- 21 Mart 2015
- 6.958
- 9.533
- 198
Bakalım napcaklar bana burdan yazmıs olurum muhtemelenYa korse kadar sıkı olmaz nefes alır çarşaf zaten kuzum hazır yapan varken çok sıktırmada yine de
Merhaba canım bende 2.adetim hic gecikmeyecen birisi olarak 1 hafta gecikmisti hatta azcik fazla da olabilir kan testi yaptirmistim yine de nolur nolmaz die ilaca bagli tek doz bi igne kullanmistim muhtemelen o yapmisti stres olma olursn merak etmeSelam arkadaşlar birşey sormak istiyorum geçen ay tüp bebek tedavisine başladık 22 yumurtam toplandı 8 adet 5. Gün embriyosu donduruldu ikinci adetimle gelmemi söyledi doktorum yani rahim dinlendirme sonrası transfer olacaktı ilk adeti oldum ama ikinci 3 gün gecikti bu gün test yaptım normal ucuz olandan negatif çıktı şeffaf durduk yere gelen akıntı ve kaşıntım var aşırı gaz oluyor ufak tefek belirtiler var yani ama emin değilim bu arada adetim 2 buçuk yıllık evliyim hiç bu kadar gecikmemişti sizce hamile olabilir miyim ?
Kızlar bravo nasıl hatırlıyorsunuz ben hiçbirşey hatırlamıyorumMerhaba canım bende 2.adetim hic gecikmeyecen birisi olarak 1 hafta gecikmisti hatta azcik fazla da olabilir kan testi yaptirmistim yine de nolur nolmaz die ilaca bagli tek doz bi igne kullanmistim muhtemelen o yapmisti stres olma olursn merak etme
Hafızam azda olsa iyidirKızlar bravo nasıl hatırlıyorsunuz ben hiçbirşey hatırlamıyorum
Cokk kötüüü anlatamam.....Günaydnnn herkese umarm iyisinizdir kızlarrYasamademek123 nasil gecti gecen
Aslina bakarsan arada çok büyük bir fark yok dr umda iyi doğum paketi alinca fiyatta biraz makul hale geliyor ama eşim sanki kendi doğuracakmış gibi bu hastane daha iyi burdan vazgeçmeyelim diye tutturdu zaten kavgada o yüzden çıktı. Tüp bebek sürecinde de çok harcama yaptık anlatmaya gerek yok burda herkes aynı durumda zaten ama artik kendimi suçlu hisseder oldum.ama çok teşekkür ederim yorumun yol gösterici olduHepimizin öyle kuzum. Bizimde çok maliyetli ama borç harç bakacağız artık kuzum. Büyük bir durum olmazsa doktor değiştirmeyi göze alamadım ben de
Yaaa peki simdi nasılsnCokk kötüüü anlatamam.....
AymııYaaa peki simdi nasılsn
Maalesef bazen söylediklerinin nereye gittiğini bilmiyor erkekler. Bir keresinde eşim hesap yapıyor işte şu tüp bebek olmasaydı şöyle yapardık filan bozulmuştumAslina bakarsan arada çok büyük bir fark yok dr umda iyi doğum paketi alinca fiyatta biraz makul hale geliyor ama eşim sanki kendi doğuracakmış gibi bu hastane daha iyi burdan vazgeçmeyelim diye tutturdu zaten kavgada o yüzden çıktı. Tüp bebek sürecinde de çok harcama yaptık anlatmaya gerek yok burda herkes aynı durumda zaten ama artik kendimi suçlu hisseder oldum.ama çok teşekkür ederim yorumun yol gösterici oldu
Günaydın amiiin kuzum burası da yağmurluydu ama durdu yağmur sonrası ferahlık vardır ya bayılıyorumGünaydın kızlarrr iyi haftasonlarıistanbul çok yağmurlu bugün keyifsizzz hava 🌧 hastalara şifa dertlilere deva borçlulara eda diliyorum
Günaydın tatlımGünaydın kızlarım
bende de mesela yapışıklık durumu ihtimali var doktorum perinatolog söyledim ona genel cerrahla girebiliriz doğuma dedi yapışıklık varsa ilerde sorun yaratmadan sezeryanda temizlenmeli o yüzden sağlık en önemlisi bende fiyatı çok düşündüm ama bir yerlerden kısıp bir şekilde sağlıkla kucağımıza alalım yeterkiYapışıklık durumu olmasi yüksek ihtimal bende. durumum oldukça özel aslında ama yeni anlaştığı hastaneler bi tık daha lüks gibi o yuzden korktum ama sağlık bu yapacak bisey yok
Günaydınnn canım en sevdiğim havadır istanbuldaGünaydın kızlarrr iyi haftasonlarıistanbul çok yağmurlu bugün keyifsizzz hava 🌧 hastalara şifa dertlilere deva borçlulara eda diliyorum
Aminn canım günaydın. Ben çok keyifli uyandım neden hava bir güneşli kiGünaydın kızlarrr iyi haftasonlarıistanbul çok yağmurlu bugün keyifsizzz hava 🌧 hastalara şifa dertlilere deva borçlulara eda diliyorum
Benimde öyle ya hava bozunca üstüme bir kasvet çöküyo hiç sevmiyorum karanlık havayı buradada sanki hiç yağmur yağmamış gibi güneşli ve sıcakAminn canım günaydın. Ben çok keyifli uyandım neden hava bir güneşli kihemen etkileniyorum yaa enerjim geliyo
Yaa vallaBenimde öyle ya hava bozunca üstüme bir kasvet çöküyo hiç sevmiyorum karanlık havayı buradada sanki hiç yağmur yağmamış gibi güneşli ve sıcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?