşit korse var. Biri yamunanın, o çok sert ve dar, onu biraz zayıfladıktan sonra ancak giyebilirim (gerçi çok kilo almadım ama göbeğim çok büyüdü), diğeri de karın, bel kalçayı saran şu eksi tip kıyafet konserleri var ya, ondam. Ben de doğumdan hemen sonra takmayacağım. Biraz yaralar iyileşsin. Belki 40ını bulmaz ama ikisi için de en az 15 gün beklerim sanırım.Kızlar doğum sonrası korse olayına baktım birkaç doktor videosu izledim. Hemen kullanın diyen yok özellikle 40 çıktıktan sonra diyorlarRahim kendini toparlamadan aşağıya korse ile basarsanız eğer idrar kaçırma rahim sarkması gibi bir çok sorunla erkenden tanışırsınız diyor. Çok sıkmayan basit bir şey alacağım sanırım daha sonra duruma göre yamuna ya da diğer ünlü olan neydi onu alayım artık. Burada sanırım @Ayceeeee yün korse önermişti fiyatı da uygundu ondan bakacağım ilk zamanlar için rahat hareket edeyim diye sonradan sıkı korseler bakacağım.
Alınan hormon ilaçları bu düzensizliği yapıyor. Bende aynısı olmuştu. Hatta ben o ikinci ay hiç adet olmamıştım da doktor söktürücü vermişti de öyle olmuştum. Ama başka denememde de yine ilk adeti zamanında olup ikinciyi de birkaç gün gecikme ile kendiliğinden olmuştum. Yine de test yaptır istersen. Sonucu bize de yaz.Selam arkadaşlar birşey sormak istiyorum geçen ay tüp bebek tedavisine başladık 22 yumurtam toplandı 8 adet 5. Gün embriyosu donduruldu ikinci adetimle gelmemi söyledi doktorum yani rahim dinlendirme sonrası transfer olacaktı ilk adeti oldum ama ikinci 3 gün gecikti bu gün test yaptım normal ucuz olandan negatif çıktı şeffaf durduk yere gelen akıntı ve kaşıntım var aşırı gaz oluyor ufak tefek belirtiler var yani ama emin değilim bu arada adetim 2 buçuk yıllık evliyim hiç bu kadar gecikmemişti sizce hamile olabilir miyim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?