- 1 Eylül 2017
- 5.326
- 8.497
- 198
- 38
Inaallah allah razı olsunCnm ins her geçen zaman daha iyiye gideceksin duamiz seninle...
Artık tecrübe ederek öğreneceğiz birçok şeyde acemiyizAlt kısmı açmazsınız kundağın ben öyle düşünüyorum açıkçası bir üç aylık olana kadar ama doktor muayenesine giderken filan kışın belki olabilir kuzumay hiç bilmiyorum
Ocağıma incir ağacı dikerken kalpli gözlerle bakmam pekiHadi yaa kurutma ayarının öyle yaptığını duymuştum hatta bir çok bebek ürününde kurutma makinası önermiyorlar. Olsun canı sağ olsun kuzunun assolist bir giydiğini bir daha giymez süslü
Zıbınları dert etme uzatma çıtçıtı alırsın uzun uzun giydirirsin. Zaten sadece boydan kısalıyorlar beli açılmadığı sürece sorun yokKızlar takımların içindekiler hariç ben
9 tane askılı zıbın 2 si yenidoğan gerisi 3 ay
7 tane kısa kol zıbın yenidoğan
5 tane uzun kol 3 ay
5 tane askılı 6 ay
2 tane kısa kol bedensiz mavi annem almış beden göremedim ama biri küçük 3 ay diğeri 6 ay gibi
Yani toplamda 28 tane karışık bedenler de zıbın almışım bana çok geldi nedensebakalım
Trendyolda ikinciye benzer düz renk 125 tl canım markası mecit pijama bende alırım diye favorilerime eklemiştimDugmeli olan 120 digeri 150 tl emzirme özellikliymis ama bi carsıya da bakicam galiba
Benim dr umda perinatalog çok detaya girmedi sadece zorluk olabilir dedi.dedigin gibi sağlık önemli sen özel hastanede mi takiptesinbende de mesela yapışıklık durumu ihtimali var doktorum perinatolog söyledim ona genel cerrahla girebiliriz doğuma dedi yapışıklık varsa ilerde sorun yaratmadan sezeryanda temizlenmeli o yüzden sağlık en önemlisi bende fiyatı çok düşündüm ama bir yerlerden kısıp bir şekilde sağlıkla kucağımıza alalım yeterki
Yaa bi link atabilir misin canımTrendyolda ikinciye benzer düz renk 125 tl canım markası mecit pijama bende alırım diye favorilerime eklemiştim
Dediğin gibi maddi muhabbetleri ediyorlar ama bende 15 aydir çektiğim eziyeti biliyorum bu aşamaya hiç kolay gelmedim insam ister istemez bozuluyor.bi de 7 aylik olmuşum doğuma az zaman kala böyle bir gelişme olması beni çok gerdi insallah hayırlısı olur.Allah hepimize maddi manevi kolayliklar versin diyorum ❤Maalesef bazen söylediklerinin nereye gittiğini bilmiyor erkekler. Bir keresinde eşim hesap yapıyor işte şu tüp bebek olmasaydı şöyle yapardık filan bozulmuştumsanki çok meraklıyım eğlenmeye gidiyorum oraya gibi. Bende isterdim olmasaydı keşke. Sona doğru bizim sabırlar da azaldı kuzum bir şey oldu mu dayanamıyoruz. İnşallah en hayırlı nere ise orada olsun.
Sen nerelerdeydn bakimOoo gene kaynatmışınız hiç durmuyonuz hiç
Ay napim kahvaltı et kaldır giyin. Anamla konuştum telde şimdi de evden çıktıkSen nerelerdeydn bakim
Bi kere kacırmaya durasn sayfa akıp gidiyorAy napim kahvaltı et kaldır giyin. Anamla konuştum telde şimdi de evden çıktıkbissürü konuşmuşuz
Sorma kız bazan ben burdayken bu kadar akmıyor benim yokluğumu mu bekliyosunuz oluyorumBi kere kacırmaya durasn sayfa akıp gidiyor
Sorma kız bazan ben burdayken bu kadar akmıyor benim yokluğumu mu bekliyosunuz oluyorum
O sorular bende de varArtık tecrübe ederek öğreneceğiz birçok şeyde acemiyizMesela ben çok küçükler diyorum nasıl kucağıma alacam kıyafetlerini nasıl giydirecem kıyamam acaba yetecek miyim onlara bunun gibi birçok soru
Çektiklerimizin maddi telafisi yok zaten canım. Çok haklısın. Amiin inşallah sağlıkla huzurla kavuşalım kuzularımızaDediğin gibi maddi muhabbetleri ediyorlar ama bende 15 aydir çektiğim eziyeti biliyorum bu aşamaya hiç kolay gelmedim insam ister istemez bozuluyor.bi de 7 aylik olmuşum doğuma az zaman kala böyle bir gelişme olması beni çok gerdi insallah hayırlısı olur.Allah hepimize maddi manevi kolayliklar versin diyorum ❤
Hadi hayırlı haberlerle kuzumKızlar bugün kontrole geldik eşimle. Kendi doktoruma gidemedik eşim 2 haftalık izin dönüşü hafta içi çok yoğun çalıştı, geç çıktı diye. Geldiğimiz doktor da ayrıntılıya da geldiğimiz perinatolog aynı zamanda. Bizi çok güzel bilgilendirmişti. Bunu görünce kendi doktorumun hiç bilgilendirmediğini daha çok fark etmiştim. Neyse gelmişken renkli ultrasonda da gördük bebişimizin yüzünü. Doktora göre çok net değil ama bize bayağı belirgin bir yüz göründü. Doktor daha iyilerini görmüşse demek.
Bir de doktor ultrasonda bebişi 33 haftalık gördü. Yani yine ileride. En çok karın çevresi ilerideymiş. Onun da sebepleri ne olabilirmiş.
Şimdi bekliyoruz, birazdan bizi odaya alıp asıl bilgilendirmeleri yapacak. Fotoğrafları verecek. Hadi bakalım.
Evet bende ondan gelecek haberleri bekliyorum hayırlısı ilehayrunnisa85 bugün dr ye gidecektn ne olduu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?