Nasıllar kuzum fiyatları ne ?Lohusa sepetinde 2 tane pijema begendim alsam mi almasam mi kararsizim xl en buyuk beden orda ben heo 2 xl aliyorm görmeden almali miyim bilemedm
Ya zaten ilk zamanları meme uyku bez üçgeninde geçer bez değiştirme dışında kundağı açmayı düşünmüyorum bezi değişirken azıcık bekler hareket filan ettiririm. Minicik şey öyle boş tutmaya korkarım ya ondan üç ay sonra filan ancak. Şöyle bir durum var ayrıca bizim ev çok sıcak oluyor annemlere gidersem onların bizim kadar sıcak değil belki o zaman düşünürüm yoksa fazla gibiEvin içinde ne giydirmeyi planlıyosunuz mesela
Ooo senin işler çok ve eğlenceli kuzumBen bugün bebenin kıyafetlerini ütülicem, ve sanırım çekmişlerdaha da Bi küçük geldiler gözüme... Bakalım hayırlısı
Yasamademek123 dr a gidecek kadar mı ağrın mı çok
Labellaaa ben de senin gibi giydirmeye düşünüyorum yavrum hatta onun için patikli alt aldım ama çok ucuzcu Bi yerden olduğu için ciddi ince ebebek falan değil. Bu evde ilk kışım şu an yakıyorum bebek telsizi 21 derece gösteriyor ısıtabilecek miyim bilmiyorum gidişata göre revize edilir tabi. Ne bileyim isilik falan olursa inceltirim üstünü işte
Ya bebek diye Bi ayarı var makina nın ona aldım başlatma bastık hiç bakmadanOoo senin işler çok ve eğlenceli kuzumben kurutmayı beceremiyorum mevsimsel olarak bir de hava yağmurlu nemli. Keşke önce yapsaydım dedim
Valla bana sürekli üşüme gelince karşımdaki de üşüyormuş gibi geliyor bu da minnak bi yavru olunca kıyamma hep üşürmüş kışım evde gibiBen bugün bebenin kıyafetlerini ütülicem, ve sanırım çekmişlerdaha da Bi küçük geldiler gözüme... Bakalım hayırlısı
Labellaaa ben de senin gibi giydirmeye düşünüyorum yavrum hatta onun için patikli alt aldım ama çok ucuzcu Bi yerden olduğu için ciddi ince ebebek falan değil. Bu evde ilk kışım şu an yakıyorum bebek telsizi 21 derece gösteriyor ısıtabilecek miyim bilmiyorum gidişata göre revize edilir tabi. Ne bileyim isilik falan olursa inceltirim üstünü işte
Sen kundağı normal penye battaniye ile yapıcaktın dimi şunun gibi miYa zaten ilk zamanları meme uyku bez üçgeninde geçer bez değiştirme dışında kundağı açmayı düşünmüyorum bezi değişirken azıcık bekler hareket filan ettiririm. Minicik şey öyle boş tutmaya korkarım ya ondan üç ay sonra filan ancak. Şöyle bir durum var ayrıca bizim ev çok sıcak oluyor annemlere gidersem onların bizim kadar sıcak değil belki o zaman düşünürüm yoksa fazla gibi
Dugmeli olan 120 digeri 150 tl emzirme özellikliymis ama bi carsıya da bakicam galibaNasıllar kuzum fiyatları ne ?
Hadi yaa kurutma ayarının öyle yaptığını duymuştum hatta bir çok bebek ürününde kurutma makinası önermiyorlar. Olsun canı sağ olsun kuzunun assolist bir giydiğini bir daha giymez süslüYa bebek diye Bi ayarı var makina nın ona aldım başlatma bastık hiç bakmadankurutmalı programmış normalde hiç kullanmam... Sanırım çektirdim işte garibanları zaten 0 3 bile almamıştım artık hepsini 1 hafta giyer
Ben düğmeli olanı daha çok beğendim nedense güzel kuzum bence. Gidip bakma durumum olamayacak bende internetten bakacağım afaki fiyatlarlaDugmeli olan 120 digeri 150 tl emzirme özellikliymis ama bi carsıya da bakicam galiba
Ya ikisi de güzel geldi bana ben öyle cok afilli sevmem zaten spor giyinirim hep dugmeli cok bile.banaBen düğmeli olanı daha çok beğendim nedense güzel kuzum bence. Gidip bakma durumum olamayacak bende internetten bakacağım afaki fiyatlarla
Bende çok süslü sevmem kuzum sadece benim kafamda daha bir ev giyimi olsun istiyorum nedenseYa ikisi de güzel geldi bana ben öyle cok afilli sevmem zaten spor giyinirim hep dugmeli cok bile.bana
Cok zor bu iss cok zor bitmiyorrrBende çok süslü sevmem kuzum sadece benim kafamda daha bir ev giyimi olsun istiyorum nedense
Hiç söyleme bitti yeter diyorum kafamda bi ton eksik dönüyorCok zor bu iss cok zor bitmiyorrr
Aklima terlik geldi simdi terlik almam lazımHiç söyleme bitti yeter diyorum kafamda bi ton eksik dönüyor
Oy oy yok bitmez bu işin sonu yokAklima terlik geldi simdi terlik almam lazım
Hiç adet sorunu olmayınca nadiren yaşananlar akılda kalıyor. Haber değeri yüksek oluyor yaniKızlar bravo nasıl hatırlıyorsunuz ben hiçbirşey hatırlamıyorum
Maalesef ama sadece acıl de bakıyorlar bana bende sımdılık gıtmemek ıcın direniyorum halen ugtaa ıcersındeyım keske yatabılsem uyuyabilsem vucudum dınlenecek ama yok heryerım acıyor yatamıyorumBen bugün bebenin kıyafetlerini ütülicem, ve sanırım çekmişlerdaha da Bi küçük geldiler gözüme... Bakalım hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?