Alt kısmı açmazsınız kundağın ben öyle düşünüyorum açıkçası bir üç aylık olana kadar ama doktor muayenesine giderken filan kışın belki olabilir kuzum ay hiç bilmiyorum
Artık tecrübe ederek öğreneceğiz birçok şeyde acemiyiz Mesela ben çok küçükler diyorum nasıl kucağıma alacam kıyafetlerini nasıl giydirecem kıyamam acaba yetecek miyim onlara bunun gibi birçok soru

Zıbınları dert etme uzatma çıtçıtı alırsın uzun uzun giydirirsin. Zaten sadece boydan kısalıyorlar beli açılmadığı sürece sorun yok

Kızlar bugün kontrole geldik eşimle. Kendi doktoruma gidemedik eşim 2 haftalık izin dönüşü hafta içi çok yoğun çalıştı, geç çıktı diye. Geldiğimiz doktor da ayrıntılıya da geldiğimiz perinatolog aynı zamanda. Bizi çok güzel bilgilendirmişti. Bunu görünce kendi doktorumun hiç bilgilendirmediğini daha çok fark etmiştim. Neyse gelmişken renkli ultrasonda da gördük bebişimizin yüzünü. Doktora göre çok net değil ama bize bayağı belirgin bir yüz göründü. Doktor daha iyilerini görmüşse demek.

Bir de doktor ultrasonda bebişi 33 haftalık gördü. Yani yine ileride. En çok karın çevresi ilerideymiş. Onun da sebepleri ne olabilirmiş.

Şimdi bekliyoruz, birazdan bizi odaya alıp asıl bilgilendirmeleri yapacak. Fotoğrafları verecek. Hadi bakalım.

Son düzenleme:
Benim dr umda perinatalog çok detaya girmedi sadece zorluk olabilir dedi.dedigin gibi sağlık önemli sen özel hastanede mi takiptesin

Dediğin gibi maddi muhabbetleri ediyorlar ama bende 15 aydir çektiğim eziyeti biliyorum bu aşamaya hiç kolay gelmedim insam ister istemez bozuluyor.bi de 7 aylik olmuşum doğuma az zaman kala böyle bir gelişme olması beni çok gerdi insallah hayırlısı olur.Allah hepimize maddi manevi kolayliklar versin diyorum ❤

O sorular bende de var hatta doktora da demiştimde doğum sırasında çekiştiyoruz sallıyoruz filan birkaç hafta sonra geldiklerinde kucağımıza nasıl alacağız tedirgin oluyoruz diyor.

Çektiklerimizin maddi telafisi yok zaten canım. Çok haklısın. Amiin inşallah sağlıkla huzurla kavuşalım kuzularımıza

Hadi hayırlı haberlerle kuzum bitişte bizi de haberdar et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…