Ben bugün bebenin kıyafetlerini ütülicem, ve sanırım çekmişler daha da Bi küçük geldiler gözüme... Bakalım hayırlısı

Yasamademek123 dr a gidecek kadar mı ağrın mı çok

Labellaaa ben de senin gibi giydirmeye düşünüyorum yavrum hatta onun için patikli alt aldım ama çok ucuzcu Bi yerden olduğu için ciddi ince ebebek falan değil. Bu evde ilk kışım şu an yakıyorum bebek telsizi 21 derece gösteriyor ısıtabilecek miyim bilmiyorum gidişata göre revize edilir tabi. Ne bileyim isilik falan olursa inceltirim üstünü işte

Evin içinde ne giydirmeyi planlıyosunuz mesela
Ya zaten ilk zamanları meme uyku bez üçgeninde geçer bez değiştirme dışında kundağı açmayı düşünmüyorum bezi değişirken azıcık bekler hareket filan ettiririm. Minicik şey öyle boş tutmaya korkarım ya ondan üç ay sonra filan ancak. Şöyle bir durum var ayrıca bizim ev çok sıcak oluyor annemlere gidersem onların bizim kadar sıcak değil belki o zaman düşünürüm yoksa fazla gibi

Ooo senin işler çok ve eğlenceli kuzum ben kurutmayı beceremiyorum mevsimsel olarak bir de hava yağmurlu nemli. Keşke önce yapsaydım dedim

Ooo senin işler çok ve eğlenceli kuzum ben kurutmayı beceremiyorum mevsimsel olarak bir de hava yağmurlu nemli. Keşke önce yapsaydım dedim
Ya bebek diye Bi ayarı var makina nın ona aldım başlatma bastık hiç bakmadan kurutmalı programmış normalde hiç kullanmam... Sanırım çektirdim işte garibanları zaten 0 3 bile almamıştım artık hepsini 1 hafta giyer

Valla bana sürekli üşüme gelince karşımdaki de üşüyormuş gibi geliyor bu da minnak bi yavru olunca kıyamma hep üşürmüş kışım evde gibi

Sen kundağı normal penye battaniye ile yapıcaktın dimi şunun gibi mi

Eklentiler

• B567409C-420E-4A8A-BD31-95B06048C075.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 39

Eklentiler

• Screenshot_20211016-113328_Chrome.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 36
  • Screenshot_20211016-113233_Chrome.webp
    26,7 KB · Görüntüleme: 40
Hadi yaa kurutma ayarının öyle yaptığını duymuştum hatta bir çok bebek ürününde kurutma makinası önermiyorlar. Olsun canı sağ olsun kuzunun assolist bir giydiğini bir daha giymez süslü

Ben düğmeli olanı daha çok beğendim nedense güzel kuzum bence. Gidip bakma durumum olamayacak bende internetten bakacağım afaki fiyatlarla
Ya ikisi de güzel geldi bana ben öyle cok afilli sevmem zaten spor giyinirim hep dugmeli cok bile.bana

Kızlar takımların içindekiler hariç ben
9 tane askılı zıbın 2 si yenidoğan gerisi 3 ay
7 tane kısa kol zıbın yenidoğan
5 tane uzun kol 3 ay
5 tane askılı 6 ay
2 tane kısa kol bedensiz mavi annem almış beden göremedim ama biri küçük 3 ay diğeri 6 ay gibi
Yani toplamda 28 tane karışık bedenler de zıbın almışım bana çok geldi nedense bakalım

Maalesef ama sadece acıl de bakıyorlar bana bende sımdılık gıtmemek ıcın direniyorum halen ugtaa ıcersındeyım keske yatabılsem uyuyabilsem vucudum dınlenecek ama yok heryerım acıyor yatamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…