- 21 Mart 2015
- 6.958
- 9.533
- 198
Cok teşekkür ederim canım Rabbim hayırlısını versinMerhaba canım bende 2.adetim hic gecikmeyecen birisi olarak 1 hafta gecikmisti hatta azcik fazla da olabilir kan testi yaptirmistim yine de nolur nolmaz die ilaca bagli tek doz bi igne kullanmistim muhtemelen o yapmisti stres olma olursn merak etme
Kız alt fazla olmaz mıUzm. Dr. Suna Nilay Canatar | Çocuk Doktoru, Instagram: "İkizler büyüyor 🧿🧿🧿"
361 likes, 6 comments - uzm.dr.sunanilaycanatar, February 9, 2021: "İkizler büyüyor 🧿🧿🧿".www.instagram.com
Kışın yarım kol zıbın üstüne patikli bir alt üstüne tulum üstüne bir de yelek giydirirm ben sanırm ayağa da bir kat daha örme patik
Yemek yap yemek yeEee kızlar bugün planlarınız neler ne yapıyorsunuz bakalim
Yemek yap ev topla duş al yemek yeEee kızlar bugün planlarınız neler ne yapıyorsunuz bakalim
Benimde öyle ya bütün hayat enerjim çekiliyo vücudumdan sankiYaa vallao yüzden havalar bozdu bozalı enerjim yok. Hiç bişe yapasım da gelmiyo. Bal şimdi kalktııım yatağımı topladım çamaşır astııım kahvaltı hazırlamaya geçtim
Cnm ins her geçen zaman daha iyiye gideceksin duamiz seninle...
Ya yiyesim cokta az frenliyorum kendimiYemek yap yemek yeÖrgü yapacağım arada işte. Kendime alışveriş planım var ama bakalım
Bende geçen patikli alt aldım bir kaç tane kundaksız içeri getirirsem belki üşürler diye düşündümKız alt fazla olmaz mıkundak yaparsan yani
Evde tekim sıkıldm valla yemeyi her zaman canim istiyor ama tutuyorm kendimi azcikYemek yap ev topla duş al yemek ye
Lohusa sepetinde 2 tane pijema begendim alsam mi almasam mi kararsizim xl en buyuk beden orda ben heo 2 xl aliyorm görmeden almali miyim bilemedmYemek yap yemek yeÖrgü yapacağım arada işte. Kendime alışveriş planım var ama bakalım
Evin içinde ne giydirmeyi planlıyosunuz meselaKız alt fazla olmaz mıkundak yaparsan yani
TeşekkürlerBenimde öyle ya bütün hayat enerjim çekiliyo vücudumdan sankiafiyet olsun kuzum
Ya evin sıcaklıgına göre degisir aslinda 24 dereceyi yakalrsam evde normal zibin ustune tulum giydiririm ama ekstra patik her zaman giydiririm 22 23 se yelekte giydiririm ama daha dusukse alta bende patikli bir daha giydirebilirimEvin içinde ne giydirmeyi planlıyosunuz mesela
Ben hic bir cocuga böyle foşur foşur serum fizyolojik vs sıkıldıgını görmedim yapmam da cok az damlatır cektiririmUzm. Dr. Suna Nilay Canatar | Çocuk Doktoru, Instagram: "Her zaman devam ediyoruz burun temizliğine 👍👃 . . #yalovaçocukdoktoru #buruntemizliği #öksürük #grip #çocuk #nezle"
22K likes, 727 comments - uzm.dr.sunanilaycanatar, October 11, 2021: "Her zaman devam ediyoruz burun temizliğine 👍👃 . . #yalovaçocukdoktoru #buruntemizliği #öksürük #grip #çocuk #nezle".www.instagram.com
Bir de bu olayı çok savunan var
Benimde mecburiyettenYa yiyesim cokta az frenliyorum kendimi
Alt kısmı açmazsınız kundağın ben öyle düşünüyorum açıkçası bir üç aylık olana kadar ama doktor muayenesine giderken filan kışın belki olabilir kuzumBende geçen patikli alt aldım bir kaç tane kundaksız içeri getirirsem belki üşürler diye düşündüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?