- 5 Nisan 2021
- 1.673
- 2.235
- 63
Tabi kiYaa bi link atabilir misin canım
Onlar öyle düşünüyorsa biz nasıl düşünmeyelimO sorular bende de varhatta doktora da demiştimde doğum sırasında çekiştiyoruz sallıyoruz filan birkaç hafta sonra geldiklerinde kucağımıza nasıl alacağız tedirgin oluyoruz diyor.
MaşallahDoktor bilgilendirdi.
Bebek genel olarak iri yapılı ama buna en çok karın çevresi katkı sağlıyor. Bu, yapısalmda olabilirmiş yani ailede irilik varsa (ki var), gebelik şekerine bağlı da olabilirmiş. Açlık tokluk şekerine baktırmıştık ama şeker takviyesi almamıştım. Onu yaptırmamı söyledi. Yüksek çıkarsa diyet, o da yetmezse insülin dedi. Ben buna bağlı olacağını sanmıyorum ama baktıracağım her halükarda. Zaten yediğim halde kilo alamıyordum. Üstüne çok tatlı da yiyordum. Buna rağmen bebişte şeker çıkacağını sanmıyorum.
Ayrıca irilik böyle devam ederse sezeryan gerekebilir dedi. İlk defa normal doğum olmama ihtimalini duymuş olduk.
Testi yaptır, 2 hafta sonra da kontrole gel dedi. Yine aynı doktora kontrole gideceğiz.
Bebişimin yüzünü de göstereyim hadi.
Ben hep babasına benzeyecek diyordum ama (hamile kalmadan 1 sene önce kadar rüyamda görmüştüm çünkü) bu yüz aynı benim anne tarafıma benziyor. En çok da küçük erkek kardeşime. 12 yaşında kendisi ve onun doğumundan bugüne bütün yüz hatlarını bilirim.
Ne yalan söyleyeyim, küçük dayısına benzesin çok isterim. O kadar güzel yüzlüydü ki (hâlâ gideri vardır) reklamlarda oynatılacak çocuk diye çok beğenilirdi bizim tontiş.
Aynen öyleOnlar öyle düşünüyorsa biz nasıl düşünmeyelim
Benim de hiç gecikmezdi adetlerim ama kaç gün sonra geldi adet ne kdar yakındı flan sanki hiç yaşanmamış gibiHiç adet sorunu olmayınca nadiren yaşananlar akılda kalıyor. Haber değeri yüksek oluyor yani
Oyy kuzucuk sağlıkla gelsin inşallahDoktor bilgilendirdi.
Bebek genel olarak iri yapılı ama buna en çok karın çevresi katkı sağlıyor. Bu, yapısalmda olabilirmiş yani ailede irilik varsa (ki var), gebelik şekerine bağlı da olabilirmiş. Açlık tokluk şekerine baktırmıştık ama şeker takviyesi almamıştım. Onu yaptırmamı söyledi. Yüksek çıkarsa diyet, o da yetmezse insülin dedi. Ben buna bağlı olacağını sanmıyorum ama baktıracağım her halükarda. Zaten yediğim halde kilo alamıyordum. Üstüne çok tatlı da yiyordum. Buna rağmen bebişte şeker çıkacağını sanmıyorum.
Ayrıca irilik böyle devam ederse sezeryan gerekebilir dedi. İlk defa normal doğum olmama ihtimalini duymuş olduk.
Testi yaptır, 2 hafta sonra da kontrole gel dedi. Yine aynı doktora kontrole gideceğiz.
Bebişimin yüzünü de göstereyim hadi.
Ben hep babasına benzeyecek diyordum ama (hamile kalmadan 1 sene önce kadar rüyamda görmüştüm çünkü) bu yüz aynı benim anne tarafıma benziyor. En çok da küçük erkek kardeşime. 12 yaşında kendisi ve onun doğumundan bugüne bütün yüz hatlarını bilirim.
Ne yalan söyleyeyim, küçük dayısına benzesin çok isterim. O kadar güzel yüzlüydü ki (hâlâ gideri vardır) reklamlarda oynatılacak çocuk diye çok beğenilirdi bizim tontiş.
Hoş geldiiinnMerhaba kizlar ayyyyyyy ne kadar çok zamandır girmemisim buraya...30.haftqlara mi geldiniz yaaamasallah size insalah herkes iyidir
Canimm ben de iyiyim..doktora git gel yapiyorum bu ay gene ve son kez toplama yapacak doktorum...biriktiriyoruz bebisleri...transfer olmadan sadece toplama yapiyor...sonra sadece transferle ugrasacagizHoş geldiiinniyi diyelim iyi olalım sen nasılsın??
SelamMerhaba kizlar ayyyyyyy ne kadar çok zamandır girmemisim buraya...30.haftqlara mi geldiniz yaaamasallah size insalah herkes iyidir
Canimm ben uğraşıyorum bildiğin gibiyim hala..ama son uğraşları veriyorum iste 2 toplama yaptirdim 2 bebisim bekliyor.. bu ay gene toplayqcak artik kalanları transfer edecekSelamSeni çok merak ediyordum genel anlamda buralarda yoktun kuzum. Nasılsın ?
Bebisler nasilSelamSeni çok merak ediyordum genel anlamda buralarda yoktun kuzum. Nasılsın ?
Hadi sağlıkla Allah tamamına erdirsin kuzum benimCanimm ben uğraşıyorum bildiğin gibiyim hala..ama son uğraşları veriyorum iste 2 toplama yaptirdim 2 bebisim bekliyor.. bu ay gene toplayqcak artik kalanları transfer edecek
Şükür iyiler inşallahBebisler nasil
Hmm bebek kilo aldığı için ben almıyor olabilir miyim yani? Doktora sordum halbuki, benim yiyip içmemle bir alakası olabilir mi bebişin karnının büyük olması diye, kilo da alamıyorum üstelik dedim. Normalde 10 kg isteriz biz bu haftaya gelindiğinde ama gebelik öncesi de zaten anne kilolu idiyse 6 kg alınması da normaldir dedi. Ben 4,5 kg ancak aldım ama ona bir şey demedi.MaşallahKuzum benim aynen öyle genetik çok etkili gerçekten. Yalnız şeker ve tiroid ikisi de anneyi zayıflatıp bebeğe kilo aldıran sorunlar yani senin kilo almaman şeker durumunda normaldir. Ama genetik olması bence en olası ihtimal. Sağlıkla gelsinler inşallah bütün yavrular
perinatologlar her ihtimali söylüyorlar riski sevmiyorlar o yüzden sıkma canını. benim doktor özel klinikte anlaşmalı özel birkaç hastane var hangisinde yapıcak bilmiyorum umarım en uygunu olur benim birde serklaj yapıldığı için masraf inanılmaz olduBenim dr umda perinatalog çok detaya girmedi sadece zorluk olabilir dedi.dedigin gibi sağlık önemli sen özel hastanede mi takiptesin
Canim benim cok teşekkür ederimaysunayy ay canım günlerdir aklıma geliyorsun. Acaba ne durumda diye. Adını beğenenler listesinde görünce çok mutlu oldum
Senin de işler yolunda gidiyormuş, çok sevindim. Burada senin de 30 haftalarını göreceğiz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?