Yaa benimde öyle de evde olunca çok takmıyorum. Altı kamufle edebileceğim bir şey yok göbek altında bırakıyorum her şeyi ee açık kalıyor öyle olunca da

Başka topiklerede yazdım 6 güne kadar geciken olmuş canım kan testi idrar testi zaten uzun süredir yıprandım varsa zaten sonunda belli olur bu gidişle 10 güne kadar beklerim ben yoksa vermem sonra pskolojim bozuluyor ☺

Ben zaten hemen kullanmam diye düşünüyorum kuzum. Ama sıkı giyinirim ne bilim pamuk şallarımı dolarım. Çünkü belim için de iyi olacaktır bu sonra da owli almıştım ona geçerim
Ya işte okudum buradan herkes aman hemen kullanın filan demişti. Korse de almadım ben bakayım dedim bir tıbbi olarakta. Aslında sıkı şeyler önermiyorlar şaşırdım ben doktorlarında önerdiğini düşünüyordum nedense. Neyse ben de yün korse bakacağım sanırım 40 çıkınca sonra owli ya da yamuna bakarım.

İnşallah hakkında hayırlısı olsun kuzum

Sezeryan olduğu için hemen kullanmaktan çekindim

Ben de yamuna düşünüyorum araştırdıklarımdan içime sinen o oldu Owli bilmiyorum ama

Ben ilk zamanda çarşaf annem kaçışın ve itiraz hakkın yok dedi yoksa göbeğinle gezersn ömür boyu dedi

Böyle ne olacağız hiç bilmiyorum bir yer olsa bir yer olmuyor
Ay erkek atleti giyiyorum evde öyle kapadım göbeği bir de ben göbeğime gelecek lastikli bir şey giyemiyorum huzursuz ediyor beni ne olursa olsun. Aldığım şey göğüs altına kadar çıkacak aslında her şey sıkmıyor ama yine de lastik göbeğe denk gelirse rahatsız oluyorum ondan bulmak sorun.

İki aycık idare et lastiklerin geldiği yerle eşime geçen diyorum tshirtlerini kaldırma sakın ben giyecem evin içinde kendimi hiç böyle düşünmezdim

Bende 2 çeşit korse var. Biri yamunanın, o çok sert ve dar, onu biraz zayıfladıktan sonra ancak giyebilirim (gerçi çok kilo almadım ama göbeğim çok büyüdü), diğeri de karın, bel kalçayı saran şu eksi tip kıyafet konserleri var ya, ondam. Ben de doğumdan hemen sonra takmayacağım. Biraz yaralar iyileşsin. Belki 40ını bulmaz ama ikisi için de en az 15 gün beklerim sanırım.

Alınan hormon ilaçları bu düzensizliği yapıyor. Bende aynısı olmuştu. Hatta ben o ikinci ay hiç adet olmamıştım da doktor söktürücü vermişti de öyle olmuştum. Ama başka denememde de yine ilk adeti zamanında olup ikinciyi de birkaç gün gecikme ile kendiliğinden olmuştum. Yine de test yaptır istersen. Sonucu bize de yaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…